FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Ansøgningsfristen er udløbet

Indkøbselev hos Berry Superfos i Stilling

Er du klar til at tage din karriere til nye højder inden for indkøb? Så har du nu muligheden for at blive elev hos Berry Superfos i Stilling!

Berry Superfos er en førende producent af plastemballage til en lang række forskellige brancher. Vi har en stærk global tilstedeværelse og er kendt for vores høje kvalitetsstandarder og innovative produkter.

Som elev hos os vil du blive en del af vores indkøbsafdeling i Region Nordic, hvor du vil få mulighed for at lære om indkøbsprocesserne fra eksperterne på området.

Vi søger en elev, der har en naturlig interesse for indkøb og en positiv indstilling til opgaverne. Du vil blive en del af vores indkøbsafdeling og vil assistere med forskellige opgaver, herunder:

  • Overvågning af lagerbeholdning og bestillinger
  • Håndtering af leverandørkontakter
  • Prisforhandlinger og kontraktforhandlinger
  • Udarbejdelse af rapporter og analyse af data
  • Deltagelse i møder og projekter

Vi forventer, at du har en god forståelse for tal og er stærk i både mundtlig og skriftlig kommunikation. Vi lægger også vægt på, at du er fleksibel og kan omstille dig til nye opgaver og arbejdssituationer.

Som vores nye elev vil du få en bred kontaktflade både internt og eksternt, så det er vigtigt, at du er en teamplayer med en positiv og proaktiv tilgang til opgaverne.

Vi tilbyder en elevplads, hvor du vil få mulighed for at lære om indkøbsprocesserne fra bunden. Vi lægger stor vægt på vores medarbejderes trivsel og udvikling og vil sørge for, at du får den nødvendige støtte og hjælp til at udføre dine opgaver.

Ansøgning:

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere og lære mere om indkøb, beder vi dig sende din ansøgning og CV på mail til DKSKCDjobstilling@berryglobal.com snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker du yderligere information, så tøv ikke med at kontakte strategisk indkøber Tina Pilgaard på e-mail TinaPilgaard@berryglobal.com eller på telefon 2020 8880.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Berry Superfos Stilling a/s
Industrivej 12
8660 Skanderborg

Datoer

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Strategisk indkøber Tina Pilgaard
(+45) 2020 8880
TinaPilgaard@berryglobal.comFind vej

.

Om Berry Superfos

Berry Superfos, en virksomhed i Berry Global, designer, udvikler og producerer innovativ plastemballage indenfor sprøjtestøbning og termoformning. Vi er markedsledende på vores felt og har fokus på bæredygtighed ved i stigende grad at tilbyde både food og non-food emballageløsninger, der kan genanvendes, har lavt materialeforbrug og indeholder genanvendte råmaterialer. Hovedkontoret ligger i Høje Taastrup ved København, og vi har fabrikker, salgskontorer og distributionscentre i hele Europa og Balkanlandene. I Berry Superfos får du 3.500 kolleger, der tilsammen leverer en årlig omsætning på omtrent €773 mio. Koncernsproget er engelsk.

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®