FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev

Hos Knauf A/S i Hobro søger vi en økonomielev til vores Shared Service Center. Så hvis du er interesseret i at få en spændende økonomiuddannelse med praktisk erfaring, har vi måske elevpladsen til dig

Vi er en del af en international organisation, hvor vores Shared Service Center arbejder med økonomiopgaver for Knauf-selskaber i henholdsvis Danmark, Norge, Sverige og Finland. Du bliver, med reference til vores Regnskabschef, en del af et team bestående af fire dygtige medarbejdere, som alle er klar til at gå en ekstra mil for hinanden.

Som økonomielev hos Knauf, kan du forvente at få:

  • En alsidig uddannelse i vores bogholderi/Shared Service Center, hvor du både vil få mulighed for at arbejde med opgaver inden for debitor, kreditor og finans
  • En uddannelse i en velfungerende virksomhed, hvor nytænkning og målrettethed værdsættes
  • Et uformelt, men fagligt dygtigt og professionelt miljø
  • En arbejdsplads hvor trivsel, samt din personlige og professionelle udvikling, vægtes højt”

"Jeg fik en rigtig god velkomst og alle var vildt imødekommende og utrolig hjælpsomme. Det er fedt at arbejde et sted, hvor alle siger hej til alle, og hvor jeg som elev bliver set som en ligeværdig kollega, og ikke blot elev. Selv som elev har jeg stor frihed under ansvar, det er fedt at mærke at jeg bliver set som en vigtig del af teamet. Lige fra min opstart som elev, har jeg fået lov til at arbejde på egen hånd, uden at blive kontrolleret. Min leder har stor tiltro til, at jeg kan løse meget selv og hvis jeg får brug for hjælp, er der altid en kollega klar til at hjælpe.”
- Nuværende økonomielev

Den ideelle kandidat

For at komme i betragtning til elevpladsen skal du være i gang med eller have bestået en EUX, EUS eller HHX-eksamen senest juni 2023. Du skal have flair for tal, et godt kendskab til IT og være vant til at arbejde med MS Office-pakken. Derudover forventer vi, at du er serviceorienteret, åben og ansvarsbevidst. Du er samtidig struktureret og kan lide at have flere bolde i luften på én gang.

Derudover er det vigtigt, at du brænder for at arbejde med store og små opgaver inden for økonomi, er udadvendt, initiativrig og ikke mindst nysgerrig på nye udfordringer. Du skal være god til dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi forventer, at du vil kunne tiltræde 1. september 2023.

Interesseret?

Vi gennemgår ansøgninger løbende, så hvis ovenstående har vagt din interesse opfordres du til at sende din ansøgning afsted allerede i dag og ikke senere end 10. august 2023.

Hvis du har spørgsmål vedrørende elevpladsen eller stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte vores Regnskabschef Mette Fogh Hansen på tlf. 20 66 69 90

Vi ser frem til at høre fra dig

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Knauf A/S
Kløvermarksvej 6
9500 Hobro

Datoer

Ansøgningsfrist: 10. august 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Regnskabschef, Mette Fogh Hansen
(+45) 20 66 69 90



Find vej

.

EN DEL AF NOGET STØRRE

Som medarbejder i Knauf bliver du en del af en moderne familieejet virksomhed som har høj fokus på, at du udvikler dig og er engageret, så vi sammen kan skabe resultater og vinde i markedet.

”Hos Knauf er du en del af et større fællesskab, som strækker sig over afdelinger såvel som landegrænser. Du er med til at skabe resultater samtidig med, at du får lov at udvikle dine egne kompetencer. Hér arbejder vi henimod samme mål, hvilket sikrer teamånd og engagement.”

- Kundeservicemedarbejder

Om Knauf A/S

Knauf A/S er en dansk produktionsvirksomhed, som blev grundlagt tilbage i 1969 i Hobro. Vi er en stor familieejet virksomhed med hovedkontor i Iphofen.

Som en del af Knauf Group er vi en af verdens førende producenter inden for byggeindustrien. Vi kan levere mere end 75 % af komponenterne til et færdigt byggeri - fra byggeplader, til stålskelletter, facadekonstruktioner til spartelprodukter, gulvmasser og akutisklofter.

Med mere end 250 fabrikker fordelt i mere end 130 lande samt en medarbejderstab på mere end 40.000 medarbejdere globalt og en omsætning på 12,6 mia. € (i 2021), er der ingen tvivl om, at Knauf Group er en af de største spillere på markedet - både i Europa, USA, Sydamerika, Rusland, Africa, Asien og Australien.

Læs mere om Knauf og vores produkter her.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®