FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøg nu

Handelselev søges til eftermarkedet i stort bilhus

Som noget helt nyt - åbner vi nu op for en eller to handelselever indenfor AUTO til vores eftermarked. Uddannelsen varer blot to år, og i den periode vil du enten certificeres som reservedels- eller servicerådgiver indenfor en af husets bilmærker. Når du ikke deltager i den planlagte undervisning på Business College Syd, vil du deltag i det daglige arbejde i bilhuset, på lige fod med dine kollegaer. 

Det store bilhus i udkanten af Esbjerg præsenterer flot bilmærkerne Volkswagen, Škoda, Seat og Cupra. Derudover er vi også Audi-servicepartner. Huset er fyldt med dygtige medarbejdere, der både brænder for den gode kundeservice og det gode kollegaskab. Du vil blive oplært af kompetente medarbejdere/ledere og din uddannelse vil blive prioriteret. Vi forventer naturligvis, at du gør det samme. 

Et godt overblik er vigtigt som ansat på eftermarkedet i et bilhus og man skal kunne "holde hovedet koldt" i pressede situationer. Man skal være vild med en arbejdsdag hvor der er fart over feltet og masser af spændende udfordringer. Hver dag møder vi uforudsete opgaver - så det kræver at man er omstillingsparat og har JA-hatten på når der skal findes løsninger som både tilfredsstiller kunderne og virksomheden. 

Før opstart skal du have en uddannelsesmæssig baggrund fra HHX, HTX, EUX, STX eller HF 

Profil: 

 • Engageret og klar på at prioritere din uddannelse 
 • Smilende og serviceminded 
 • En god kollega der bidrager til den gode stemning 
 • I besiddelse af en høj arbejdskvalitet 
 • En naturlig interesse i bilbranchen 
 • Fleksibel og en holdspiller 
Vi tilbyder: 

 • Markedets bedste brands 
 • En professionel uddannelse med gode jobmuligheder 
 • Personlig og faglig udvikling 
 • Kompetente, dygtige og engagerede kollegaer/ledere 
 • Frihed under ansvar og højt til loftet 
 • En uddannelse i en bilkoncern i sund vækst med 7 bilhuse 
Ansøgning: 

Hvis den rette kandidat findes inden ansøgningsfrist, ansætter vi og lukker stillingsopslaget ned. Ønsker du yderligere informationer om jobbet, er du velkommen til at kontakte Servicechef Henrik Dalskov.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Autocentralen, Esbjerg
Skagerrakvej 4
6715 Esbjerg

Datoer

Ansøgningsfrist: 30. juni 2023
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Servicechef, Henrik Dalskov
(+45) 20 33 88 99
henda@ac-esbjerg.dkFind vej

.

Jobs hos Autocentralen

Når vi ansætter nye medarbejdere i Autocentralen, så er det altid uden hensyntagen til køn, alder eller oprindelse. Vi er en fordomsfri arbejdsplads, hvor der er højt til loftet – og vi rummer bredt.

Hos os er det vigtigste, at den nye Autocentralist har de evner, som jobbet kræver, gør sig umage overfor kunder og kolleger – og er med til at bidrage til den gode stemning på arbejdspladsen. Hver dag!

Hos os handler det om så meget ”Mere End Biler”.

() På lager
  Gem til senere

Revisorelev

Start din karriere hos Ecovis Danmark

Går du og drømmer om en karriere som revisor, og ønsker du at blive en del af et team bestående af både erfarne medarbejdere blandet med ambitiøse aspiranter som dig selv? Så skal du søge stillingen som revisorelev hos Ecovis Danmark i Ringsted.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®