FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Sondrup Bilcenter A/S søger kontorelev til administrationen

Hvis du er klar til at hoppe ud i den praktiske del af din uddannelse, og du vil gerne have en bred kontoruddannelse med både kundebetjening og bogholderimæssige opgaver - så har vi jobbet til dig hos Sondrup Bilcenter.

Administrationen varetages i dag primært af 2 medarbejdere, og forhåbentligt snart også en elev. En af kerneopgaverne er at give kunderne den første gode oplevelse, med en god personlig telefonbetjening.

Derudover vil du også lære alle de øvrige administrative opgaver - f.eks:

  • Debitorbogholderi: Afstemninger, udsendelse af kontoudtog, rykkere mm.
  • Kreditorbogholderi: Betaling af leverandører og afstemninger
  • Kasse: Styr på kontant og dankortbetalinger, og afstemning af bank.
  • Excel-gymnastik: Vi har rigtig mange lister og opgørelser, der løbende ajourføres eller afstemmes.
  • Løn: Udarbejdelse af løn til både timelønnede og funktionærer
  • Og mange andre ”diverse” opgave

Vi kan tilbyde dig et selvstændigt, inspirerende og personligt udfordrende job. Vi er en veletableret arbejdsplads med fokus på udvikling og kvalitet. Vi har et godt arbejdsmiljø med en høj medarbejderloyalitet, hvilket betyder at Sondrup Bilcenter er et trygt sted at være, og mange af dine nye kolleger har været ansat i mange år. I vores forskellige afdelinger er der i dag ansat 15 lærlinge/elever, så du bliver bestemt ikke den eneste

Ansøgning og spørgsmål

Vi håber du er blevet nysgerrig på os. Ud over at se på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte økonomichef Per Lysgaard hvis du har spørgsmål til jobbet (41 900 980pl@sondrup-bilcenter.dk). 

Ansøgningen mailes til: job@sondrup-bilcenter.dk. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Sondrup Bilcenter A/S - Viby J
Gunnar Clausens Vej 4
8260 Viby J

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Økonomichef Per Lysgaard
41 900 980
pl@sondrup-bilcenter.dkFind vej

.

Du kan blive en del af Sondrup-teamet...

Hos Sondrup Bilcenter går vi meget op i, at det skal være mere end ”bare” en arbejdsplads. Vi vil gerne lære hinanden bedre at kende, og have det sjovt sammen - også udenfor arbejdspladsen. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde mange sociale aktiviteter på tværs af alle afdelinger.

Lige for tiden står den på Paddletennis – og vi vil også gerne have sat gang i firma-fodbold. Lige før sommerferien var vi alle ude at køre “Zulu-djævlerace” mod hinanden. Sidste efterår var vi på en tur til Hamborg, hvor vi fik mange gode minder med hjem fra...

Vi er altid åbne for nye, sjove og spændende ideer til aktiviteter… - vi har allerede prøvet at køre gocart, spillet bowling, køre racerbil på Jyllandsringen, køre 4WD i en grusgrav, water-castet fra Rib-båd, været i biografen sammen – og meget andet. Men vi gør det gerne igen….

Vil du være med?

() På lager
  Gem til senere

Revisorelev

Start din karriere hos Ecovis Danmark

Går du og drømmer om en karriere som revisor, og ønsker du at blive en del af et team bestående af både erfarne medarbejdere blandet med ambitiøse aspiranter som dig selv? Så skal du søge stillingen som revisorelev hos Ecovis Danmark i Ringsted.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®