FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøg nu

ØKONOMIELEV, DER VIL UDFORDRES I ET DYGTIGT TEAM

Er du ambitiøs og ønsker at lære en bred vifte af økonomiske opgaver i en professionel boligadministrations-organisation? Brænder du for at være en vigtig spiller i et team af dygtige kollegaer? Så er det nu du har chancen for at blive vores næste kollega. Vi søger lige nu en økonomielev, som drømmer om at udvikle stærke kompetencer inden for økonomiske discipliner med opstart pr. 1. september 2023. 

OM FA09 

Vi i FA09 er en non-profit organisation, der arbejder i den almene sektor for at skabe gode og trygge hjem til beboere til en overkommelig husleje. Vi er ca. 50 kolleger på hovedkontoret ved Glostrup station og mere end 100 kolleger på vores ejendomskontorer i Storkøbenhavn. Vi administrerer ca. 12.000 lejemål, og udarbejder hvert år regnskaber og budgetter for 70 boligafdelinger og 9 boligorganisationer. 

I FA09 lever vi efter mottoet ”Det skal være sjovt at gå på arbejde!”, og gennem tæt samarbejde skaber vi stor tilfredshed hos beboerne i vores boligafdelinger. Til at være med til denne opgave, har vi netop brug for dig! Hos FA09 vil du blive en del af en attraktiv arbejdsplads, hvor vi vægter fællesskab, humor og samarbejde højt. Derudover tilbyder vi: 

  • En lærerig og selvstændig elevstilling med fokus på din trivsel og udvikling
  • Sundhedsforsikring, god frokostordning og personaleforening 
  • Attraktive løn- og ansættelsesforhold under overenskomst. 
Bliv desuden klogere på FA09, og hvad du kan blive en del af, ved at se vores introvideo her

ELEVUDDANNELSE AF HØJ KVALITET 

Som økonomielev i vores økonomiafdeling vil du blive en naturlig del af et team på 10 fagligt stærke kollegaer. Afdelingens kerneopgaver er budgettering, økonomistyring og udarbejdelse af års- og forbrugsregnskaber. Du vil have en fast elevansvarlig, der vil følge din udvikling tæt, og du vil blive sidemandsoplært af flere kolleger for at sikre den bedst mulige oplæring. Med en uddannelsesplan vil du opnå de nødvendige kompetencer inden for uddannelsens krav. Samtidig har du selv indflydelse på din specialisering og dine valgfag. Der vil være varierede opgaver og god mulighed for selvstændigt at arbejde med bl.a.: 

  • Udarbejdelse af regnskaber fra A-Z 
  • Udarbejdelse af budgetter 
  • Håndtering af forbrugsregnskaber 
  • Kreditorbogholderi. 

STRUKTUR OG INITIATIV 

For at trives som elev hos os er det vigtigt, at du arbejder struktureret og er opsøgende på ny viden. Du skal kunne lide at kommunikere og samarbejde med alle typer mennesker samt være imødekommende over for beboere og bestyrelser. Vi lægger desuden vægt på, at du tager ansvar for opgaveløsningen. Til gengæld lover vi dig, at du vil få en varieret dagligdag med mange forskellige opgaver, samt mulighed for at udvikle dig gennem hele dit elevforløb. 

VI HØRER GERNE FRA DIG 

Hvis du gerne vil vide mere om at være elev i FA09, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Louise Lundby Almlund på tlf. 4346 0949 eller HR på tlf. 2142 4164

Du sender din ansøgning, CV samt karakterudskrift via ansøgningslinket. Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Fa09
Stationsparken 24
2600 Glostrup

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Elevansvarlige Louise Lundby Almlund
(+45) 43 46 09 49 

HR 
(+45) 21 42 41 64Find vej

.

Om FA09

FA09 er en almen boligorganisationsadministration stiftet af fem almene boligorganisationer i 2009. Vi administrerer 11.500 lejemål fordelt på en række boligorganisationer og kollegier i Storkøbenhavn. Boligorganisationernes størrelse ligger på mellem 100 og 4.000 lejemål. 

Vores mål er gennem samarbejde og erfaringsudveksling at skabe et fundament, der sikrer den enkelte boligorganisations selvstændighed, samtidig med at der skabes udvikling, til et konkurrencedygtigt administrationsbidrag. FA09 skal opleves som den understøttende administrationsorganisation, der får den enkelte boligorganisation til at være så velfungerende og attraktiv som muligt.

() På lager
  Gem til senere

Revisorelev

Start din karriere hos Ecovis Danmark

Går du og drømmer om en karriere som revisor, og ønsker du at blive en del af et team bestående af både erfarne medarbejdere blandet med ambitiøse aspiranter som dig selv? Så skal du søge stillingen som revisorelev hos Ecovis Danmark i Ringsted.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®