FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøg nu

Økonomielev til Chr. Olesen – en international distributionsvirksomhed

 • Er du klar til at kickstarte din karriere med en elevplads indenfor økonomi, og ønsker du en -plads med grundig læring og udfordring?
 • Er du interesseret i internationalt samarbejde, hvor du har kontakt til hele Europa, USA, Brasilien og Mexico?
 • Og sidst men ikke mindst, kunne du tænke dig at arbejde i en solid, dansk virksomhed med mere end 135 års erfaring?

Så er det dig vi søger i Chr. Olesen.

Elev med interesse for internationalt samarbejde

Accounting-afdelingen hos Chr. Olesen har ansvaret for virksomhedens samlede økonomi og finansiering for de +20 internationale selskaber.

Du vil, som elev, således blive lært op i bogholderhåndværket - bogføring af både debet og kredit, men også i mere komplicerede emner som håndtering af internationale valutaer, moms, afstemning af konti og kreditforsikring. Du lærer at sikre en høj kvalitet i dit arbejde og hvor vigtig denne service er i Chr. Olesens samlede værdikæde.

Vi søger en elev, som er ivrig for at lære om Chr. Olesens regnskab og pengestrømme – helt fra leverandør til kunde – indenfor vores sortiment af produkter, og på tværs af regioner i hele verden.

Helt konkret vil du blive oplært i følgende:

 • At oprette og holde overblik over debet- og kreditposteringer
 • Afstemning af virksomhedens bankpostering
 • At arbejde i forskellige valutaer
 • Håndtering af kreditforsikring
 • At begå dig i virksomhedens IT-systemer og være med til at udvikle disse.
 • Overblik over virksomhedens værdikæde, og hvordan vores accounting services passer ind i dette
 • Daglig kontakt til kolleger, kunder og leverandører i hele verden
 • Og derudover vil du indgå i diverse ad-hoc administrative opgaver

Chr. Olesen Group

Chr. Olesen er en dansk familiejet virksomhed, som har distribueret bl.a. vitaminer og mineraler rundt i Europa, USA, Brasilien og Mexico i mere end 135 år.

Som økonomielev vil du blive del af vores internationale accounting-afdeling, som har kontor i Gentofte. Vi er 48 kolleger på kontoret, og i accounting-afdelingen er vi 6 kolleger fordelt. Vi har en del unge blandt os, som hver dag er med til at gøre Chr. Olesen til en dynamisk og ambitiøs arbejdsplads.

Kontoret i Gentofte huser, udover accounting-afdelingen, vores internationale QA-afdeling, HR, IT og Shipping. Udover dine kolleger i Danmark vil du få kolleger i 7 andre lande.

I Chr. Olesen siger vi ”We are more than colleagues”, hvilket afspejler sig i vores dedikerede kollegiale sammenhold. Vi arbejder kontinuerligt med udvikling og forbedring af arbejdsmiljøet, og som medarbejder har du, udover mulighed for at udvikle og udfordre dig selv, god balance mellem arbejde og fritid, udviklingsplaner, hyggeligt arbejdsmiljø, sundhed og velvære, og meget mere. Du kan læse mere om vores virksomhed på vores hjemmeside: www.chr-olesen.dk eller se vores LinkedIn-indlæg på @chrolesengroup.

Hvad betyder det at være elev?

En elevplads er for dig som er i gang med en erhvervsuddannelse, fx inden for kontor. Som elev vil du veksle mellem skoleperiode og praktik, hvor du i praktikperioderne arbejder fuldtid hos en virksomhed såsom Chr. Olesen. Hos Chr. Olesen har vi god erfaring med elever. P.t. har vi elever, som er i gang med logistikassistent-uddannelsen og kontoruddannelsen med speciale i shipping.

Udover en masse kompetente kollegaer i afdelingen, som altid er klar til at hjælpe, vil du blive teamet op med én af kollegerne i din afdeling, som vil blive din mentor. Mentorens rolle er at introducere dig til hvordan en arbejdsplads og arbejdet i branchen fungerer.

Hvem søger vi?

Vi lægger vægt på, at du har en struktureret og ambitiøs tilgang til din uddannelse, at du er grundig og nysgerrig i din tilgang til arbejde. Samtidig passer du ind i vores Accounting-afdeling, fordi du er imødekommende, ordentlig og engageret i dit arbejde. Vi kalder det welcoming, dedicated, and sincere.

Du skal, ud over dansk, kunne tale og skrive flydende engelsk. Hvis du mestrer enten tysk eller spansk vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Så hvis du har passion for logistik og distribution, og ønsker at gøre en forskel for kunder, leverandører og kolleger, så er det dig vi søger som vores næste økonomielev!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Chr. Olesen A/S
Jægersborg Alle 164
2820 Gentofte

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftaleFind vej

.

Chr. Olesen ledes i dag af den samme familie, som grundlagde virksomheden i 1885. Siden 2022 har familiens 5. generation været en del af den daglige ledelse. Med mere end 135 års erfaring er Chr. Olesen i dag en international og global spiller inden for distribution af vitaminer, mineraler og aktive ingredienser til dyrefoder, fødevarer og medicin.

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®