FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev hos RN Danmark, filial af RN Nordic AB

RN Danmark søger, med opstart den 1. september 2023 eller snarest herefter, en frisk og positiv elev med en afsluttet EUX, til en 2-årig udfordrende kontoruddannelse, med administration som speciale.

Elevtiden vil omfatte et bredt udsnit af funktioner i en moderne importør-virksomhed, med salg og markedsføring af et modelprogram af kvalitetsbiler, til private- samt erhvervskunder.

Som elev hos RN Danmark får du en bred og alsidig uddannelse med speciale i administration. Du vil have daglig kontakt til vores hovedkontor i Stockholm, samt til vores forhandlere i hele landet, hvor du bliver en vigtig brik i et team som servicerer de danske Renault- og Dacia forhandlere.

Hos RN Danmark har vi et uformelt og godt arbejdsmiljø, i moderne og flotte lokaler i Ballerup. Vi lægger stor vægt på positivt samarbejde, humor i dagligdagen og personligt initiativ.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

 1. Administration i form af elektronisk udfærdigelse af bil-papirer og dokumenter
 2. Besvare telefonopkald, foretage indkøb, postbehandling, arkivering og servicering ved møder
 3. Assistere vores salgs- og eftermarkedsteams med databehandling, rapportering og redigering af materialer
 4. Hjælpe til ved større arrangementer og events i samarbejde med vores Marketing afdeling

Dine kompetencer er:

 • Du udviser et stort engagement og interesse for at lære
 • Du forstår betydningen af at yde god service og overholde deadlines
 • Du er udadvendt, positiv, initiativrig og smilende, da vi sætter vores kommunikation med forhandlerne højt
 • Du er dygtig til dansk retskrivning og har et godt kendskab til Microsoft Office-pakken, samt flair for IT generelt
 • Du taler og skriver engelsk på højt niveau
 • Du er omhyggelig, detaljeorienteret og mødestabil
 • Du har kørekort til bil, da du vil komme til at køre/flytte vores biler ofte

RN Danmark er en filial af RN Nordic AB, med hovedsæde i Stockholm. Vi er privat importør af person- og varebiler af mærkerne Renault og Dacia, og er ejet af et joint venture samarbejde mellem Hedin Mobility Group og Salvador Caetano Group.

Vores kontor ligger i Ballerup, Industriparken 21A, 1. sal – i gåafstand fra offentlig transport.

Hvis du synes at ovenstående beskrivelse af vores virksomhed og arbejdsopgaverne lyder spændende, og du kan se dig selv arbejde i en virksomhed hvor vi vægter eget initiativ højt, ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Du er også velkommen til at kontakte Malene Hervig Ottesen på tlf. nr. 28 15 39 71, hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen.

Vi vil løbende kalde ind til samtaler, så upload en en kort motiveret ansøgning med CV og karakterblad, via "ansøg nu" knappen. Bemærk at vi grundet GDPR-regler ikke modtager ansøgninger pr. e-mail.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

RN Nordic AB
Industriparken 21A, 1. sal
2750 Ballerup

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. juli 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Malene Hervig Ottesen
(+45) 28 15 39 71Find vej

.

RN DANMARK

RN DANMARK er filial af RN NORDIC AB og er importør af Renault og Dacia i Danmark. RN NORDIC AB er et selskab ejet ligeligt af svenske Hedin Mobility Company og portugisiske Salvador Caetano.

RN Danmarks ambition er at tilbyde en kundeoplevelse, der gør hverdagen lettere inden for mobilitet - alt fra ny teknologi, til elbiler, til tilslutning og tilpasningsdygtige applikationer til både person- og varebiler. Hovedkontoret i Ballerup har 25 ansatte.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®