FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøg nu

Revisortrainee med opstart 1. oktober 2023 til Baker Tilly i Sorø

Er du klar til at starte din karriere som revisor på en arbejdsplads med rig mulighed for ansvar og udvikling, og med dage præget af godt humør og sammenhold? Så læs endelig videre.

I Baker Tilly er vi ca. 150 kollegaer fordelt på vores kontorer i Valby, Odense og Sorø, og vi rekrutterer årligt revisortrainees til hele landet. Du kommer til at være trainee i Sorø, hvor vi for nyligt har åbnet vores nye kontor. Du bliver samtidig tilknyttet vores større traineehold i Valby, hvor vi sikrer dig en god og tryg opstart. Det betyder, at du får en unik mulighed for at blive en del af en vigtig tid for Baker Tillys videre vækstrejse – samtidig med, at du har de trygge og etablerede rammer at uddanne dig i.

Hvem søger vi?

Vi søger dig, der brænder for at tage ansvar og som vil gøre en forskel sammen med alle dine kolleger. Det er væsentligt, at du har en grundforståelse for tal samt elsker at sparre med kollegaer og rådgive kunder. Derudover skal du være forberedt på, at revisionsbranchen er sæsonpræget, hvorfor der er mere travlt i første halvår.

Derudover ser vi gerne, at du:

 • Som minimum har en STX eller HHX - måske er du uddannet HA-almen, finansøkonom eller lignende.
 • Arbejder struktureret og er logisk tænkende.
 • Har gode kommunikationsevner skriftligt og mundtligt.
 • Stræber efter gode kunderelationer og høj faglig kvalitet.
 • Tager ejerskab og besidder stor ansvarlighed.
 • Er forandringsparat og har mod på at være en del af vores videre vækstrejse.

Vi tilbyder dig:

 • En fuldtidsstilling med sideløbende uddannelse og dertil fast løn, overarbejdsbetaling samt sundheds- og pensionsordning.
 • Et veletableret arbejdsmiljø med højt til loftet.
 • Nyrenoverede, charmerende og lyse lokaler centralt i Sorø og tilknytning til vores kontor i Valby.
 • Finansiering og fuld støtte af uddannelse uanset om det er HD1, HD2 eller CMA.
 • Sjove og traditionelle sociale aktiviteter året rundt.
 • De bedste rammer at udvikle dig i. Du får f.eks. muligheden for at arbejde sammen med forskellige kolleger og partnere, hele tiden dygtiggøre dig fagligt samt muligheden for at undervise dine kolleger.
 • Du får en erfaren buddy, der tager dig under sine vinger fra din første dag.

Hvis du synes, at Baker Tilly kunne være det rette match for dig, så send os en ansøgning, CV samt karakterer fra seneste studie. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når rette match er fundet.

Ved spørgsmål kan Ida Jessen kontaktes på mail: ije@bakertilly.dk eller tlf.: 3073 0658.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Baker Tilly
Storgade 24A
4180 Sorø

Datoer

Ansøgningsfrist: 21. juni 2023
Tiltrædelse: 1. oktober 2023

Kontakt

Recruitment Manager, Ida Ytterberg Jessen
(+45) 30 73 06 58
ije@bakertilly.dkFind vej

.

Vi er en dynamisk rådgivnings- og revisionsvirksomhed og iblandt verdens 10. største revisionsnetværk med kontorer i 145 lande verden over. I Baker Tilly har vi ca. 150 dedikerede og engagerede medarbejdere i Danmark, fordelt på 3 kontorer, henholdsvis i København, Sorø & Odense, hvor vi arbejder i storrumskontorer med dynamik og videndeling. Omgangstonen er uformel, men præget af høj faglighed og meget kompetente medarbejdere.

Baker Tilly har et velfungerende socialt fællesskab på tværs af alle aldersgrupper, hvor det sociale liv er godt forankret i kulturen. Vi har en aktiv personaleforening, der sørger for mange sociale aktiviteter året rundt, herunder blandt andet DHL-løb, julefrokost, tivolitur, fredagsbar mm.

Vores kerneværdier, som vi efterstræber at efterleve både internt og eksternt er:

 • PASSION
 • ONE FIRM
 • BEST IN CLASS
 • THINK STRAIGHT TALK STRAIGHT

Læs meget mere om vores virksomhed på vores hjemmeside.

() På lager
  Gem til senere

Revisorelev

Start din karriere hos Ecovis Danmark

Går du og drømmer om en karriere som revisor, og ønsker du at blive en del af et team bestående af både erfarne medarbejdere blandet med ambitiøse aspiranter som dig selv? Så skal du søge stillingen som revisorelev hos Ecovis Danmark i Ringsted.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®