FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøgningsfristen er udløbet

Indkøbsassistentelev

Har du afsluttet en HHX eller tilsvarende? Har du lyst til – og mod på - at tage en uddannelse? Er du herudover initiativrig, struktureret og god til at samarbejde med mange forskellige typer mennesker? Så er det måske dig, der er vores nye kollega i Indkøb og Lager hos DIN Forsyning.

Hvad skal du lave?

I Indkøb og Lager arbejder vi med indkøb af varer og tjenesteydelser til brug i driften, i projekter og i administrationen. Vi består af to teams. Det ene team arbejder med indkøb af varer til dagligdagen samt lagerbeholdning, modtagelse og udlevering af varer. Det andet team arbejder med udbud og kontrakter og bistår med rådgivning og sparring, når kollegaer skal sende opgaver i udbud. Som vores nye kollega får du efter grundig oplæring ansvar for egne arbejdsområder og opgaver. Opgaverne omfatter bl.a.:

  • Kontakt til leverandører og leverandørforespørgsler
  • Ordreafgivelser samt opfølgning på ordrer og fakturaer
  • Behovsplanlægning og administrativt arbejde

Herudover vil du i mindre omfang få kendskab til lagerarbejde og statusoptælling, og du vil blive inddraget i udarbejdelse af udbudsmateriale og indkøbskontrakter samt opfølgning herpå.

Hvem er du?

  • Du har afsluttet en HHX eller tilsvarende
  • Kørekort til personbil samt arbejdserfaring vil være en fordel

Uddannelsen til indkøbsassistent hos DIN Forsyning varer to år. Som en del af uddannelsen skal du deltage i minimum 8-12 ugers undervisning, som foregår på IBC i Kolding. Du kan læse mere om uddannelsen her: https://www.ibc.dk/hovedforlobet/specialer/indkoebsassistent/.

Som person er du initiativrig og selvstændig, men du evner ligeledes at overholde etablerede retningslinjer og procedurer med øje for detaljerne. Du har overblik, er ansvarsbevidst, og du arbejder effektivt og struktureret og finder tilfredsstillelse i at nå i mål til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit arbejde. Herudover er du udadvendt og venlig, du sætter pris på at levere en god service og hjælpe – også selvom tingene ofte går lidt stærkt. Sidst, men ikke mindst, er du i stand til at kommunikere konstruktivt og samarbejde med mange forskellige typer mennesker.

Ansøgning

Du kan søge stillingen ved at udfylde formularen nedenfor. Vi holder ansættelsessamtaler løbende, så send os gerne din ansøgning så hurtigt som muligt, og senest den 30. maj kl. 8:00. Ansættelsesstart fra 1. september 2023.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om stillingen under yderligere information i højre side eller kontakte Indkøbschef Susanne Føgh Sørensen på 7474 7530.

Kom med på rejsen fra dygtige til bæredygtige

DIN Forsyning er ét af Danmarks største multiforsyningsselskaber. Hver dag leverer vi varme og rent vand, og vi håndterer spildevand for tusindvis af kunder i Esbjerg og Varde kommuner. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug. Tidligere var vores øverste mål sikker drift. Nu sikrer vi en stabil drift samtidig med, at vi omstiller vores forretning til at bidrage til et bæredygtigt samfund. Rejsen er lige er begyndt, og den kræver et stærkt hold af medarbejdere, der brænder for at arbejde for en mere bæredygtig verden.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Din Forsyning
Ulvsundvej 1
6715 Esbjerg V

Datoer

Ansøgningsfrist: 30. maj 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Susanne Føgh Sørensen
(+45) 74 74 75 30

Yderligere informationFind vej

.

Om Din Forsyning

DIN Forsyning er et multiforsyningsselskab i Varde Kommune og Esbjerg Kommune. I begge kommuner modtager vi spildevand fra alle virksomheder og husstande – enten via kloaknettet eller tømning af bundfældningstanke. 

Hos DIN Forsyning vil vi holde et rigtigt højt service- og kvalitetsniveau, så vi kan skabe mest mulig værdi for vores kunder. Derfor betragter vi fx drikkevandsproduktion med samme briller, som enhver anden fødevarevirksomhed vil se på sin produktion.

() På lager
  Gem til senere

Revisorelev

Start din karriere hos Ecovis Danmark

Går du og drømmer om en karriere som revisor, og ønsker du at blive en del af et team bestående af både erfarne medarbejdere blandet med ambitiøse aspiranter som dig selv? Så skal du søge stillingen som revisorelev hos Ecovis Danmark i Ringsted.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®