FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Ønsker du en spændende elevplads? - Så har vi en ledig plads!

Har du, eller forventer du at bestå HHX, HTX eller finansøkonom? Og er du åben og udadvendt?

Så kan vi pr. 1. september 2023 eller efter aftale tilbyde dig en grundig uddannelse med spændende arbejdsopgaver, som vores nye revisorelev.

Hos Anker Høst har vi i over 70 år været revisor for små og mellemstore virksomheder, der lægger vægt på rådgivning i øjenhøjde og forståelse for de udfordringer selvstændige erhvervsdrivende har. Vi er pt. 19 medarbejdere med en bred viden, som vi udnytter, når vi yder kunden den bedste service og holder os opdateret om, hvad der sker i vores område og på vores felt.

Jobbet

Vi forestiller os, at du er ved at være færdig med din HHX, HTX eller finansøkonom. Du har et solidt kendskab til IT, du elsker at suge viden til dig, arbejder systematisk og målrettet, kan samarbejde og er serviceminded – og samtidig have flere ”bolde i luften”.

Til gengæld tilbyder vi dig:

  • udfordrende og afvekslende arbejdsopgaver,
  • betaling af kurser og undervisning,
  • en arbejdsplads med et uhøjtideligt arbejdsmiljø,
  • hjælpsomme og kompetente kollegaer samt
  • alle nødvendige værktøjer for at kunne løse opgaverne på kvalificeret vis

Som ansat i ANKER HØST tilbyder vi dig herudover bl.a. en forsikrings- og pensionsordning, feriefridage, frugtordning samt deltagelse i sociale arrangementer gennem vores personaleforening.

Vi sikrer dig en professionel og struktureret uddannelse over 2 år. Din praktiske uddannelse bliver kombineret med en række obligatoriske skoleophold som udbydes i samarbejde mellem Aalborg Handelsskole og FSR – danske revisorer. Hver skoleophold varer 3-5 dage, som du skal afslutte med karaktergivende test. Efter det andet år skal du aflevere en skriftlig fagprøve, som du skal forsvare mundtligt. Vi har rammerne til, at du kan udvikle dig – du skal bare udfylde dem.

ANKER HØST har et godt ry i området og branchen – og det er vi stolte af. Som revisorelev satser vi på dig – fordi vi tror på, at du i mange år vil være en del af vores team af dygtige og engagerede medarbejdere.

Send din ansøgning i dag

Vi indkalder til samtale løbende, så send din ansøgning og CV via "ansøg nu" knappen snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner og registreret revisor, Flemming Mørup på 97 12 13 77 eller fm@ankerhost.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Anker Høst registreret revisionsaktieselskab
Østergade 12
7400 Herning

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Partner og Registreret revisor, Flemming Mørup
(+45) 97 12 13 77
fm@ankerhost.dk


Find vej

.

Lokalt revisionshus med erfaring, indlevelse og begge ben på jorden

Da Revisionsfirmaet ANKER HØST blev etableret den 1. maj 1952, var det med en klar mission om at hjælpe små og mellemstore virksomheder i Herning og omegn.

Og selvom der er løbet en del vand i Karup Å siden, har vi ikke ændret så meget som et komma i det fundament.

Vi er stadig i øjenhøjde med det lokale erhvervsliv. Vi engagerer os stadig helhjertet i hver eneste kundes ve og vel. Og vi sørger stadig for at være helt i front, når det kommer til ny viden, nye kompetencer og nye værktøjer.

Efter syv årtier har vi derfor en ret god føling med, hvad det vil sige at drive en lille eller mellemstor virksomhed i det midtjyske. Med succes.

() På lager
  Gem til senere

Revisorelev

Start din karriere hos Ecovis Danmark

Går du og drømmer om en karriere som revisor, og ønsker du at blive en del af et team bestående af både erfarne medarbejdere blandet med ambitiøse aspiranter som dig selv? Så skal du søge stillingen som revisorelev hos Ecovis Danmark i Ringsted.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®