FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Administrationselev med speciale i HR til DHL Express

Vil du lære i et sjovt og udviklende fællesskab? – Så kom og få en alsidig og bred administrationsuddannelse med fokus på HR i hjertet af en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Vores elever er vores fremtid og du bliver derfor en afgørende del af et team, hvordu fårrig mulighed for at udvikle dig personligt og samtidig lære både de opgaver, der findes i en HR afdeling, og hvordan det er at arbejde i en stor virksomhed.

Samtidig med dig starter også andre elever, hvilket betyder at du får et stærkt netværk af elever, som du kan sparre og dele med.

Hos os i DHL Express lægger vi vægt på at du får en uddannelse, hvor du får lov til at tage ansvar og udvikle dig ved at blive involveret i en masse opgaver – store som små – og hele tiden med støtte fra dine nye kollegaer og leder.

Vi lover at du i DHL Express:

  • vil få opgaver, der udvikler dig og dine kompetencer
  • kommer til at se resultater, som du selv har skabt, eller som du skaber i samarbejde med dit team
  • bliver en del af en organisation med passionerede kollegaer og hvor vi går op i at have det sjovt

Du vil få en kontor uddannelse som blandt meget andet omfatter:

  • Administration ifht. Rekruttering
  • Administration ifht. Kurser
  • Rewards & Recognition
  • Kommunikation
  • Events
  • Projekter

Vi håber du er:

  • færdig med EUX, HHX eller STX, HF eller HTX (suppleret med 5 ugers adgangsgivende grundforløb)
  • flydende på dansk – både skriftligt og mundtligt
  • nogenlunde haj til IT systemer
  • klar på at tage ansvar og hoppe ud i en masse spændende opgaver
  • selvstændig og initiativrig
  • åben og nysgerrig

Vi tager ansvar for udvikling

Vidste du at vores udviklingsprogram – CIS er verdens største ”Employee Engagement and Cultural Change Program”? Her kan man blive specialist indenfor kvalitet, service og meget mere. Udover vores udviklingsprogram går vi op i, at fastholde dygtige medarbejdere og kan derfor med stolthed dele mange eksempler af dygtige elever, der efter deres uddannelse har fortsat deres karriere i DHL Express. Det kan både være i den afdeling, hvor de var elev, men det kan også være i andre afdelinger. Eksempelvis har en tidligere administrationselev fået job som leder i vores operation. En elev i operationen har fået job som specialist i vores Customer Experience team, og en administrationselev har fået job som specialist i HR.

Den store gule maskine er mere end biler og fly

Hos os er det vigtigt, at alle nyder at gå på arbejde. Det er det fordi vi tror på, at glade medarbejdere giver den bedste service.

I de sidste fem år har vi fået top placeringer i kåringen af Danmarks Bedste arbejdsplads bla. på grund af kulturen og det sociale i DHL Express. Det er noget, vi er meget stolte af og som kun er muligt at opnå, med topmotiverede, engagerede og dygtige medarbejdere til at styre os i den rigtige retning.

Vi går op i at have det sjovt, når vi går på arbejde. Du vil derfor blive en del af en arbejdsplads, der prioriterer fredagsbar, sociale arrangementer både i og udenfor teamet, fester og venskaber.

Ansøgningsfrist

Vores nye hold elever starter d. 1. september 2023

Ansøgningsfristen er d. 30. juni 2023.

Et lille fif!

  • Vedhæft en ansøgning hvor du fortæller os hvorfor du drømmer om at udvikle dig i vores mega fede organisation.
  • Vedhæft dit CV, hvor vi kan se hvilke skoler du har gået på, om du har haft fritidsjobs og andet relevant.
  • Smid også dine eksamenspapirer med, uanset om du selv synes de er flotte.

Har du spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte Jakob Rogert, HR Manager +45 77666190

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DHL Express
Jydekrogen 14
2625 Vallensbæk

Datoer

Ansøgningsfrist: 30. juni 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

HR Manager, Jakob Rogert
(+45) 77 66 61 90



Find vej

.

When you think of DHL, you probably picture our distinctive yellow and red branding. But our identity as a business – and a place to work – runs a whole lot deeper than that.

It's our culture, our values, the way we draw on each other's talents, that sets us apart from other employers. And of course, the way everyone is recognized and rewarded for the unique contribution they bring.

Scroll down to learn more, and see what our application process involves. When you think of DHL, you probably picture our distinctive yellow and red branding. But our identity as a business – and a place to work – runs a whole lot deeper than that.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®