FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Ansøgningsfristen er udløbet

Indkøbsassistentelev

Har du afsluttet en HHX eller tilsvarende? Har du lyst til – og mod på - at tage en uddannelse? Er du herudover initiativrig, struktureret og god til at samarbejde med mange forskellige typer mennesker? Så er det måske dig, der er vores nye kollega i Indkøb og Lager hos DIN Forsyning.

Hvad skal du lave?

I Indkøb og Lager arbejder vi med indkøb af varer og tjenesteydelser til brug i driften, i projekter og i administrationen. Vi består af to teams. Det ene team arbejder med indkøb af varer til dagligdagen samt lagerbeholdning, modtagelse og udlevering af varer. Det andet team arbejder med udbud og kontrakter og bistår med rådgivning og sparring, når kollegaer skal sende opgaver i udbud. Som vores nye kollega får du efter grundig oplæring ansvar for egne arbejdsområder og opgaver. Opgaverne omfatter bl.a.:

  • Kontakt til leverandører og leverandørforespørgsler
  • Ordreafgivelser samt opfølgning på ordrer og fakturaer
  • Behovsplanlægning og administrativt arbejde

Herudover vil du i mindre omfang få kendskab til lagerarbejde og statusoptælling, og du vil blive inddraget i udarbejdelse af udbudsmateriale og indkøbskontrakter samt opfølgning herpå.

Hvem er du?

  • Du har afsluttet en HHX eller tilsvarende
  • Kørekort til personbil samt arbejdserfaring vil være en fordel

Uddannelsen til indkøbsassistent hos DIN Forsyning varer to år. Som en del af uddannelsen skal du deltage i minimum 8-12 ugers undervisning, som foregår på IBC i Kolding. Du kan læse mere om uddannelsen her: https://www.ibc.dk/hovedforlobet/specialer/indkoebsassistent/.

Som person er du initiativrig og selvstændig, men du evner ligeledes at overholde etablerede retningslinjer og procedurer med øje for detaljerne. Du har overblik, er ansvarsbevidst, og du arbejder effektivt og struktureret og finder tilfredsstillelse i at nå i mål til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit arbejde. Herudover er du udadvendt og venlig, du sætter pris på at levere en god service og hjælpe – også selvom tingene ofte går lidt stærkt. Sidst, men ikke mindst, er du i stand til at kommunikere konstruktivt og samarbejde med mange forskellige typer mennesker.

Ansøgning

Du kan søge stillingen ved at udfylde formularen nedenfor. Vi holder ansættelsessamtaler løbende, så send os gerne din ansøgning så hurtigt som muligt, og senest den 30. maj kl. 8:00. Ansættelsesstart fra 1. september 2023.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om stillingen under yderligere information i højre side eller kontakte Indkøbschef Susanne Føgh Sørensen på 7474 7530.

Kom med på rejsen fra dygtige til bæredygtige

DIN Forsyning er ét af Danmarks største multiforsyningsselskaber. Hver dag leverer vi varme og rent vand, og vi håndterer spildevand for tusindvis af kunder i Esbjerg og Varde kommuner. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug. Tidligere var vores øverste mål sikker drift. Nu sikrer vi en stabil drift samtidig med, at vi omstiller vores forretning til at bidrage til et bæredygtigt samfund. Rejsen er lige er begyndt, og den kræver et stærkt hold af medarbejdere, der brænder for at arbejde for en mere bæredygtig verden.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Din Forsyning
Ulvsundvej 1
6715 Esbjerg V

Datoer

Ansøgningsfrist: 30. maj 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Susanne Føgh Sørensen
(+45) 74 74 75 30

Yderligere informationFind vej

.

Om Din Forsyning

DIN Forsyning er et multiforsyningsselskab i Varde Kommune og Esbjerg Kommune. I begge kommuner modtager vi spildevand fra alle virksomheder og husstande – enten via kloaknettet eller tømning af bundfældningstanke. 

Hos DIN Forsyning vil vi holde et rigtigt højt service- og kvalitetsniveau, så vi kan skabe mest mulig værdi for vores kunder. Derfor betragter vi fx drikkevandsproduktion med samme briller, som enhver anden fødevarevirksomhed vil se på sin produktion.

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®