FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Din fremtid er i dine hænder

// HANDELSELEV AO

Hvem er vi

Vi er en af Danmarks største håndværksgrossister

Handel

Large size

Hele landet


Brødrene A & O Johansen A/S er en danskejet virksomhed med hovedsæde i Albertslund. Virksomheden blev grundlagt i 1914, og i 1963 blev vi børsnoteret. Vi er en af de førende grossister i byggebranchen og har e-handelsplatforme for salg af tekniske installationsmateriale i Danmark, Sverige og Norge.

Om os

AO er en af Danmarks største håndværkergrossister med ca. 900 medarbejdere, der arbejder, sveder, griner, lærer og gi’r en hånd med, når professionelle håndværkere bygger og vedligeholder Danmark. Vi omsætter for over 5 milliarder kroner om året og har 58 håndværkerbutikker fordelt over hele landet, hvor håndværkerne kan købe alt inden for VVS, el, VA og værktøj.

Hos AO behandler vi hinanden med respekt. For dig betyder det ikke blot, at du får ansvar og frihed til at forvalte det. Men også at du får viden og opbakning, så du kan forvalte det bedst muligt. På den måde skaber vi en arbejdsplads, der rykker dig fagligt og personligt.

Din fremtid er i dine hænder

Som elev i AO’s håndværkerbutikker får du hænderne fulde. Du bestiller varer, rådgiver kunder, laver ordrer og skriver SoMe-posts. Du tager ansvar og får det. Og du lytter til dine kolleger, der skubber dig fremad. For sådan er det at være elev i AO:

Hvis du giver meget, får du meget og mere til. Fremtiden er din. Er du klar til at gribe den?

Mød os

Hvad laver man egentlig som elev i AO og hvordan det er at være en del af AO-holdet.

Hvad siger vores handelselever

...om at være elev i AO

Det bedste ved jobbet er, at man får udfordringer og ansvar fra dag 1. og så kan du altid byde ind der, hvor du har interessen. Vi er et team og hjælper hinanden hele vejen rundt, og så synes jeg det er herre fedt, at jeg selv kan have indflydelse på min uddannelse.

— Magnus Parker, Handelselev

Jeg føler virkelig jeg er landet på den rette hylde - årsagen er 100% den fantastiske kultur i AO og de gode kollegaer. Jeg har følt mig som en del af holdet fra day one. Og så er jargonen i håndværkerbranchen bare aldrig kedelig.

— Josefine Larsen, Handelselev

"Du behøver ikke kunne noget, vi skal nok lære dig det"

I videoen kan du høre vores elever fortælle om hvordan det er at være elev i AO.

Din karrierevej

Vil du spille en rolle i AO's fremtid?

Din udvikling er sikret

Den 2-årige elevuddannelse starter den den første hverdag i september og veksler mellem praktisk arbejde i en af vores 50 håndværkerbutikker over hele landet, skolegang på Business College Syd på Sydals og intern undervisning på AO's hovedkontor i Albertslund.

Undervejs lærer du om alt fra personligt salg, kundebetjening og kundeadfærd til præsentationsteknik, markedsføring og projektstyring. Og så kommer du naturligvis ind under huden på vores VVS-, el-, VA- og værktøjsprodukter.

Du får altså rigeligt at bestille. Og det er helt med vilje. Det er nemlig ikke for sjov, når vi siger, at vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent.

Det er også grunden til, at du gennem hele forløbet bliver fulgt tæt af vores elevansvarlige i HR samt af din kommende butiksleder og salgschef. De koordinerer dit elevforløb sammen med dig og sørger for, at du når dine og vores mål.

Bliv handelselev

Har du talent for at sælge eller har du viljen til at lære det? Undervejs instruerer vi dig i alt fra personligt salg, kundebetjening og kundeadfærd til præsentationsteknik, markedsføring og projektstyring. Du lærer alle rekvisitterne at kende, nemlig vores VVS-, el-, VA- og værktøjsprodukter. Målet er at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent og få dit store gennembrud.

Bliv økonomielev

Interesserer du dig for kreditor- og debitor området og trives du i et dynamisk miljø, hvor det går stærkt? Så kan du blive økonomielev hos AO. Din arbejdsdag bliver fyldt med spændende og selvstændige opgaver, hvor du hele tiden bliver mødt af nye udfordringer. Du får en grundig uddannelse med egne ansvarsområder, der vokser gennem uddannelsen.

Bliv IT-supporterelev

Hos AO har vi uddannet it-elever i mange år. Vi gør meget ud af at give vores elever den bedste uddannelse, som starten på et langt karriereforløb. Det gør vi ved at involvere eleverne i de daglige opgaver og skabe et godt netværk blandt alle vores elever bl.a. med et fælles introduktionsforløb i starten af elevtiden.

Bliv datateknikerelev

Har du lyst til at få din uddannelse som datatekniker i en spændende og dynamisk virksomhed? - Så bliv elev hos AO. Uddannelsen tager ca. 5 år, hvor du vil være tilknyttet vores IT-afdeling, som varetager IT-drift og IT-udvikling for hele AO koncernen.

Bliv en af os

Start din fremtidige karriere med en elevuddannelse hos AO

Et elevliv med fart på... og smil på

Når du møder ind mandag morgen, starter du med at fylde op i butikken. Så begynder kunderne at strømme ind: Du ekspederer ved kassen, tager imod bestillinger over telefonen og snakker med leverandører, når der skal skaffes specialvarer.

Kom tæt på håndværkerne

Ofte kommer de samme kunder hver dag. Så mange elever oplever, at der hurtigt bliver en afslappet tone, som gør det endnu sjovere at gå på arbejde. Ud over kunder har du også daglig kontakt til fx vores centrallager, leverandører, onlineteam osv.

Få dit eget ansvarsområde

Gør du det godt (og det gør du selvfølgelig), kan du regne med at få masser af ansvar. De fleste elever får endda deres eget ansvarsområde, fx onlinerekvisitioner, varemodtagelser eller en bestemt hyldesektion, alt efter hvad der er brug for i butikken.

Ledige stillinger

// ELEV I AO

Træd op på karrierestigen og bliv elev i AO.
Vi søger lige nu elever i hele landet.

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

Brødrene A&O Johansen
Rørvang 3
2620 Albertslund
T: (+45) 70 28 00 98

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Aarhus, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®