FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Ønsker du en spændende elevplads? - Så har vi en ledig plads!

Har du, eller forventer du at bestå HHX, HTX eller finansøkonom? Og er du åben og udadvendt?

Så kan vi pr. 1. september 2023 eller efter aftale tilbyde dig en grundig uddannelse med spændende arbejdsopgaver, som vores nye revisorelev.

Hos Anker Høst har vi i over 70 år været revisor for små og mellemstore virksomheder, der lægger vægt på rådgivning i øjenhøjde og forståelse for de udfordringer selvstændige erhvervsdrivende har. Vi er pt. 19 medarbejdere med en bred viden, som vi udnytter, når vi yder kunden den bedste service og holder os opdateret om, hvad der sker i vores område og på vores felt.

Jobbet

Vi forestiller os, at du er ved at være færdig med din HHX, HTX eller finansøkonom. Du har et solidt kendskab til IT, du elsker at suge viden til dig, arbejder systematisk og målrettet, kan samarbejde og er serviceminded – og samtidig have flere ”bolde i luften”.

Til gengæld tilbyder vi dig:

  • udfordrende og afvekslende arbejdsopgaver,
  • betaling af kurser og undervisning,
  • en arbejdsplads med et uhøjtideligt arbejdsmiljø,
  • hjælpsomme og kompetente kollegaer samt
  • alle nødvendige værktøjer for at kunne løse opgaverne på kvalificeret vis

Som ansat i ANKER HØST tilbyder vi dig herudover bl.a. en forsikrings- og pensionsordning, feriefridage, frugtordning samt deltagelse i sociale arrangementer gennem vores personaleforening.

Vi sikrer dig en professionel og struktureret uddannelse over 2 år. Din praktiske uddannelse bliver kombineret med en række obligatoriske skoleophold som udbydes i samarbejde mellem Aalborg Handelsskole og FSR – danske revisorer. Hver skoleophold varer 3-5 dage, som du skal afslutte med karaktergivende test. Efter det andet år skal du aflevere en skriftlig fagprøve, som du skal forsvare mundtligt. Vi har rammerne til, at du kan udvikle dig – du skal bare udfylde dem.

ANKER HØST har et godt ry i området og branchen – og det er vi stolte af. Som revisorelev satser vi på dig – fordi vi tror på, at du i mange år vil være en del af vores team af dygtige og engagerede medarbejdere.

Send din ansøgning i dag

Vi indkalder til samtale løbende, så send din ansøgning og CV via "ansøg nu" knappen snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner og registreret revisor, Flemming Mørup på 97 12 13 77 eller fm@ankerhost.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Anker Høst registreret revisionsaktieselskab
Østergade 12
7400 Herning

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Partner og Registreret revisor, Flemming Mørup
(+45) 97 12 13 77
fm@ankerhost.dk


Find vej

.

Lokalt revisionshus med erfaring, indlevelse og begge ben på jorden

Da Revisionsfirmaet ANKER HØST blev etableret den 1. maj 1952, var det med en klar mission om at hjælpe små og mellemstore virksomheder i Herning og omegn.

Og selvom der er løbet en del vand i Karup Å siden, har vi ikke ændret så meget som et komma i det fundament.

Vi er stadig i øjenhøjde med det lokale erhvervsliv. Vi engagerer os stadig helhjertet i hver eneste kundes ve og vel. Og vi sørger stadig for at være helt i front, når det kommer til ny viden, nye kompetencer og nye værktøjer.

Efter syv årtier har vi derfor en ret god føling med, hvad det vil sige at drive en lille eller mellemstor virksomhed i det midtjyske. Med succes.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®