FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Elektronikfagtekniker i Søværnet

ELEKTRONIKFAGTEKNIKEREN PÅ SØVÆRNETS SKIBE ER MED TIL AT SØRGE FOR, AT DEN VIGTIGE TEKNIK OMBORD PÅ SØVÆRNETS HØJTEKNOLOGISKE ENHED FUNGERER.

I praktikperioden som elektronikfagtekniker får du en færdiguddannet svend som mentor, og der vil være mulighed for mange oplevelser i ind- og udland, da du under den sejlende praktik følger skibets sejladsprogram.

Du vil gennemføre elektronikspecifikke kurser og får rigeligt med tid til at ”nørde” dig ned i mange komplicerede komponenter. Du vil under dit virke på værksted enten i Frederikshavn eller Korsør være sammen med mange forskellige kolleger, som vil lære dig op og få integreret det, som du har lært på dine hovedforløb. Under dit sejlende praktikforløb vil du være ombord på et af Søværnets skibe. Enten inspektionsskib eller fregat. Der er mange ombord, så du skal være socialt anlagt. Skibene har masser af elektronik, som du får lov til at bokse med. Selvfølgelig altid med en udlært til at råde og vejlede.

ADGANGSKRAV

Der er nogle adgangskrav, du skal opfylde:

  • Du skal have en teknisk skoles grundforløb 40 uger på Strøm, Styring og IT, Automatik- og Proceslinjen. Grundforløbet skal være gennemført indenfor de sidste 5 år.
  • Du skal have bestået Folkeskolens afgangsprøve med minimum karakteren 02 i fagene dansk, engelsk og regning / matematik.
  • Være mindst 18 år inden uddannelsens start.

Hvis du mener at opfylde dem kan du ansøge.

Vi gennemgår din ansøgning og hvis du findes egnet vil, du blive inviteret til en afprøvning.

Afprøvningen foregår ved Forsvarets Center for Rekruttering og Karriere og består af følgende:

Du skal også kunne sikkerhedsgodkendes sikkerhedsgodkendelse

UDDANNELSESFORLØB

BASISUDDANNELSE

Søværnets basisuddannelse i Frederikshavn (4 måneder) Læs mere om søværnets basisuddannelse

PRAKTIKFORLØB

Praktikforløb på værksted i Frederikshavn eller Korsør (2 år). Værkstedsperiode ved Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste og hovedforløb 1, 2 og 3 på teknisk skole under perioden.

FUNKTIONSUDDANNELSE

Undervisning i Søværnets systemer. Sejlende tjeneste på Søværnets skibe (2 år) med hovedforløb 4 og 5 under perioden om bord på skibet. Afsluttende med svendeprøve ved teknisk skole.

UDESENDELSE

Du kan blive udsendt under den sidste del af praktikken. Søværnets togter varierer fra ca. 14 dage til 3 måneder afhængig af skibstype og opgaver. Søværnet løser opgaver ved Færøerne og Grønland, samt andre oversøiske internationale operationer.
Læs mere om udsendelse med Forsvaret

HAR DU SPØRGSMÅL?

Så skriv til FKO-SV-STCHG@mil.dk eller Ring til Stabschefsergent Henrik Hornbæk på Mobil 2226 0998.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Forsvarets Uddannelser
Hele landet

Datoer

Ansøgningsfrist: 1. juni 2023
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

FKO-SV-STCHG@mil.dk
Stabschefsergent, Henrik Hornbæk
(+45) 22 26 09 98.

SKAL DU HAVE EN ELEVPLADS I FORSVARET?

En elevplads i Forsvaret kan være dit springbræt til et spændende arbejdsliv, hvor du både har mulighed for at sidde på kontor eller rejse verden rundt.

Vidste du for eksempel:

  • at både hjemsendte og ansatte i Forsvaret kan søge en af Forsvarets mange elevpladser?
  • at du som elevuddannet i Forsvaret har gode muligheder for at søge job i både Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet og Beredskabsstyrelsen.
  • at du som elevuddannet i Forsvaret kan blive både befalingsmand og officer.

Hvis det lyder som noget for dig, hvad end du allerede er ansat i Forsvaret eller ej, så tag et kig på vores elevuddannelser herunder. Du kan starte både med uniform eller uden uniform, men hvor du ender, er op til dig. I Forsvaret er du aldrig låst i forhold til karrierevalg.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®