FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Logistikelev hos Berry Superfos i Randers

Vil du kickstarte din karriere inden for logistik og forsendelse? Så har du nu muligheden for at blive elev eller voksenelev hos Berry Superfos i Randers!

Berry Superfos er en førende producent af plastemballage til en lang række forskellige brancher. Vi har en stærk global tilstedeværelse og er kendt for vores høje kvalitetsstandarder og innovative produkter.

Vi søger en elev, der kan holde mange bolde i luften og samtidig få dem sikkert ned igen. Er du typen, der kan holde humøret højt, også når rutineopgaverne kalder, og samtidig arbejde selvstændigt og struktureret? Kan du agere positivt i et team og tage initiativ, når der er behov for det? Så er du måske vores nye elev!

Som elev hos os vil du blive en del af vores logistikafdeling, hvor du vil arbejde med forsendelse af vores produkter. Vi tilbyder en elevplads med spændende arbejdsopgaver, hvor du vil få mulighed for at lære om logistik og forsendelse fra eksperterne på området. Du vil ligeledes få mulighed for at arbejde med forskellige it-systemer og være med til at optimere vores logistikflow.

Vi forventer, at du har en positiv og proaktiv tilgang til opgaverne og er parat til at tage ansvar, og at du er fleksibel og kan omstille dig til nye opgaver og arbejdssituationer. Du har afsluttet HHX eller lignende og har gode mundtlige og skriftlige engelskkundskaber. Vi lægger stor vægt på vores medarbejderes trivsel og udvikling og vil sørge for, at du får den nødvendige støtte og hjælp til at udføre dine opgaver.

Ansøgning:

Du bedes sende din ansøgning og CV på mail til superfosrandersjobs@berryglobal.com snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker du yderligere information, så tøv ikke med at kontakte Supply Chain Manager Lars Thomsen på e-mail larsthomsen@berryglobal.com eller på telefon 4049 8120.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Berry Superfos Randers a/s
Haraldsvej 25
8960 Randers SØ

Datoer

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Supply Chain Manager Lars Thomsen
(+45) 4049 8120
larsthomsen@berryglobal.comFind vej

.

Om Berry Superfos

Berry Superfos, en virksomhed i Berry Global, designer, udvikler og producerer innovativ plastemballage indenfor sprøjtestøbning og termoformning. Vi er markedsledende på vores felt og har fokus på bæredygtighed ved i stigende grad at tilbyde både food og non-food emballageløsninger, der kan genanvendes, har lavt materialeforbrug og indeholder genanvendte råmaterialer. Hovedkontoret ligger i Høje Taastrup ved København, og vi har fabrikker, salgskontorer og distributionscentre i hele Europa og Balkanlandene. I Berry Superfos får du 3.500 kolleger, der tilsammen leverer en årlig omsætning på omtrent €773 mio. Koncernsproget er engelsk.

() På lager
  Gem til senere

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®