FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Ansøgningsfristen er udløbet

Vi søger 2 ambitiøse økonomielever til spændende udviklingsrejse

Har du stor interesse og flair for økonomi/regnskab – og vil du gerne tage dit første skridt i retning af en konsulent karriere? Så skal du være med på vores spændende vækst- og udviklingsrejse.

I ECIT bliver du en del af en hurtigvoksende virksomhed, der varetager hele eller dele af økonomifunktionen for mange spændende virksomheder, heriblandt NoHo (Cocks’n Cows etc.), Wolt, SAM Productions (producerer film og TV for bl.a. Netflix og DR) og mange andre – læs mere på www.ecit.dk.

Vi bruger moderne og effektiv teknologi til håndtering af bilag, benytter os af økonomistyring (MS Dynamics Business Central og e-conomic) og fastlægger arbejdsopgaverne, så de understøtter vores kunders fortsatte vækst og udvikling.

En varieret hverdag med udfordrende opgaver

Som økonomielev bliver du tilknyttet vores trainee program, hvor du i løbet af en 2-årig periode får en kombination af teoretisk viden på dit valgte uddannelsessted og praktisk erfaring gennem 6 forskellige moduler indenfor økonomi, hvoraf et af modulerne vil blive valgt i samarbejde med dig. Du får samtidigt tilknyttet en mentor, som vil følge dig igennem hele dit uddannelsesforløb, og så deltager du også i vores trainee aktiviteter på nordisk plan.

Du får en grundig oplæring med masser af praktisk erfaring, og i løbet af de 2 år vil du bl.a. komme til at arbejde med opgaver indenfor kreditor, debitor, finans, likviditetsstyring, periodisering, afstemning, løn, rapportering, budget & forecast samt måneds- og årsafslutning. Du vil også få indblik i flere forskellige ERP- og lønsystemer.

Selvstændigt drive og engagement

For at komme i betragtning til en af vores elevpladser, så skal du have afsluttet HHX, STX eller finansøkonom med gode karakterer samtidigt med at du skal tilknyttes en godkendt uddannelsesinstitution i det 2-årige uddannelsesforløb.

Du arbejder systematisk og detaljeorienteret samtidigt med at du er hjælpsom og serviceminded overfor vores kunder.

Du har talent for tal, og brænder for at lære nyt. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Excel.

Vi forventer, at du indenfor første år starter på HD-studiet, som ECIT støtter op på. Til gengæld kan vi tilbyde en interessant arbejdsplads, med stor fleksibilitet og en høj grad af selvstændigt ansvar. Du kommer ikke til at kede dig!

Muligheder og vilkår

Der vil være opstart medio august, og du vil blive tilknyttet en elevaftale. Der vil være mulighed for fleksible mødetider og arbejdet udføres primært fra vores kontor i Herlev med attraktive faciliteter (personalelounge, frokostordning m.v.). Efter din elevtid håber vi på at fortsætte samarbejdet, så du kan vokse med virksomheden og opgaverne.

Ansøgning og kontakt

Send venligst din ansøgning hurtigst muligt via "ansøg nu" knappen, men hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig Henrik Bruun på hbr@ecitservices.dk. Bemærk i den forbindelse at vi ikke modtager ansøgninger via vores mailadresse.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

ECIT
Hørkær 12A
2730 Herlev

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. maj 2023
Tiltrædelse: Medio august

Kontakt

Rekrutteringsansvarlig, Henrik Bruun
(+45) 92 44 50 54
hbr@ecitservices.dkFind vej

.

ECIT

ECIT er en del af ECIT koncernen med mere end 2300 medarbejdere og en omsætning på 2,5 mia. NOK på det nordiske marked. I vores lokale afdeling får du 75 erfarne og kompetente kollegaer som spænder fra regnskabs- og lønkonsulenter, over rådgivning til udvikling af IT-systemer. Vi prioriterer et godt fællesskab og deling af viden samt lægger vægt på at hjælpe og sparre med hinanden, så vi sammen sikrer udviklingen af de mest kompetente og effektive løsninger for fremtidens økonomifunktioner.

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®