FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Handelselev til dynamisk salgsvirksomhed

Emporium Partners i Tåstrup tilbyder den rigtige person en bred, og alsidig elevuddannelse i et spændende og international arbejdsmiljø med gode fremtidsmuligheder inden for salg og indkøb.

Vi tilbyder dig en uddannelse i vores trading afdeling med oplæring i både indkøb, salg og lager.

Du vil som elev indgå i et team af erfarende sælgere og indkøbere. Du vil gennem din uddannelse få et grundigt kendskab til alle aspekter inden for både salg og indkøb.

Den rette person har ud over en adgangsgivende eksamen følgende profil:

  • Du er serviceminded
  • Du har masser af gå på mod og ikke bange for en udfordring
  • Du er ansvarsbevidst
  • Du behersker engelsk i skrift og tale samt evt. et andet sprog
  • Vi forventer, at du kan lide at have travlt, samtidig med du har et positiv sind og et godt humør

Emporium Partners er en dansk ejet, international handels- og service virksomhed med kontorer i Danmark, Sverige, England, Singapore, USA og Tyskland.

Vi arbejder med køb og salg (Brokering) af elektroniske komponenter med kunder og leverandører over hele verden.

For yderligere information se på vores hjemmeside www.emporiumpartners.com

Ansøgning:

Har du mod på dette? Så send din ansøgning til Elisabeth Just Olsen på eolsen@emporiumpartners.com eller via "Ansøg nu" knappen. Vi kalder til samtale løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Emporium Partners 
Hørskætten 18
2630 Taastrup

Datoer

Ansøgningsfrist: 3. juli 2023
Tiltrædelse: August 2023

Kontakt

Elisabeth Just Olsen
eolsen@emporiumpartners.com



Find vej

.

About us

Emporium Partners is a global and multinational service company focused on delivering design, manufacturing and supply chain services to the electronics manufacturing and distribution industry. These services will enable you to operate your business more effectively. Emporium Partners is also your access to an extensive network of clients and vendors.

At Emporium Partners we source products only from reliable sources with the aim to mitigate counterfeit products in the supply chain. Long time partnership is of high value and we believe in integrity, reliability and professionalism to ensure that Emporium Partners is your preferred partner in sourcing services.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®