FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi har måske Danmarks bedste elevplads. Skal den være din?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Kontorelev i Domstolsstyrelsen

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole inden for specialet offentlig administration.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi har måske Danmarks bedste elevplads. Skal den være din?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Kontorelev i Domstolsstyrelsen

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole inden for specialet offentlig administration.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Handelselev

Drømmer du om at starte din karriere i en international virksomhed? Søger du en elevplads i Midtjylland med varierende opgaver, et godt socialt arbejdsmiljø og spændende muligheder? Så er du måske vores næste handelselev.

MASCOT søger nu tre nye handelselever fra efteråret 2023 til et dynamisk, multikulturelt og meget socialt arbejdsmiljø. Som elev hos MASCOT vil du få en spændende toårig handelsuddannelse i en international virksomhed med dedikerede og hjælpsomme kollegaer. Du kommer til at lære en masse om - og arbejde med salg, god kundeservice, support, ordreafgivelser og produktrådgivning i topklasse.

Som handelselev bliver du en vigtig del af vores interne salgsafdeling. Her brænder vi for at supportere vores kunder og sælgere. MASCOT vil ikke blot klæde dig på til at klare dine opgaver, men også til din fremtidige karriere!

Hvad siger vores tidligere elever?

Peter, Handelselev med speciale i salg, færdiguddannet i september 2022:

”Jeg kan varmt anbefale en elevplads ved MASCOT! Jeg har efter mine to år som elev lært mere, end hvad jeg turde drømme om. Mine nye erfaringer og det jeg har lært, kan jeg både bruge på arbejdet og i privaten. Med en elevplads ved MASCOT vil du opleve frihed under ansvar, hvilket for mit vedkommende har betydet, at jeg aldrig har følt mig som en elev, men på lige fod med mine andre kollegaer. Derudover vil der dagligt være kontakt med vores forhandlere, slutbrugerne, sælgerne og de andre interne kollegaer, som skaber en dynamisk hverdag med masser af spændende opgaver.”

Elevforløb med dine interesser i fokus

Vores internationale afdeling består af i alt 45 dedikerede kollegaer fra næsten hele verden – alle samlet ét sted. Du vil blive en del af et team, der fokuserer på at yde den bedste support for vores forhandlere og sælgere på tværs af Europa. Udover samarbejdet med kollegaerne i Danmark vil du også komme til at arbejde tæt sammen med vores kollegaer i Hanoi, Vietnam. Du vil få mulighed for at sætte dit eget præg på din faglige og personlige udvikling. Som elev hos MASCOT bliver dit elevforløb sammensat i samarbejde med dig og vil derfor indeholde faste opgaver, men også områder der motiverer og interesserer dig.

Du vil få en spændende hverdag, hvor arbejdsopgaverne blandt andet vil bestå af:

  • Opsætning og support af B2B-kunder og sælgere på forskellige digitale platforme
  • Produktrådgivning
  • Support og ordreopfølgning i vores interne systemer
  • Retur- og reklamationsbehandling
  • Ordreindtastning

Du vil også få mulighed for at komme med vores eksterne sælgere ud af huset samt prøve dine kræfter af i andre afdelinger, så du får en bedre forståelse af hverdagen i en international virksomhed.

Hos MASCOT vil vi gøre alt for at skabe succes sammen med dig. Med den rette indstilling og engagement er der gode muligheder for din udvikling hos os.

Der vil være mulighed for samkørsel med kollegaer fra forskellige områder i Midtjylland.

Serviceminded elev med fokus på kvalitet

Du har gennemført det adgangsgivende grundforløb på en erhvervsuddannelse eller færdiggjort HHX. Du er en teamplayer, der samtidig er i stand til at arbejde selvstændigt i din opgaveløsning. Som person er du ihærdig og kvalitetsbevidst, og det falder dig naturligt at overholde aftaler og deadlines. Du brænder for at yde den bedste kundeservice i en hverdag, hvor din struktur og dit overblik vil hjælpe dig til at nå succes.

Vi forventer, at du har flair for IT og et godt kendskab til Excel – eller lyst til at blive rigtig skarp til at bruge programmet. Dine sprogkompetencer er stærke og du begår dig ubesværet på dansk. Behersker du også engelsk i skrift og tale, så er det et plus.

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

Siden 2018 har vi haft til huse i vores nybyggede domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner. MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning på dansk eller engelsk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
7442 Engesvang

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: August 2023

Kontakt

Susan Juel
(+45) 29 33 75 42Find vej

.

Mascot International A/S

MASCOT er en dansk virksomhed med en skandinavisk mentalitet og eksport til det meste af verden. Medarbejderne møder på arbejde i Danmark, Laos, Vietnam, Tyskland og 16 andre lande med en og samme mission: At udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj.

Ambitionerne er store, og derfor er høj kvalitet helt afgørende. I alt arbejde jagter vi Best Practices. Derfor bærer virksomhedskulturen præg af et energisk engagement og en løsningsorienteret fleksibilitet, der kommer kunderne til gode. En afgørende del af strategien er nemlig test og kontrol af metoder, produkter og leverandører. Derfor har vi gennem de seneste mange år brandet os på at være TESTED TO WORK – et velklingende slogan og en afgørende arbejdsstrategi.

Den kompromisløse holdning til kvalitet hænger sammen med den strategiske beslutning om IKKE at producere og levere det billigste arbejdstøj, men derimod det bedste. Og arbejdstøj er mere end bare produktet i sig selv. Fx support, effektiv logistik og høj leveringssikkerhed er også afgørende for vores kunder. Det er det, der gør MASCOTs profil anderledes.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®