FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Vi er på udkig efter dig, som gerne vil have en spændende og lærerig elevplads, hvor du vil få fyldt din faglige værktøjskasse op.

Vi er Danmarks største dyreværnsforening, og er i en rivende udvikling. Vi er en moderne organisation, og bruger de nyeste IT-værktøjer. Hele organisationen har over 250 ansatte og en masse frivillige tilknyttet. Vi er meget datadrevne, da vi har en stor datamængde. Derfor vil du også få en masse spændende opgaver i dagligdagen, og hurtigt blive en vigtig del af Dyrenes Beskyttelse.

Din hverdag hos os

Som økonomielev vil du blive lært grundigt og trygt op i opgaverne af dine faste kollegaer i økonomiafdelingen. Som elev hos Dyrenes Beskyttelse vil du bl.a. blive lært op i følgende opgaver:
  • Kontrol af indgående fakturaer og håndtering af disse i vores kreditorsystem 
  • Kontrol og bogføring rejseafregninger i tilhørende system 
  • Bogføring og afstemning af banker og konti 
  • Udskrivning af fakturaer og afstemning 
  • Opgørelse og indberetning af moms og energiafgifter 
  • Budgetlægning og budgetopfølgning i forbindelse med månedsregnskab 
  • Diverse måneds regnskabsopgaver 
  • Deltagelse i årsregnskabsopgaver, herunder indsamling af materiale til revisor 
  • Øvrige administrative opgaver Udvikling af afdelingens opgaver

I elevtiden vil du blive fulgt at din elevansvarlige som sørger for den primære oplæring.

Du vil indgå i et stærkt fællesskab bygget op omkring vores værdier, hvor du vil være med til at præge hvordan opgaver og hverdag skal planlægges. Vi er en arbejdsplads præget af tillid, arbejdsglæde og engagement. Vi prioriterer godt samarbejde både internet og eksternt, klar kommunikation og ansvarlig ledelse. Vi har et stærkt fagligt miljø med store ambitioner, og et aktivt samarbejde på tværs af afdelinger.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Du har bestået en ungdomsuddannelse. Elever med HHX eller EUX rettet mod kontor kan starte direkte på elevforløbet i økonomi. Har du STX, HTX eller HF skal du tage et supplerende grundforløb på 5 uger. Du kan tage dette forløb online på de fleste handelsskoler (bemærk, at det er retningen ”kontor”, der er giver adgang til økonomielevuddannelsen).

Derudover lægger vi vægt på, at du

  • brænder for at lære alt om bogholderi, og for at yde en god service
  • har en god talforståelse og er ansvarsbevidst 
  • arbejder struktureret og effektivt 
  • har gå-på-mod og sult efter at lære fra andre 
  • evner at have styr på detaljen og er om hyggelig og præcis 
  • har en ambition om at udvikle dig og en interesse i at arbejde med tal.

Endvidere lægger vi vægt på, at du er nysgerrig og proaktiv og værdsætter det gode brede samarbejde. Og er vi så heldige, at du også har en god portion humor og et godt humør, så er du spot-on!

Vi tilbyder

Dyrenes Beskyttelse er kendetegnet ved en uformel omgangstone. Det er en ung organisation, så du vil møde andre unge mennesker. Vi har tilsvarende en IT-elev ansat, så vi har erfaring med elever.

Vi tilbyder en dynamisk og lærerig hverdag, der prioriterer faglig udvikling og arbejdsglæde meget højt. Du vil få en stor kontaktflade og komme til at arbejde sammen med meget engagerede og dygtige kolleger og fra andre afdelinger.

Om ansættelsen

Tiltrædelse i august/september 2023.

Arbejdssted er på vores kontor i Søborg, tæt på Buddinge Station.

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Erik Nielsen på tlf. 21 36 33 80 eller mail: eni@dyrenesbeskyttelse.dk.

Er du interesseret?

Ansøgning og CV sendes via dette link, eller via 'Ansøg nu' knappen, senest den 31. maj 2032.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende og ansætter når vi har fundet den rigtige elev.

Bemærk, vi tager ikke imod ansøgninger sendt via mail eller via personligt fremmøde.

Vi benytter et rekrutteringssystem til at modtage og behandle din ansøgning. Læs mere om hvordan vi behandler dine data i forbindelse med rekruttering her.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Dyrenes Beskyttelse
Buddingevej 308
2860 Søborg

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. maj 2023
Tiltrædelse: august / september 

Kontakt

Økonomichef Erik Nielsen
(+45) 21 36 33 80
eni@dyrenesbeskyttelse.dk.


Find vej

.

Om os

Dyrenes Beskyttelse er en frivillig forening, der hovedsageligt er finansieret af private midler. Vi arbejder bl.a. lokalt fordelt i 13 områder i hele Danmark. Her ledes og fordeles arbejdet med dyreredning af frivillige områdeformænd. I hvert område er der desuden tilknyttet en række frivillige kredsformænd og -assistenter til beredskabet. 

Derudover har vi et netværk af frivillige i hele Danmark, der hjælper familiedyr fra foreningens internater og dyr i naturen på vildtplejestationer. Endelig er det også frivillige, der kører foreningens dyreambulancer.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®