FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi har måske Danmarks bedste elevplads. Skal den være din?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Kontorelev i Domstolsstyrelsen

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole inden for specialet offentlig administration.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi har måske Danmarks bedste elevplads. Skal den være din?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Kontorelev i Domstolsstyrelsen

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole inden for specialet offentlig administration.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

DACHSER i Hvidovre søger speditørelever

Vil du være med til at sætte dit præg på fremtiden inden for spedition? Vil du have en uddannelse, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Så bliv elev hos DACHSER, og start din karriere i transportbranchen.

Jobbet

Spedition er meget mere end transport af varer fra A til B. Som speditørelev hos vores afdeling for vejtransport eller sø- og luftfragt i Hvidovre vil du komme til at prøve kræfter med mange forskellige arbejdsopgaver inden for spedition. Du vil hurtigt få ansvar og indgå i vores teams på lige fod med dine kollegaer, mens du lærer vores forretning og systemer at kende ved at komme rundt i forskellige afdelinger af enten vejtransport eller sø- og luftfragt og arbejde tæt sammen med kollegaer, kunder og leverandører i ind- og udland.

Elevuddannelsen tager to år; du veksler mellem undervisning på RHS i Roskilde (10 uger) og speditionsarbejde hos os. For at blive optaget på elevuddannelsen kræver det, at du har færdiggjort EUX, HHX, logistikøkonom eller lignende med gode karakterer. Uddannelsen sigter på, at du kan fortsætte samarbejdet med os efter endt uddannelse.

”Som elev kommer man rundt i de forskellige afdelinger i løbet af elevtiden – det er givende socialt, fordi man lærer kollegaer fra hele kontoret at kende. DACHSER er ikke bange for at give eleverne ansvar, men man skal selv ville det.” – Justin Schweitzer, elev siden 1. september 2021.

Hvem er du?

Vi leder efter dig, der er nysgerrig efter at lære. Til gengæld sørger vi for et stærkt sammentømret team og et rart arbejdsmiljø, hvor spørgsmål altid er velkomne, og hvor vi kan vende weekendplaner og nye toldregler i samme åndedrag.

”Alle elever går til frokost sammen. Det giver et godt sammenhold, og man kan sparre med nogen, der sidder i samme situation som én selv.” – Nicoline Larsen, elev siden 1. september 2021.

Som person er du positiv og trives godt i en afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver, men er også bevidst om, at rutineopgaver er en del af hverdagen. Du vil dagligt møde mange forskellige mennesker, kulturer og sprog, så det er vigtigt, at du er god til engelsk – og kan du flere sprog, er det et plus. Du er digitalt skarp og føler dig godt hjemme i Office-pakken.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med gode kolleger, der værdsætter et godt og humørfyldt arbejdsmiljø med frihed under ansvar. Du får løn efter overenskomst, pension efter det fyldte 20. år, sundhedssikring, fritvalgskonto, frokostordning og morgenmad om fredagen, personaleforening og mulighed for udstationering.

Vi holder en årlig elevdag, hvor elever og lærlinge hos DACHSER mødes på tværs for at opnå et fælles indblik i DACHSER og i de forskellige elev- og lærlingeforløb hos DACHSER, mulighederne efter endt elev- og lærlingeforløb hos DACHSER samt etablering af internt netværk og videreudviklet af dette.

”Det er også det spændende ved at være speditør at komme ud at arbejde ude i verden. På min udstationering i Malsch til sidst i elevtiden fik jeg et virkelig godt perspektiv på, hvordan vores stykgodsnetværk virker.”– Simon Stecher, Forwarder European Logistics Hvidovre.

Send os dit CV og svar på vores spørgsmål

Vi har ikke brug for din ansøgning. Svar i stedet på nogle spørgsmål om, hvorfor du gerne vil tage speditøruddannelsen og hvorfor det lige præcis skal være hos DACHSER. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål, kan du fange Team Leader Groupage Outbound EL Magnus Madsen på tlf. +45 5159 7781 Mød dine kollegaer og få mere at vide om livet som speditørelev hos DACHSER, eller læs mere om uddannelsen på www.blivspeditør.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DACHSER A/S
Helseholmen 11
2650 Hvidovre

Datoer

Ansøgningsfrist: 16. juni 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Team Leader, Magnus Nødskov Madsen
(+45) 36 34 77 81 / (+45) 51 59 77 81
magnus.madsen@dachser.comFind vej

.

DACHSER er en familieejet virksomhed, der tilbyder transportlogistik, lagerservices og kundespecifikke services. Et finmasket transportnetværk – både i Europa og i resten af verden – og fuldstændigt integrerede it-systemer giver intelligente logistikløsninger rundtom i verden.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®