FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev

Søger du en spændende elevplads i Midtjylland, hvor der er gode udviklingsmuligheder? Drømmer du om at arbejde inden for regnskab og økonomi, og vil du kickstarte din karriere og få masser af praktisk erfaring i en international vækstvirksomhed?

Som økonomielev hos MASCOT arbejder vi hen mod ét fælles mål; at give dig et bredt indblik og lære dig så meget om økonomi og regnskab, som du kan, på de to år elevtiden varer. Du vil veksle mellem at få masser af praktisk erfaring hos os og at være på skolebænken, hvor du får det teoretiske fundament på plads til en karriere inden for regnskab og økonomi – ligesom du får konkrete værktøjer, du kan bruge i din dagligdag hos os.

Uddannelsesforløb med stejl læringskurve og en dynamisk hverdag

Du får en stejl læringskurve og kommer til at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver på tværs af alle vores europæiske selskaber i koncernen. Du får derfor også en bred kontaktflade og et godt indblik i hverdagen og opgaverne i en international økonomifunktion. Elevtiden er bygget op omkring to turnusser, hvor vi løbende bygger på med opgaver, i takt med din læring og udvikling. I løbet af det første år vil du primært arbejde med opgaver på kreditorsiden, som f.eks.;

  • Godkendelse af rejseafregninger
  • Godkendelse af leverandørfakturaer
  • Udarbejdelse af materiale til revisionen
  • Diverse ad hoc-opgaver inden for kreditor- og finansbogholderi

I løbet af andet år vil du prøve kræfter med opgaver på kundesiden, som f.eks.;

  • Debitorbogholderi
  • Bidrage til controlling af kundeaktiviteter
  • Bidrage til måneds- og årsafstemning af kunder og relaterede konti

Du bliver en del af en velfungerende økonomiafdeling på 23 medarbejdere, som arbejder ud fra både hovedkontoret i Pårup og fra vores site i Hanoi, Vietnam. Dine nye kolleger har et meget højt fagligt niveau og er gode til at lære fra sig, og så har vi det også sjovt i hverdagen.

Efter din tid som elev hos os, er du rigtig godt klædt på til en rolle i en økonomifunktion eller til at læse videre. For den rette elev kan der også være mulighed for at fortsætte karrieren hos os.

Hvad siger vores Junior Finance Assistant, Alma om at være en del af teamet:

”Det er særdeles motiverende at opleve, hvor meget jeg har udviklet mig fagligt, og det er dejligt at prøve det, jeg har lært i skolen, i praksis.”

Om dig

Du har enten en HHX eller også har du bestået Grundforløb 2 på EUX og er derfor klar til at tage hovedforløbet som kontorelev med speciale i økonomi.

Du er god til at arbejde med tal, har stærke IT-egenskaber og kan kommunikere flydende og professionelt på dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person er du imødekommende, hjælpsom og en holdspiller. Du er ansvarsbevidst, arbejder struktureret og overholder dine deadlines. Og så er det vigtigt, at du har lyst til at lære og udvikle dig, og at du tager ansvar for din egen udvikling – selvfølgelig i samspil med os.

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

Siden 2018 har vi haft til huse i vores nybyggede domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
7442 Engesvang

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: August 2023

Kontakt

Henrik Hellegaard Iversen
(+45) 87 24 47 37Find vej

.

Mascot International A/S

MASCOT er en dansk virksomhed med en skandinavisk mentalitet og eksport til det meste af verden. Medarbejderne møder på arbejde i Danmark, Laos, Vietnam, Tyskland og 16 andre lande med en og samme mission: At udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj.

Ambitionerne er store, og derfor er høj kvalitet helt afgørende. I alt arbejde jagter vi Best Practices. Derfor bærer virksomhedskulturen præg af et energisk engagement og en løsningsorienteret fleksibilitet, der kommer kunderne til gode. En afgørende del af strategien er nemlig test og kontrol af metoder, produkter og leverandører. Derfor har vi gennem de seneste mange år brandet os på at være TESTED TO WORK – et velklingende slogan og en afgørende arbejdsstrategi.

Den kompromisløse holdning til kvalitet hænger sammen med den strategiske beslutning om IKKE at producere og levere det billigste arbejdstøj, men derimod det bedste. Og arbejdstøj er mere end bare produktet i sig selv. Fx support, effektiv logistik og høj leveringssikkerhed er også afgørende for vores kunder. Det er det, der gør MASCOTs profil anderledes.

() På lager
  Gem til senere

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®