FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi har måske Danmarks bedste elevplads. Skal den være din?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Kontorelev i Domstolsstyrelsen

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole inden for specialet offentlig administration.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi har måske Danmarks bedste elevplads. Skal den være din?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Kontorelev i Domstolsstyrelsen

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole inden for specialet offentlig administration.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Er du vores nye Økonomi- og administrationselev

Trives du i en velrenommeret og anerkendt virksomhed, hvor der til stadighed er fokus på udvikling og samarbejde, og hvor du får mulighed for at blive en del af en velfungerende økonomiafdeling? Så er det muligvis dig, som skal være vores nye økonomi- og administrationselev på Esbjerg Havn.

Som økonomi- og administrationselev hos Esbjerg Havn vil du komme til at beskæftige dig med mange forskellige opgaver, herunder:

  • Debitorstyring
  • Fakturering og rykkerprocedure
  • Kontering og bogføring af bilag
  • Afstemninger i forbindelse medmåneds- og årsregnskab
  • Rejseafregninger
  • Korrespondance
  • Kreditorstyring
  • Inden- og udenlandske betalinger
  • Kontakt til offentlige myndigheder
  • Ad hoc-opgaver

Kvalifikationer og kompetencer

Vi forestiller os, at du har en HHX-, en finansøkonom- eller en STX-eksamen gerne med linjefag/speciale indenfor økonomi og administration. Din viden kan dog også være opnået på anden vis.

Koncernsproget er dansk, men da vi har en international berøringsflade, er det vigtigt, at du også behersker engelsk i skrift og tale.

Som person er du selvstændig, struktureret og har en analytisk tankegang. Du formår at omsætte tanke til handling, og du sætter en ære i at aflevere et veludført stykke arbejde. Du er detaljeorienteret, og trives med alle former for arbejdsopgaver indenfor økonomi og administration.

Du har et godt humør, og kan lide at være i dialog med mange forskellige mennesker. Du er jordnær, pålidelig og punktlig – og du overholder deadlines.

Du formår at se sammenhænge, og kan lide at analysere og afstemme. Det vil være en fordel, hvis du har stiftet bekendtskab med MS Office-produkterne, herunder specielt Word og Excel, der er vores daglige arbejdsredskaber.

Hos Esbjerg Havn arbejder vi med Office-pakken, Work Point, Dynamics 365 Business Central, Lessor Løn og Microsoft Business Intelligence. Det vil derfor være en fordel, at du har flair for IT. Vigtigst af alt er dog, at du har lysten til at tilegne dig ny viden og til at anvende den som en del af din fremtidige værktøjskasse.

Praktiske oplysninger

Hvis du synes ovenstående lyder spændende så send en ansøgning samt dit CV, mærket ”elev”, til: job@portesbjerg.dk.

Seneste ansøgningsfrist er mandag den 12. juni 2023 kl. 12.00, men der vil løbende blive indkaldt til samtaler.

Startdato senest den 1. september 2023.

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer med mulighed for flextid. Det forventes dog, at du er fleksibel og er indstillet på at yde en ekstra indsats ved spidsbelastning.

Du aflønnes i henhold til gældende overenskomst, og du har mulighed for at gøre brug af en række personalegoder, herunder en sundhedsforsikring.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til Financial Controller Henriette B. Schmidt på 40 42 51 19.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Esbjerg Havn
Hulvejen 1
6700 Esbjerg

Datoer

Ansøgningsfrist: 12. juni 2023, kl. 12.00
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Financial Controller Henriette B. Schmidt
(+45) 40 42 51 19
Hes@portesbjerg.dkFind vej

.

Om Esbjerg Havn

Esbjerg Havn er Danmarks førende offshore havn, et nordeuropæisk knudepunkt for godstransport og en af verdens største udskibningshavne for vindmøller. Der udskibes hvert år op til 1.500 MW offshore vind fra Esbjerg Havn. Vi har en årlig godsomsætning 4,3 millioner tons, og godt 6.000 skibe anløber hvert år havnen. Havnen er hjemsted for mere end 200 virksomheder, der beskæftiger godt 10.000 mennesker. Vores areal dækker mere end 4,5 millioner m2, og dermed er vi en af Danmarks arealmæssigt største havn. Læs mere om Esbjerg Havn nedenfor.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®