FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Indkøbselev hos Berry Superfos i Stilling

Er du klar til at tage din karriere til nye højder inden for indkøb? Så har du nu muligheden for at blive elev hos Berry Superfos i Stilling!

Berry Superfos er en førende producent af plastemballage til en lang række forskellige brancher. Vi har en stærk global tilstedeværelse og er kendt for vores høje kvalitetsstandarder og innovative produkter.

Som elev hos os vil du blive en del af vores indkøbsafdeling i Region Nordic, hvor du vil få mulighed for at lære om indkøbsprocesserne fra eksperterne på området.

Vi søger en elev, der har en naturlig interesse for indkøb og en positiv indstilling til opgaverne. Du vil blive en del af vores indkøbsafdeling og vil assistere med forskellige opgaver, herunder:

  • Overvågning af lagerbeholdning og bestillinger
  • Håndtering af leverandørkontakter
  • Prisforhandlinger og kontraktforhandlinger
  • Udarbejdelse af rapporter og analyse af data
  • Deltagelse i møder og projekter

Vi forventer, at du har en god forståelse for tal og er stærk i både mundtlig og skriftlig kommunikation. Vi lægger også vægt på, at du er fleksibel og kan omstille dig til nye opgaver og arbejdssituationer.

Som vores nye elev vil du få en bred kontaktflade både internt og eksternt, så det er vigtigt, at du er en teamplayer med en positiv og proaktiv tilgang til opgaverne.

Vi tilbyder en elevplads, hvor du vil få mulighed for at lære om indkøbsprocesserne fra bunden. Vi lægger stor vægt på vores medarbejderes trivsel og udvikling og vil sørge for, at du får den nødvendige støtte og hjælp til at udføre dine opgaver.

Ansøgning:

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere og lære mere om indkøb, beder vi dig sende din ansøgning og CV på mail til DKSKCDjobstilling@berryglobal.com snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker du yderligere information, så tøv ikke med at kontakte strategisk indkøber Tina Pilgaard på e-mail TinaPilgaard@berryglobal.com eller på telefon 2020 8880.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Berry Superfos Stilling a/s
Industrivej 12
8660 Skanderborg

Datoer

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Strategisk indkøber Tina Pilgaard
(+45) 2020 8880
TinaPilgaard@berryglobal.comFind vej

.

Om Berry Superfos

Berry Superfos, en virksomhed i Berry Global, designer, udvikler og producerer innovativ plastemballage indenfor sprøjtestøbning og termoformning. Vi er markedsledende på vores felt og har fokus på bæredygtighed ved i stigende grad at tilbyde både food og non-food emballageløsninger, der kan genanvendes, har lavt materialeforbrug og indeholder genanvendte råmaterialer. Hovedkontoret ligger i Høje Taastrup ved København, og vi har fabrikker, salgskontorer og distributionscentre i hele Europa og Balkanlandene. I Berry Superfos får du 3.500 kolleger, der tilsammen leverer en årlig omsætning på omtrent €773 mio. Koncernsproget er engelsk.

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®