FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøg nu

DACHSER i Kolding søger speditørelever

Vil du være med til at sætte dit præg på fremtiden inden for logistik? Vil du have en uddannelse, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Så bliv elev hos DACHSER, og start din karriere i transportbranchen.

Jobbet

Logistik er meget mere end transport af varer fra A til B. Som speditørelev hos vores vejtransportfilial i Kolding vil du komme til at prøve kræfter med mange forskellige arbejdsopgaver inden for spedition. Du vil hurtigt få ansvar og indgå i vores teams på lige fod med dine kollegaer, mens du lærer vores forretning og systemer at kende ved at komme rundt i forskellige afdelinger og arbejde tæt sammen med kollegaer, kunder og leverandører i ind- og udland.

Elevuddannelsen tager to år; du veksler mellem undervisning på IBC i Kolding (10 uger) og speditionsarbejde hos os. For at blive optaget på elevuddannelsen kræver det, at du har færdiggjort EUX, HHX, logistikøkonom eller lignende med gode karakterer. Uddannelsen sigter på, at du kan fortsætte samarbejdet med os efter endt uddannelse.

Som elev bliver man betragtet som en vigtig og fremtidig arbejdskraft. Der er god balance i læringsprocessen, hvor man får lov til at prøve selv helt fra start, men i det tempo, som den enkelte har brug for. – Anders Sandgaard, elev siden 1. september 2022.

Hvem er du?

Vi leder efter dig, der er nysgerrig efter at lære. Til gengæld sørger vi for et stærkt sammentømret team og et rart arbejdsmiljø, hvor spørgsmål altid er velkomne, og hvor vi kan vende weekendplaner og nye toldregler i samme åndedrag.

Som elev sidder man ikke fast i én afdeling, men får indblik i hvordan alle afdelinger arbejder. Man er en del af teamet, og der er et godt sammenhold i huset. – Matilde Magaard, elev siden 1. september 2021.

Som person er du positiv og trives godt i en afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver, men er også bevidst om, at rutineopgaver er en del af hverdagen. Du vil dagligt møde mange forskellige mennesker, kulturer og sprog, så det er vigtigt, at du er god til engelsk – og kan du flere sprog, er det et plus. Du er digitalt skarp og føler dig godt hjemme i Office-pakken.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med gode kolleger, der værdsætter et godt og humørfyldt arbejdsmiljø med frihed under ansvar. Du får løn efter overenskomst, pension efter det fyldte 20. år, sundhedssikring, fritvalgskonto, frokostordning, personaleforening og mulighed for udstationering.

Vi holder en årlig elevdag, hvor elever og lærlinge hos DACHSER mødes på tværs for at opnå et fælles indblik i DACHSER og i de forskellige elev- og lærlingeforløb hos DACHSER, mulighederne efter endt elev- og lærlingeforløb hos DACHSER samt etablering af internt netværk og videreudviklet af dette.

Fordi man sidder i mange afdelinger i løbet af elevtiden, kan man træde til og hjælpe sine kollegaer i andre afdelinger. Man er mere end bare en elev – man får ansvar for sine egne opgaver, og der er brug for én. – Kathrine Skov, elev siden 1. september 2021.

Send os dit CV og svar på vores spørgsmål

Vi har ikke brug for din ansøgning. Svar i stedet på nogle spørgsmål om, hvorfor du gerne vil tage speditøruddannelsen og hvorfor det lige præcis skal være hos DACHSER. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål, kan du fange Team Leader Christian Hygum på tlf. 5159 7739. Mød dine kollegaer og få mere at vide om livet som speditørelev hos DACHSER, eller læs mere om uddannelsen på www.blivspeditør.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DACHSER A/S
Venusvej 32
6000 Kolding

Datoer

Ansøgningsfrist: 16. juni 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Team Leader, Christian Nelander Hygum
(+45) 82 28 18 22 / (+45) 51 59 77 39
christian.hygum@dachser.comFind vej

.

DACHSER er en familieejet virksomhed, der tilbyder transportlogistik, lagerservices og kundespecifikke services. Et finmasket transportnetværk – både i Europa og i resten af verden – og fuldstændigt integrerede it-systemer giver intelligente logistikløsninger rundtom i verden.

() På lager
  Gem til senere

Revisorelev

Start din karriere hos Ecovis Danmark

Går du og drømmer om en karriere som revisor, og ønsker du at blive en del af et team bestående af både erfarne medarbejdere blandet med ambitiøse aspiranter som dig selv? Så skal du søge stillingen som revisorelev hos Ecovis Danmark i Ringsted.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®