FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøg nu

Administrationstrainee hos Nobia

Administrationstrainee med interesse for HR

Har du lyst til at få en kontoruddannelse med fokus på HR og administration? Trives du i en foranderlig og spændende hverdag, hvor du arbejder selvstændigt, tager ansvar og følger dine opgaver til dørs? Så har du nu muligheden for at blive en del af Nordeuropas største og førende køkkenproducent!

Bliv en del af en spændende HR-afdeling

Som Trainee hos Nobia Danmarks People & Culture afdeling får du 10 dygtige kollegaer, der arbejder med hele paletten inden for HR – lige fra rekruttering, personalejura, udvikling, processer mv. Du har derfor en unik mulighed for at få indblik i, hvordan de mange forskellige processer forløber inden for HR.

Som Trainee har du en vigtig og understøttende rolle i vores afdeling, hvor dit hovedansvar er at sikre, at vores administrative HR-processer fungerer, samtidig med at du bistår afdelingen med administrative opgaver generelt. Du vil blive en del af de processer, som vi løbende er i gang med i henhold til vores HR årshjul. Herudover vil du blive inddraget i ad hoc opgaver, som løbende kommer i forbindelse med HR projektopgaver.

Konkret bliver du bl.a. medansvarlig for:

  • udarbejdelse og publicering af stillingsannoncer på diverse medier
  • håndtering og behandling af indkommende ansøgninger samt indkaldelse af kandidater til samtaler
  • håndtering af kommunikation på vores intranet
  • udarbejdelse af personalejuridiske dokumenter
  • besvarelse og behandling af vores fælles P&C telefon, mail og e-boks
  • administrative opgaver som arkivering, fakturering, opfølgning, koordinering mv.
  • opdatering og vedligeholde af personaledata
  • at afløse i receptionen efter behov
  • mange andre ad hoc opgaver

Vi sørger for, at du bliver sat grundigt ind i opgaverne, og at du bliver tilpas udfordret undervejs.

Du er positiv, struktureret og har interesse for HR

Vi søger efter dig, som har interessen i at få kendskab til de grundlæggende elementer inden for administration og HR, og som har lysten til at udvikle sig inden for dette område.

Du evner at løse opgaver på egen hånd og kan prioritere dine opgaver. Du trives med at skifte mellem forskellige arbejdsopgaver i løbet af en dag og samtidig bevare overblikket. Vi søger efter dig, der vil tage ansvar, er pligtopfyldende og har mod til at prøve nye udfordringer.

Du sætter en ære i at levere god service - og med dit positive sind og gode humør bidrager du til vores gode arbejdsmiljø, hvor vi samarbejder, passer på hinanden og har det sjovt sammen. Vi vil alle være en del af din grundige oplæring, hvorved du får mulighed for at få en masse sparring og en stor kontaktflade.

Vores HR afdeling er både i Tilst og Ølgod, hvilket betyder, at du vil kunne arbejde ud fra den lokation, der matcher dig bedst.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde dig at blive en del af Nordeuropas største og førende køkkenproducent. Du bliver en del af en stor People & Culture afdeling, hvor du får muligheden for at få et grundlæggende kendskab til de administrative HR processer. Vi kan tilbyde dig en kontoruddannelse med speciale inden for HR, hvor vi tilrettelægger uddannelsen og opgaverne til dig, så du bliver tilpas udfordret undervejs. Vi har en hjertelig og uformel omgangstone med et godt sammenhold, samtidig med at vi skaber resultater.

Vil du gøre karriere hos os?

Lyder ovenstående som noget for dig? Så vil vi glæde os til at modtage dit motiverede CV snarest muligt. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Linette Wrang, Talent Acquisition Partner på tlf. 51296899.

For at komme i betragtning til en traineeplads, skal du have gennemført eller påbegyndt enten EUX eller et EUS forløb inden opstart, som vi forventer vil være midt august 2023. Er du i tvivl om kravene, bedes du kontakte din lokale erhvervsskole.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

HTH
Agerøvej 31b
8381 Tilst

Datoer

Ansøgningsfrist: 8. juni 2023
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Talent Acquisition Partner, Linette Wrang
51296899Find vej

.

Om Nobia Danmark

Nobia Danmark er en del af den svenske børsnoterede koncern Nobia AB. Nobia AB er Nordeuropas største og førende køkkenproducent med 14 fabrikker og over 6000 medarbejdere. Nobia Danmark består af HTH, uno form og Invita. Nobia har 3 fabrikker med tilhørende kontorer i Danmark samt et nyt kommercielt hovedkontor i Tilst.

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®