FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

DACHSER i Kolding søger speditørelever

Vil du være med til at sætte dit præg på fremtiden inden for logistik? Vil du have en uddannelse, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Så bliv elev hos DACHSER, og start din karriere i transportbranchen.

Jobbet

Logistik er meget mere end transport af varer fra A til B. Som speditørelev hos vores vejtransportfilial i Kolding vil du komme til at prøve kræfter med mange forskellige arbejdsopgaver inden for spedition. Du vil hurtigt få ansvar og indgå i vores teams på lige fod med dine kollegaer, mens du lærer vores forretning og systemer at kende ved at komme rundt i forskellige afdelinger og arbejde tæt sammen med kollegaer, kunder og leverandører i ind- og udland.

Elevuddannelsen tager to år; du veksler mellem undervisning på IBC i Kolding (10 uger) og speditionsarbejde hos os. For at blive optaget på elevuddannelsen kræver det, at du har færdiggjort EUX, HHX, logistikøkonom eller lignende med gode karakterer. Uddannelsen sigter på, at du kan fortsætte samarbejdet med os efter endt uddannelse.

Som elev bliver man betragtet som en vigtig og fremtidig arbejdskraft. Der er god balance i læringsprocessen, hvor man får lov til at prøve selv helt fra start, men i det tempo, som den enkelte har brug for. – Anders Sandgaard, elev siden 1. september 2022.

Hvem er du?

Vi leder efter dig, der er nysgerrig efter at lære. Til gengæld sørger vi for et stærkt sammentømret team og et rart arbejdsmiljø, hvor spørgsmål altid er velkomne, og hvor vi kan vende weekendplaner og nye toldregler i samme åndedrag.

Som elev sidder man ikke fast i én afdeling, men får indblik i hvordan alle afdelinger arbejder. Man er en del af teamet, og der er et godt sammenhold i huset. – Matilde Magaard, elev siden 1. september 2021.

Som person er du positiv og trives godt i en afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver, men er også bevidst om, at rutineopgaver er en del af hverdagen. Du vil dagligt møde mange forskellige mennesker, kulturer og sprog, så det er vigtigt, at du er god til engelsk – og kan du flere sprog, er det et plus. Du er digitalt skarp og føler dig godt hjemme i Office-pakken.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med gode kolleger, der værdsætter et godt og humørfyldt arbejdsmiljø med frihed under ansvar. Du får løn efter overenskomst, pension efter det fyldte 20. år, sundhedssikring, fritvalgskonto, frokostordning, personaleforening og mulighed for udstationering.

Vi holder en årlig elevdag, hvor elever og lærlinge hos DACHSER mødes på tværs for at opnå et fælles indblik i DACHSER og i de forskellige elev- og lærlingeforløb hos DACHSER, mulighederne efter endt elev- og lærlingeforløb hos DACHSER samt etablering af internt netværk og videreudviklet af dette.

Fordi man sidder i mange afdelinger i løbet af elevtiden, kan man træde til og hjælpe sine kollegaer i andre afdelinger. Man er mere end bare en elev – man får ansvar for sine egne opgaver, og der er brug for én. – Kathrine Skov, elev siden 1. september 2021.

Send os dit CV og svar på vores spørgsmål

Vi har ikke brug for din ansøgning. Svar i stedet på nogle spørgsmål om, hvorfor du gerne vil tage speditøruddannelsen og hvorfor det lige præcis skal være hos DACHSER. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål, kan du fange Team Leader Christian Hygum på tlf. 5159 7739. Mød dine kollegaer og få mere at vide om livet som speditørelev hos DACHSER, eller læs mere om uddannelsen på www.blivspeditør.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DACHSER A/S
Venusvej 32
6000 Kolding

Datoer

Ansøgningsfrist: 16. juni 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Team Leader, Christian Nelander Hygum
(+45) 82 28 18 22 / (+45) 51 59 77 39
christian.hygum@dachser.com



Find vej

.

DACHSER er en familieejet virksomhed, der tilbyder transportlogistik, lagerservices og kundespecifikke services. Et finmasket transportnetværk – både i Europa og i resten af verden – og fuldstændigt integrerede it-systemer giver intelligente logistikløsninger rundtom i verden.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®