FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Indkøbsassistentelev hos AVOS

Er du fremtidens indkøbsassistent?

Har du bestået grundforløbsprøven for EUD eller EUX indenfor Business og handel eller har du bestået en gymnasial eksamen? Så start din erhvervskarriere hos os og bliv indkøbsassistentelev hos AVOS A/S, Kalundborg. 

Søger du en spændende læreplads indenfor salg B2B? Du får en spændende og alsidig hverdag med udfordringer, der vil udvikle dig både personligt og fagligt. Du får en indholdsrig arbejdsdag blandt kolleger med en afslappet omgangstone. Efter din læretid hos os, vil du være rustet til et spændende liv i handelsbranchen med salg B2B. 

Dine primære opgaver vil være: 

  • Indkøb af materialer og tekniske artikler til værktøj og industri 
  • Indkøb af underleverandørarbejde som eks. overfladebehandling 
  • Varemodtagelse og kontrol af råmaterialer og tekniske artikler 
  • Logistik i forbindelse med planlægning og bestilling af forsendelser i DK og EU 
  • Indhentning af priser i forbindelse med udarbejdelse af tilbud 
Du skal derfor have lyst til at tale med både kunder og leverandører face-to face, men også kunne kommunikere via mail osv. 

Uddannelsen som indkøbsassistent varer 2 år og veksler mellem praktik i virksomheden og skoleophold. Der er 8-12 ugers skoleophold inkl. den afsluttende fagprøve. 

Tiltrædelse 1. september 2023.
Læs mere om uddannelsen på Indkøbsassistent - Uddannelsesnævnet (uddannelsesnaevnet.dk) 

Yderligere oplysninger om jobbet, kan fås ved henvendelse til Anders Vølund eller Jimmy Klarskov Nielsen på tlf.: 59 50 40 22. Ansøgning mærket ”Indkøbsassistentelev” sendes via 'Ansøg nu' knappen. 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Avos A/S
Melbygade 15
4400 Kalundborg

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Anders Vølund/Jimmy Klarskov Nielsen
(+45) 59 50 40 22Find vej

.

Om AVOS A/S

AVOS er en del af den landsdækkende Envatek koncern, som tilsammen består af 6 virksomheder, der arbejder meget tæt sammen. 

Vi beliggende på to lokationer i Kalundborg, og er en højteknologisk, løsningsorienteret leverandør af mekaniske løsninger til industrikunder.
Vi fremstiller løsningerne i rustfrit- og sort stål, metaller og kunststof og bor sammen med vores søsterselskab AVOS-Onsite ApS, som arbejder med mekanisk service og installation ude hos vores kunder. 

I fællesskab driver vi Industriens Skadestue. Med Industriens Skadestue hjælper vi vores kunder 24/7, når det virkelig haster med fremstilling og reparation af bl.a. dele til procesindustri, rørsystemer, krankomponenter, transport- og løfteudstyr, dele til skibe osv.

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®