FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

ØKONOMIELEV, DER VIL UDFORDRES I ET DYGTIGT TEAM

Er du ambitiøs og ønsker at lære en bred vifte af økonomiske opgaver i en professionel boligadministrations-organisation? Brænder du for at være en vigtig spiller i et team af dygtige kollegaer? Så er det nu du har chancen for at blive vores næste kollega. Vi søger lige nu en økonomielev, som drømmer om at udvikle stærke kompetencer inden for økonomiske discipliner med opstart pr. 1. september 2023. 

OM FA09 

Vi i FA09 er en non-profit organisation, der arbejder i den almene sektor for at skabe gode og trygge hjem til beboere til en overkommelig husleje. Vi er ca. 50 kolleger på hovedkontoret ved Glostrup station og mere end 100 kolleger på vores ejendomskontorer i Storkøbenhavn. Vi administrerer ca. 12.000 lejemål, og udarbejder hvert år regnskaber og budgetter for 70 boligafdelinger og 9 boligorganisationer. 

I FA09 lever vi efter mottoet ”Det skal være sjovt at gå på arbejde!”, og gennem tæt samarbejde skaber vi stor tilfredshed hos beboerne i vores boligafdelinger. Til at være med til denne opgave, har vi netop brug for dig! Hos FA09 vil du blive en del af en attraktiv arbejdsplads, hvor vi vægter fællesskab, humor og samarbejde højt. Derudover tilbyder vi: 

  • En lærerig og selvstændig elevstilling med fokus på din trivsel og udvikling
  • Sundhedsforsikring, god frokostordning og personaleforening 
  • Attraktive løn- og ansættelsesforhold under overenskomst. 
Bliv desuden klogere på FA09, og hvad du kan blive en del af, ved at se vores introvideo her

ELEVUDDANNELSE AF HØJ KVALITET 

Som økonomielev i vores økonomiafdeling vil du blive en naturlig del af et team på 10 fagligt stærke kollegaer. Afdelingens kerneopgaver er budgettering, økonomistyring og udarbejdelse af års- og forbrugsregnskaber. Du vil have en fast elevansvarlig, der vil følge din udvikling tæt, og du vil blive sidemandsoplært af flere kolleger for at sikre den bedst mulige oplæring. Med en uddannelsesplan vil du opnå de nødvendige kompetencer inden for uddannelsens krav. Samtidig har du selv indflydelse på din specialisering og dine valgfag. Der vil være varierede opgaver og god mulighed for selvstændigt at arbejde med bl.a.: 

  • Udarbejdelse af regnskaber fra A-Z 
  • Udarbejdelse af budgetter 
  • Håndtering af forbrugsregnskaber 
  • Kreditorbogholderi. 

STRUKTUR OG INITIATIV 

For at trives som elev hos os er det vigtigt, at du arbejder struktureret og er opsøgende på ny viden. Du skal kunne lide at kommunikere og samarbejde med alle typer mennesker samt være imødekommende over for beboere og bestyrelser. Vi lægger desuden vægt på, at du tager ansvar for opgaveløsningen. Til gengæld lover vi dig, at du vil få en varieret dagligdag med mange forskellige opgaver, samt mulighed for at udvikle dig gennem hele dit elevforløb. 

VI HØRER GERNE FRA DIG 

Hvis du gerne vil vide mere om at være elev i FA09, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Louise Lundby Almlund på tlf. 4346 0949 eller HR på tlf. 2142 4164

Du sender din ansøgning, CV samt karakterudskrift via ansøgningslinket. Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Fa09
Stationsparken 24
2600 Glostrup

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Elevansvarlige Louise Lundby Almlund
(+45) 43 46 09 49 

HR 
(+45) 21 42 41 64



Find vej

.

Om FA09

FA09 er en almen boligorganisationsadministration stiftet af fem almene boligorganisationer i 2009. Vi administrerer 11.500 lejemål fordelt på en række boligorganisationer og kollegier i Storkøbenhavn. Boligorganisationernes størrelse ligger på mellem 100 og 4.000 lejemål. 

Vores mål er gennem samarbejde og erfaringsudveksling at skabe et fundament, der sikrer den enkelte boligorganisations selvstændighed, samtidig med at der skabes udvikling, til et konkurrencedygtigt administrationsbidrag. FA09 skal opleves som den understøttende administrationsorganisation, der får den enkelte boligorganisation til at være så velfungerende og attraktiv som muligt.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®