FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Administrationselev hos Aumento Advokatfirma

Er du interesseret i en kontoruddannelse med speciale i administration og brænder du samtidig for at være den del af en arbejdsplads i konstant udvikling – så er du måske vores nye elev?

Aumento Advokatfirma søger en struktureret og ansvarsfuld elev, som har mod på at blive præsenteret for en udfordrende og afvekslende 2-årige elevperiode.

Som administrationselev hos Aumento vil dine arbejdsopgaver spænde bredt og du vil blive præsenteret for en række forskellige administrative opgaver, som vil give dig et godt kendskab til kontoradministration.

Du skal være smilende af sind, havde et stort og naturligt servicegen, mod på at tage ansvar for at løse opgaver selvstændigt.

Vi påpeger for en ordens skyld, at det ikke er en advokatsekretærelev vi søger, men en elev til vores administration, der varetager den daglige drift af vores professionelle advokatfælleskab for selvstændige advokater.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en unik mulighed for at få en solid uddannelse hos Københavns førende advokatfællesskab for selvstændige advokater. Du får en mulighed for at blive en del af et ungt team med en sjov og uformel hverdag på vores kontor i hjertet af København K.

Ansøgning

Ansøgning med relevante bilag sendes til esl@aumento.dk inden 1. august.

Samtaler gennemføres løbende, og ansættelse sker, når den rigtige er fundet. Forventet start er efter 1. oktober.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte administrationschef Emilie Søndergaard Laursen på esl@aumento.dk eller telefon 2913 2956

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Aumento Advokatfirma
Ny Østergade 3
1101 København K

Datoer

Ansøgningsfrist: 1. august 2023
Tiltrædelse: efter 1. oktober 2023

Kontakt

Administrationschef Emilie Søndergaard Laursen
(+45) 29 13 29 56
esl@aumento.dk



Find vej

.

Om Aumento Advokatfirma

Aumento er et moderne full service Advokatfirma med kontor og møde faciliteter i hjertet af København. Aumento er blandt Danmarks 30 største advokatfirmaer og repræsenterer samlet specialistviden inden for stort set alle juridiske discipliner. Det giver brede og stærke skuldrer overfor klienter og omverden. Aumento er frontløber på at udvikle fremtidens agile advokatvirksomhed, hvor teknologi og en sund kultur kan bidrage til en værdiskabende og innovativ forretningsudvikling.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®