FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet


Vil du være elev hos verdens største humanitære hjælpeorganisation?


Dansk Røde Kors søger en engageret og dygtig økonomielev, som ønsker at være en del af et fagligt og engageret team i vores økonomiafdeling

En transparent og sund økonomi er helt centralt for Røde Kors’ hjælpearbejde. En elevstilling hos os vil således være centreret om ønsket om at skabe et solidt fagligt fundament inden for regnskab i en organisation, hvor vi samles om at gøre os umage for at gøre en forskel.

Røde Kors er altid til stede. Hver dag redder vi liv, og ruster mennesker til at klare sig gennem kriser og katastrofer. Vi brænder for det, vi laver, og vi er stolte af vores arbejde!

Du vil som elev hos os blive en del af økonomiafdelingen på Landskontoret, der udfører alle typer af økonomiopgaver for Røde Kors i Danmark. Afdelingen består af omkring 30 medarbejdere med stærke faglige kompetencer og højt engagement.

Dit elevforløb hos os

Som elev i Røde Kors er ansvarlighed og energi nøgleord. Du skal kunne noget både med tal og med mennesker. Vi lægger sammen en uddannelsesplan og du får tilknyttet en uddannelsesmentor som følger dig i hele dit forløb og som vil give dig sparring og støtte. Du vil desuden have yderligere en elev-kollega i afdelingen, der er ca. 1 år inde i elev-forløbet.

I første del af din elevperiode vil dine opgaver være centreret omkring opgaver i bogholderiet. Du vil få egne ansvarsområder og bogføringsopgaver og vil indgå i bogholderi- og lønteamet som består af 12 medarbejdere.

I anden del af din elevperiode vil du indgå i det finansielle controllerteam som består af 4 controllere. Dine opgaver vil omfatte rapporteringsopgaver, afstemninger og kontrol samt arbejde med forretningsgange og processer.

Som økonomielev gennemgår du en 2-årig uddannelse med varierende og spændende arbejdsopgaver. Dine opgaver vil således være meget forskelligartede og blandt andet omfatte:

 • fakturahåndtering og administration af de ca. 15-18.000 fakturaer, vi modtager årligt 
 • udsendelse af fakturaer til eksterne partnere ved salg af ydelser og donationer 
 • bogføring af donationer fra private og erhverv 
 • kontrol og administration af rejseudgifter 
 • løbende afstemning af bank- og balance konti 
 • deltagelse i processen omkring udarbejdelse af periode- og årsregnskaber 
 • opgaver i forbindelse med lønadministration og lønudbetaling 
 • udarbejdelse af rapporteringsværktøjer i Power BI opbygning og vedligeholdelse af finansiel struktur i økonomisystem 
 • udførelse, planlægning og design af interne kontroller

Hvem er du?

Det er ikke afgørende, om du kommer direkte fra dit skoleforløb eller har et par års erfaring. Vi lægger i stedet vægt på, at du har bestået HG, HHX, EUX eller EUS gerne med et tilfredsstillende resultat, har flair og interesse for tal og IT, samt er fortrolig med Excel og har et godt kendskab til Office-pakken generelt.

Som person er du opsøgende, målrettet og frisk på at kaste dig ud i nye udfordringer. Vi søger en elev, som evner at arbejde selvstændigt, men også kan indgå i teams og aktivt deltage i fællesskabet.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

 • kan kombinere teori og praksis 
 • er ansvarsbevidst, pålidelig og fleksibel 
 • er nysgerrig og klar til at udvikle dig både fagligt og personligt

Din kommende arbejdsplads

Røde Kors er verdens største humanitære hjælpeorganisation. I over 150 år har vi hjulpet nødlidende uden at skele til religion, etnicitet eller politisk overbevisning. I dag er vi over 34.000 frivillige alene i Danmark og har over 100 millioner støtter i hele verden. Behovet for Røde Kors’ indsats er stigende, og Røde Kors’ landsmøde har vedtaget et ambitiøst manifest om at engagere mange flere mennesker i medmenneskelighed i de kommende år. Røde Kors i Danmarks årlige omsætning er på ca. 1,5 mia. kr.

Skal vi gøre en forskel sammen?

Send os din ansøgning og CV senest den 31. maj 2023. Vi modtager kun ansøgninger gennem vores rekrutteringssystem EasyCruit. Vi forventer at afholde samtaler i juni, uge 23 og 24.
Tiltrædelse vil være per 1. september 2023.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Røde Kors’ fællesoverenskomst med HK og AC. Vi tilbyder et uddannelsesforløb i perioden 1. september 2023 til 31. august 2025. Arbejdstiden er 37 timer inklusive frokostpause. Du har mulighed for at deltage i kantineordning, kunstforening samt personaleforening.

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte accounting manager, Christian Lanter på chlan@rodekors.dk eller telefon 29 74 31 49.<

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Dansk Røde Kors
Blegdamsvej 27
2100 København Ø

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. maj 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Accounting manager, Christian Lanter
tlf.: 29 74 31 49
chlan@rodekors.dk.

Røde Kors

Røde Kors er altid til stede. Hver dag redder vi liv og ruster mennesker til at klare sig gennem kriser og katastrofer. I Danmark skaber vi fællesskaber og støtter samfundets sårbare til et bedre liv.

Vi hjælper mennesker på begge sider af konflikten og i de fjerneste egne af verden. Uden hensyn til nationalitet, religion eller politiske holdninger.

Vi er verdens største humanitære organisation med 11 millioner frivillige i 192 lande. Vi er en del af dit lokalsamfund, uanset hvor du bor. Med din hjælp kan vi altid være til stede, når der er brug for os.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®