FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøgningsfristen er udløbet

Er du vores nye HR-kontorelev

Vil du være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, der producerer stålplader; en mastodont inden for sværindustrien – og kan du se dig selv i et internationalt miljø? Er du frisk på en udfordring inden for administration, så har vi måske jobbet til dig!

Vi søger nu en ny HR-kontorelev til vores velfungerende HR-team på vores kontor i Frederiksværk. Vi er en virksomhed på næsten 500 medarbejdere og vores HR-afdeling har fart på og masser af godt humør. Vi forventer, at du er positiv og kan yde en ekstra god service til alle vores medarbejdere på alle niveauer.

Forventninger til dig:

Du skal have bestået eksamen fra HHX, EUX-business eller STX/HF suppleret med EUS5 og have erfaring med Office-pakken (primært Word, Excel og Outlook). Derudover forventer vi også, at du kan formulere dig på engelsk både i mundtlige og skriftlige opgaver, da vores koncernsprog er engelsk og vi har mange engelsktalende kollegaer.

Hvad kan du forvente:

Som vores nye HR-kontorelev vil du blive en del af et team på 7 medarbejdere og du vil få en stor berøringsflade med vores øvrige medarbejdere. Du vil få dine egne ansvarsområder og være med til at udvikle eksisterende arbejdsgange.

Vi sørger for at give dig en solid uddannelse og støtter dig gennem hele forløbet, så du får det bedste ud af din uddannelse og kommer godt videre i din karriere.

Dine opgaver vil primært være:

  • Administration af nye medarbejdere.
  • Sygdomsadministration.
  • Kursusadministration.
  • Opfølgning i tidsregistrerings- og lønsystem.
  • Deltagelse i projekter og større opgaver.
  • Diverse ad hoc opgaver og hvad dagligdagen ellers byder på.

Vi håber, at du sidder derude og får lyst til at arbejde sammen med os de næste 2 år. Vi sidder klar og glæder os til at læse din ansøgning.

Vi gennemfører samtaler løbende. Starttidspunkt efter aftale.

Sådan ansøger du

Er du interesseret, så send venligst din ansøgning og dit CV via "Ansøg nu" knappen inden søndag den 4. juni 2023. Ansøgninger modtages kun gennem vores rekrutteringssystem. Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte HR Administrator Henriette T. Lund på tlf.: 4778 2368.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

NLMK DanSteel A/S
Havnevej 33
3300 Frederiksværk

Datoer

Ansøgningsfrist: 4. juni 2023
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

HR Administrator Henriette T. Lund
(+45) 47 78 23 68Find vej

.

Om NLMK DanSteel A/S

NLMK DanSteel A/S beskæftiger over 480 medarbejdere i Frederiksværk og er en del af NLMK Europe.

NLMK DanSteel A/S har en årlig produktionskapacitet på mere end 500.000 tons stålplader, som primært anvendes til skibsbygning, bygge- og anlægsprojekter, olie- og gasprojekter, transportsektoren og vindmølleindustrien (on-/offshore). Størstedelen af produktionen eksporteres.

() På lager
  Gem til senere

Revisorelev

Start din karriere hos Ecovis Danmark

Går du og drømmer om en karriere som revisor, og ønsker du at blive en del af et team bestående af både erfarne medarbejdere blandet med ambitiøse aspiranter som dig selv? Så skal du søge stillingen som revisorelev hos Ecovis Danmark i Ringsted.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®