FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Revisortrainee med opstart 1. oktober 2023 til Baker Tilly i Sorø

Er du klar til at starte din karriere som revisor på en arbejdsplads med rig mulighed for ansvar og udvikling, og med dage præget af godt humør og sammenhold? Så læs endelig videre.

I Baker Tilly er vi ca. 150 kollegaer fordelt på vores kontorer i Valby, Odense og Sorø, og vi rekrutterer årligt revisortrainees til hele landet. Du kommer til at være trainee i Sorø, hvor vi for nyligt har åbnet vores nye kontor. Du bliver samtidig tilknyttet vores større traineehold i Valby, hvor vi sikrer dig en god og tryg opstart. Det betyder, at du får en unik mulighed for at blive en del af en vigtig tid for Baker Tillys videre vækstrejse – samtidig med, at du har de trygge og etablerede rammer at uddanne dig i.

Hvem søger vi?

Vi søger dig, der brænder for at tage ansvar og som vil gøre en forskel sammen med alle dine kolleger. Det er væsentligt, at du har en grundforståelse for tal samt elsker at sparre med kollegaer og rådgive kunder. Derudover skal du være forberedt på, at revisionsbranchen er sæsonpræget, hvorfor der er mere travlt i første halvår.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Som minimum har en STX eller HHX - måske er du uddannet HA-almen, finansøkonom eller lignende.
  • Arbejder struktureret og er logisk tænkende.
  • Har gode kommunikationsevner skriftligt og mundtligt.
  • Stræber efter gode kunderelationer og høj faglig kvalitet.
  • Tager ejerskab og besidder stor ansvarlighed.
  • Er forandringsparat og har mod på at være en del af vores videre vækstrejse.

Vi tilbyder dig:

  • En fuldtidsstilling med sideløbende uddannelse og dertil fast løn, overarbejdsbetaling samt sundheds- og pensionsordning.
  • Et veletableret arbejdsmiljø med højt til loftet.
  • Nyrenoverede, charmerende og lyse lokaler centralt i Sorø og tilknytning til vores kontor i Valby.
  • Finansiering og fuld støtte af uddannelse uanset om det er HD1, HD2 eller CMA.
  • Sjove og traditionelle sociale aktiviteter året rundt.
  • De bedste rammer at udvikle dig i. Du får f.eks. muligheden for at arbejde sammen med forskellige kolleger og partnere, hele tiden dygtiggøre dig fagligt samt muligheden for at undervise dine kolleger.
  • Du får en erfaren buddy, der tager dig under sine vinger fra din første dag.

Hvis du synes, at Baker Tilly kunne være det rette match for dig, så send os en ansøgning, CV samt karakterer fra seneste studie. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når rette match er fundet.

Ved spørgsmål kan Ida Jessen kontaktes på mail: ije@bakertilly.dk eller tlf.: 3073 0658.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Baker Tilly
Storgade 24A
4180 Sorø

Datoer

Ansøgningsfrist: 21. juni 2023
Tiltrædelse: 1. oktober 2023

Kontakt

Recruitment Manager, Ida Ytterberg Jessen
(+45) 30 73 06 58
ije@bakertilly.dk



Find vej

.

Vi er en dynamisk rådgivnings- og revisionsvirksomhed og iblandt verdens 10. største revisionsnetværk med kontorer i 145 lande verden over. I Baker Tilly har vi ca. 150 dedikerede og engagerede medarbejdere i Danmark, fordelt på 3 kontorer, henholdsvis i København, Sorø & Odense, hvor vi arbejder i storrumskontorer med dynamik og videndeling. Omgangstonen er uformel, men præget af høj faglighed og meget kompetente medarbejdere.

Baker Tilly har et velfungerende socialt fællesskab på tværs af alle aldersgrupper, hvor det sociale liv er godt forankret i kulturen. Vi har en aktiv personaleforening, der sørger for mange sociale aktiviteter året rundt, herunder blandt andet DHL-løb, julefrokost, tivolitur, fredagsbar mm.

Vores kerneværdier, som vi efterstræber at efterleve både internt og eksternt er:

  • PASSION
  • ONE FIRM
  • BEST IN CLASS
  • THINK STRAIGHT TALK STRAIGHT

Læs meget mere om vores virksomhed på vores hjemmeside.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®