FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Ansøgningsfristen er udløbet

Er du vores nye HR-kontorelev

Vil du være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, der producerer stålplader; en mastodont inden for sværindustrien – og kan du se dig selv i et internationalt miljø? Er du frisk på en udfordring inden for administration, så har vi måske jobbet til dig!

Vi søger nu en ny HR-kontorelev til vores velfungerende HR-team på vores kontor i Frederiksværk. Vi er en virksomhed på næsten 500 medarbejdere og vores HR-afdeling har fart på og masser af godt humør. Vi forventer, at du er positiv og kan yde en ekstra god service til alle vores medarbejdere på alle niveauer.

Forventninger til dig:

Du skal have bestået eksamen fra HHX, EUX-business eller STX/HF suppleret med EUS5 og have erfaring med Office-pakken (primært Word, Excel og Outlook). Derudover forventer vi også, at du kan formulere dig på engelsk både i mundtlige og skriftlige opgaver, da vores koncernsprog er engelsk og vi har mange engelsktalende kollegaer.

Hvad kan du forvente:

Som vores nye HR-kontorelev vil du blive en del af et team på 7 medarbejdere og du vil få en stor berøringsflade med vores øvrige medarbejdere. Du vil få dine egne ansvarsområder og være med til at udvikle eksisterende arbejdsgange.

Vi sørger for at give dig en solid uddannelse og støtter dig gennem hele forløbet, så du får det bedste ud af din uddannelse og kommer godt videre i din karriere.

Dine opgaver vil primært være:

  • Administration af nye medarbejdere.
  • Sygdomsadministration.
  • Kursusadministration.
  • Opfølgning i tidsregistrerings- og lønsystem.
  • Deltagelse i projekter og større opgaver.
  • Diverse ad hoc opgaver og hvad dagligdagen ellers byder på.

Vi håber, at du sidder derude og får lyst til at arbejde sammen med os de næste 2 år. Vi sidder klar og glæder os til at læse din ansøgning.

Vi gennemfører samtaler løbende. Starttidspunkt efter aftale.

Sådan ansøger du

Er du interesseret, så send venligst din ansøgning og dit CV via "Ansøg nu" knappen inden søndag den 4. juni 2023. Ansøgninger modtages kun gennem vores rekrutteringssystem. Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte HR Administrator Henriette T. Lund på tlf.: 4778 2368.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

NLMK DanSteel A/S
Havnevej 33
3300 Frederiksværk

Datoer

Ansøgningsfrist: 4. juni 2023
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

HR Administrator Henriette T. Lund
(+45) 47 78 23 68Find vej

.

Om NLMK DanSteel A/S

NLMK DanSteel A/S beskæftiger over 480 medarbejdere i Frederiksværk og er en del af NLMK Europe.

NLMK DanSteel A/S har en årlig produktionskapacitet på mere end 500.000 tons stålplader, som primært anvendes til skibsbygning, bygge- og anlægsprojekter, olie- og gasprojekter, transportsektoren og vindmølleindustrien (on-/offshore). Størstedelen af produktionen eksporteres.

() På lager
  Gem til senere

salgselev

Louis Nielsen søger salgselever

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Revisortrainee & graduate

Bliv revisortrainee eller graduate hos Deloitte

Sæt kursen mod Deloitte NEXT og forløs dit potentiale. Bliv en del af et stærkt og støttende fællesskab med endeløs udvikling og muligheder. Din karriere starter sammen med mere end 100 andre unge i september 2024.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®