FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Administrationselev hos Aumento Advokatfirma

Er du interesseret i en kontoruddannelse med speciale i administration og brænder du samtidig for at være den del af en arbejdsplads i konstant udvikling – så er du måske vores nye elev?

Aumento Advokatfirma søger en struktureret og ansvarsfuld elev, som har mod på at blive præsenteret for en udfordrende og afvekslende 2-årige elevperiode.

Som administrationselev hos Aumento vil dine arbejdsopgaver spænde bredt og du vil blive præsenteret for en række forskellige administrative opgaver, som vil give dig et godt kendskab til kontoradministration.

Du skal være smilende af sind, havde et stort og naturligt servicegen, mod på at tage ansvar for at løse opgaver selvstændigt.

Vi påpeger for en ordens skyld, at det ikke er en advokatsekretærelev vi søger, men en elev til vores administration, der varetager den daglige drift af vores professionelle advokatfælleskab for selvstændige advokater.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en unik mulighed for at få en solid uddannelse hos Københavns førende advokatfællesskab for selvstændige advokater. Du får en mulighed for at blive en del af et ungt team med en sjov og uformel hverdag på vores kontor i hjertet af København K.

Ansøgning

Ansøgning med relevante bilag sendes til esl@aumento.dk inden 1. august.

Samtaler gennemføres løbende, og ansættelse sker, når den rigtige er fundet. Forventet start er efter 1. oktober.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte administrationschef Emilie Søndergaard Laursen på esl@aumento.dk eller telefon 2913 2956

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Aumento Advokatfirma
Ny Østergade 3
1101 København K

Datoer

Ansøgningsfrist: 1. august 2023
Tiltrædelse: efter 1. oktober 2023

Kontakt

Administrationschef Emilie Søndergaard Laursen
(+45) 29 13 29 56
esl@aumento.dkFind vej

.

Om Aumento Advokatfirma

Aumento er et moderne full service Advokatfirma med kontor og møde faciliteter i hjertet af København. Aumento er blandt Danmarks 30 største advokatfirmaer og repræsenterer samlet specialistviden inden for stort set alle juridiske discipliner. Det giver brede og stærke skuldrer overfor klienter og omverden. Aumento er frontløber på at udvikle fremtidens agile advokatvirksomhed, hvor teknologi og en sund kultur kan bidrage til en værdiskabende og innovativ forretningsudvikling.

() På lager
  Gem til senere

Revisorelev

Start din karriere hos Ecovis Danmark

Går du og drømmer om en karriere som revisor, og ønsker du at blive en del af et team bestående af både erfarne medarbejdere blandet med ambitiøse aspiranter som dig selv? Så skal du søge stillingen som revisorelev hos Ecovis Danmark i Ringsted.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®