FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Er du vores nye Økonomi- og administrationselev

Trives du i en velrenommeret og anerkendt virksomhed, hvor der til stadighed er fokus på udvikling og samarbejde, og hvor du får mulighed for at blive en del af en velfungerende økonomiafdeling? Så er det muligvis dig, som skal være vores nye økonomi- og administrationselev på Esbjerg Havn.

Som økonomi- og administrationselev hos Esbjerg Havn vil du komme til at beskæftige dig med mange forskellige opgaver, herunder:

  • Debitorstyring
  • Fakturering og rykkerprocedure
  • Kontering og bogføring af bilag
  • Afstemninger i forbindelse medmåneds- og årsregnskab
  • Rejseafregninger
  • Korrespondance
  • Kreditorstyring
  • Inden- og udenlandske betalinger
  • Kontakt til offentlige myndigheder
  • Ad hoc-opgaver

Kvalifikationer og kompetencer

Vi forestiller os, at du har en HHX-, en finansøkonom- eller en STX-eksamen gerne med linjefag/speciale indenfor økonomi og administration. Din viden kan dog også være opnået på anden vis.

Koncernsproget er dansk, men da vi har en international berøringsflade, er det vigtigt, at du også behersker engelsk i skrift og tale.

Som person er du selvstændig, struktureret og har en analytisk tankegang. Du formår at omsætte tanke til handling, og du sætter en ære i at aflevere et veludført stykke arbejde. Du er detaljeorienteret, og trives med alle former for arbejdsopgaver indenfor økonomi og administration.

Du har et godt humør, og kan lide at være i dialog med mange forskellige mennesker. Du er jordnær, pålidelig og punktlig – og du overholder deadlines.

Du formår at se sammenhænge, og kan lide at analysere og afstemme. Det vil være en fordel, hvis du har stiftet bekendtskab med MS Office-produkterne, herunder specielt Word og Excel, der er vores daglige arbejdsredskaber.

Hos Esbjerg Havn arbejder vi med Office-pakken, Work Point, Dynamics 365 Business Central, Lessor Løn og Microsoft Business Intelligence. Det vil derfor være en fordel, at du har flair for IT. Vigtigst af alt er dog, at du har lysten til at tilegne dig ny viden og til at anvende den som en del af din fremtidige værktøjskasse.

Praktiske oplysninger

Hvis du synes ovenstående lyder spændende så send en ansøgning samt dit CV, mærket ”elev”, til: job@portesbjerg.dk.

Seneste ansøgningsfrist er mandag den 12. juni 2023 kl. 12.00, men der vil løbende blive indkaldt til samtaler.

Startdato senest den 1. september 2023.

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer med mulighed for flextid. Det forventes dog, at du er fleksibel og er indstillet på at yde en ekstra indsats ved spidsbelastning.

Du aflønnes i henhold til gældende overenskomst, og du har mulighed for at gøre brug af en række personalegoder, herunder en sundhedsforsikring.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til Financial Controller Henriette B. Schmidt på 40 42 51 19.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Esbjerg Havn
Hulvejen 1
6700 Esbjerg

Datoer

Ansøgningsfrist: 12. juni 2023, kl. 12.00
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Financial Controller Henriette B. Schmidt
(+45) 40 42 51 19
Hes@portesbjerg.dkFind vej

.

Om Esbjerg Havn

Esbjerg Havn er Danmarks førende offshore havn, et nordeuropæisk knudepunkt for godstransport og en af verdens største udskibningshavne for vindmøller. Der udskibes hvert år op til 1.500 MW offshore vind fra Esbjerg Havn. Vi har en årlig godsomsætning 4,3 millioner tons, og godt 6.000 skibe anløber hvert år havnen. Havnen er hjemsted for mere end 200 virksomheder, der beskæftiger godt 10.000 mennesker. Vores areal dækker mere end 4,5 millioner m2, og dermed er vi en af Danmarks arealmæssigt største havn. Læs mere om Esbjerg Havn nedenfor.

() På lager
  Gem til senere

Revisorelev

Start din karriere hos Ecovis Danmark

Går du og drømmer om en karriere som revisor, og ønsker du at blive en del af et team bestående af både erfarne medarbejdere blandet med ambitiøse aspiranter som dig selv? Så skal du søge stillingen som revisorelev hos Ecovis Danmark i Ringsted.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®