FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi har måske Danmarks bedste elevplads. Skal den være din?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Kontorelev i Domstolsstyrelsen

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole inden for specialet offentlig administration.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi har måske Danmarks bedste elevplads. Skal den være din?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Kontorelev i Domstolsstyrelsen

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole inden for specialet offentlig administration.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Administrationstrainee hos Nobia

Administrationstrainee med interesse for HR

Har du lyst til at få en kontoruddannelse med fokus på HR og administration? Trives du i en foranderlig og spændende hverdag, hvor du arbejder selvstændigt, tager ansvar og følger dine opgaver til dørs? Så har du nu muligheden for at blive en del af Nordeuropas største og førende køkkenproducent!

Bliv en del af en spændende HR-afdeling

Som Trainee hos Nobia Danmarks People & Culture afdeling får du 10 dygtige kollegaer, der arbejder med hele paletten inden for HR – lige fra rekruttering, personalejura, udvikling, processer mv. Du har derfor en unik mulighed for at få indblik i, hvordan de mange forskellige processer forløber inden for HR.

Som Trainee har du en vigtig og understøttende rolle i vores afdeling, hvor dit hovedansvar er at sikre, at vores administrative HR-processer fungerer, samtidig med at du bistår afdelingen med administrative opgaver generelt. Du vil blive en del af de processer, som vi løbende er i gang med i henhold til vores HR årshjul. Herudover vil du blive inddraget i ad hoc opgaver, som løbende kommer i forbindelse med HR projektopgaver.

Konkret bliver du bl.a. medansvarlig for:

  • udarbejdelse og publicering af stillingsannoncer på diverse medier
  • håndtering og behandling af indkommende ansøgninger samt indkaldelse af kandidater til samtaler
  • håndtering af kommunikation på vores intranet
  • udarbejdelse af personalejuridiske dokumenter
  • besvarelse og behandling af vores fælles P&C telefon, mail og e-boks
  • administrative opgaver som arkivering, fakturering, opfølgning, koordinering mv.
  • opdatering og vedligeholde af personaledata
  • at afløse i receptionen efter behov
  • mange andre ad hoc opgaver

Vi sørger for, at du bliver sat grundigt ind i opgaverne, og at du bliver tilpas udfordret undervejs.

Du er positiv, struktureret og har interesse for HR

Vi søger efter dig, som har interessen i at få kendskab til de grundlæggende elementer inden for administration og HR, og som har lysten til at udvikle sig inden for dette område.

Du evner at løse opgaver på egen hånd og kan prioritere dine opgaver. Du trives med at skifte mellem forskellige arbejdsopgaver i løbet af en dag og samtidig bevare overblikket. Vi søger efter dig, der vil tage ansvar, er pligtopfyldende og har mod til at prøve nye udfordringer.

Du sætter en ære i at levere god service - og med dit positive sind og gode humør bidrager du til vores gode arbejdsmiljø, hvor vi samarbejder, passer på hinanden og har det sjovt sammen. Vi vil alle være en del af din grundige oplæring, hvorved du får mulighed for at få en masse sparring og en stor kontaktflade.

Vores HR afdeling er både i Tilst og Ølgod, hvilket betyder, at du vil kunne arbejde ud fra den lokation, der matcher dig bedst.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde dig at blive en del af Nordeuropas største og førende køkkenproducent. Du bliver en del af en stor People & Culture afdeling, hvor du får muligheden for at få et grundlæggende kendskab til de administrative HR processer. Vi kan tilbyde dig en kontoruddannelse med speciale inden for HR, hvor vi tilrettelægger uddannelsen og opgaverne til dig, så du bliver tilpas udfordret undervejs. Vi har en hjertelig og uformel omgangstone med et godt sammenhold, samtidig med at vi skaber resultater.

Vil du gøre karriere hos os?

Lyder ovenstående som noget for dig? Så vil vi glæde os til at modtage dit motiverede CV snarest muligt. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Linette Wrang, Talent Acquisition Partner på tlf. 51296899.

For at komme i betragtning til en traineeplads, skal du have gennemført eller påbegyndt enten EUX eller et EUS forløb inden opstart, som vi forventer vil være midt august 2023. Er du i tvivl om kravene, bedes du kontakte din lokale erhvervsskole.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

HTH
Agerøvej 31b
8381 Tilst

Datoer

Ansøgningsfrist: 8. juni 2023
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Talent Acquisition Partner, Linette Wrang
51296899Find vej

.

Om Nobia Danmark

Nobia Danmark er en del af den svenske børsnoterede koncern Nobia AB. Nobia AB er Nordeuropas største og førende køkkenproducent med 14 fabrikker og over 6000 medarbejdere. Nobia Danmark består af HTH, uno form og Invita. Nobia har 3 fabrikker med tilhørende kontorer i Danmark samt et nyt kommercielt hovedkontor i Tilst.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®