FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomelev Business Controlling

Vi bringer forandringer for fremtiden i dag!

Drømmer du om at lære hands-on økonomi i en spændende international virksomhed, hvor læringskurven er stejl og karrieremulighederne mange? Så er du måske vores kommende økonomielev?

Start: 1. september 2023

Vi søger en økonomielev til vores økonomi- og controllingafdeling i hovedkontoret i Ballerup.

Hos Siemens Energy er det vores medarbejdere og deres passion for innovation, der gør en forskel ved at give energi til samfundet. En lang arv inden for teknik og innovation inspirerer os til at fokusere på vores topprioriteter: at bekæmpe klimaændringer og imødekomme stigende energibehov. Lyder det som dig? Så kom og vær med!

I Danmark er vi stolte af at være et globalt kompetencecenter inden for gearing af elektrisk udstyr og systemer til offshore såvel som onshore transformerstationer. Ved at slutte dig til os bliver du en del af et konstant voksende team af passionerede mennesker, som ønsker at gøre fremtiden anderledes i dag. Vi vokser, og derfor udvider vi Contract Management teamet.

Se mere om Siemens Energy her: https://www.sebrochure.dk/siemens-energy/DemoView og mød dine nye kollegaer her https://www.sebrochure.dk/video/E53823814

Siemens Energy er på en spændende rejse. Ved at slutte dig til os bliver du en del af vores ekspanderende udviklingsfunktion. Læs mere https://www.sebrochure.dk/siemens-energy/WebView/ og mød dine kollegaer https://www.sebrochure.dk/video/E53823814

Dine kvalifikationer

  • Du har afsluttet HHX eller tilsvarende gymnasial uddannelse med en EUS-overbygning. I løbet af din elev uddannelse kan det blive en mulighed, at du kan påbegynde en HD, som Siemens Energy A/S.
  • Du har afsluttet din uddannelse med et godt gennemsnit og har eventuelt haft et studiejob.
  • Du har flair for tal og stiler hele tiden efter at blive endnu bedre.
  • Du har lyst til udfordringer og kan lide at tage ansvar og være med til at præge de opgaver, du stilles overfor.
  • Du er åben, udadvendt og god til at kommunikere med mange slags mennesker.

Dine arbejdsopgaver

Som elev vil dine opgaver blandt andet omfatte business- og projekt controlling, herunder månedsrapportering, budgettering, forecast, cost-controlling, gennemgang af kundekontrakter samt projektopfølgning. Projekterne er til eksterne kunder, såvel offentlige som private og omhandler bl.a. ordrer inden for vind- og energibranchen.

Under din uddannelse vil du stifte bekendtskab med de andre afdelinger i Siemens Energy således, at du får et godt indblik i, hvordan forretningen hænger sammen, og hvad dine opgaver præcis bidrager med.

Hvem er Siemens Energy?

Hos Siemens Energy er vi mere end blot en energiteknologisk virksomhed. Vi imødekommer det voksende energibehov på tværs af 90+ lande, samtidig med at vi sikrer, at vores klima er beskyttet. Med mere end 92.000 dedikerede medarbejdere genererer vi ikke kun elektricitet til mere end 16 % af det globale samfund, men vi bruger også vores teknologi til at hjælpe med at beskytte mennesker og miljøet.

Vores globale team er forpligtet til at gøre bæredygtig, pålidelig og overkommelig energi til en realitet ved at skubbe grænserne for, hvad der er muligt. Vi opretholder en 175-årig arv af innovation, der opmuntrer vores søgen efter mennesker, der vil støtte vores fokus på dekarbonisering, nye teknologier og energitransformation.

Diversity i Siemens Energy

Heldigt for os, er vi ikke alle ens. Gennem mangfoldighed genererer vi strøm. Vi kører på inklusion, og vores kombinerede kreative energi er drevet af over 130 nationaliteter. Siemens Energy hylder karakter – uanset hvilken etnisk baggrund, køn, alder, religion, identitet eller handicap. Vi giver energi til samfundet, hele samfundet, og vi diskriminerer ikke baseret på vores forskelligheder.

Ansøgning

Tøv ikke - ansøg via "ansøg nu knappen" senest 2023-06-30.

For spørgsmål om rollen, kontakt venligst Business Controller Marianne Merete Austin på marianne.austin@siemens-energy.com

For spørgsmål om rekrutteringsprocessen kontakt venligst den ansvarlige rekrutterer Narcissa Tellefsen på narcissa.tellefsen.ext@siemens-energy.com.

Vi har løbende samtaler, rollen kan derfor blive besat inden sidste ansøgningsdato.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Siemens Energy A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup

Datoer

Ansøgningsfrist: 30. juni 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Business Controller, Marianne Merete Austin
marianne.austin@siemens-energy.com



Find vej

.

Om Siemens Energy

Siemens Energy er et selskab i Siemens gruppen. Vi udvikler, sælger og leverer produkter og løsninger til el-, olie-, gas-, vand- og varmeforsyning, og har haft afgørende indflydelse på markedet lige siden vores begyndelse. Den samlede knowhow er indbygget i de løsninger, vi leverer i dag, og vi tilbyder alt inden for effektivitet og sikkerhed, hele vejen fra kraftværket til slutkunden. Siemens Energy er verdens førende inden for bæredygtig energi, der gavner både miljøet og os som forbrugere. Vi er omkring 90 kolleger i den danske organisation og 91.000 fordelt på 90 lande. Læs mere her: www.siemens-energy.com og møde dine kolleger: www.sebrochure.dk/video/955723813

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®