FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Er du vores næste Salgselev?

Elsker du gæster – og har du lyst til at blive en del af holdet i et anderledes retailteam i Lalandia, hvor kunderne er glade feriegæster?

Så bliv elev hos os.

Hvem er du ?

  • I butikkerne i Lalandia er vi er en del af vores voksne gæsters ferieoplevelser og vores små gæsters barndomsminder. Vi lægger derfor vægt på, at du har en nærværende og udadvendt personlighed, kan tale med alle typer mennesker, og at du er glad for børn.
  • Du er nysgerrig og videbegærlig og sætter pris på en alsidig dag.

Du kan forvente.

  • Et spændende og udfordrende uddannelse.
  • Du bliver en del at et godt butiksteam.
  • Et positivt arbejdsmiljø med kolleger, der lever op til vores kollega-DNA om at være en loyal holdspiller, der med positivitet og godt humør tager ansvar.
  • Gode arbejdsbetingelser bl.a. fordelagtige personalegoder.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Vi kalder ind til samtale løbende, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Vil du vide mere, så hør medarbejdere fra Butikkerne fortælle om jobbet her https://youtu.be/wRYaHZ0ncLY

Vi glæder os til at se dig

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Butikschef Vibeke Bonde tlf. 2329 8077.

En unik arbejdsplads med nærvær og glæde

Kom med på holdet i Lalandia, en unik arbejdsplads, hvor dagene aldrig er ens. Her er gode udviklingsmuligheder, og et helt særligt sammenhold. Vi vægter fællesskab højt, og det gode kollegaskab ligger dybt i vores DNA. Vi har en mission; at give børnefamilier tid til nærvær og glæde. Det betyder, at gæsterne – med børnene i fokus – altid er hovedpersonerne og at medarbejdernes begejstring og lyst til at give gæsterne en minderig oplevelse, er væsentlige ingredienser i det gode værtskab.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lalandia
Lalandia Centret 1 
4970 Rødby

Datoer

Ansøgningsfrist: 30. juni 2023
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Vibeke Bonde Jensen
(+45) 23 29 80 77



Find vej

.

Om os

Lalandia er børnefamiliernes foretrukne feriested i Danmark. Hvert år byder vores dygtige værter velkommen til et stort antal glade og forventningsfulde gæster, som har booket et feriehus i Lalandia med familien. I Lalandia kan gæsterne opleve det store, tropiske vandland, Aquadome™, lege løs Monky Tonky Land og gå på opdagelse i de mange andre sjove aktiviteter, butikker og restauranter.

Lalandia blev grundlagt i 1988 i Rødby, og er siden blevet udvidet med mange spændende aktiviteter. I 2009 åbnede Lalandia i Billund, med LEGOLAND ® som nærmeste nabo, og i 2022 åbnede Lalandia i Søndervig med en skøn beliggenhed ved Vesterhavet.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®