FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøg nu

Administrativ kontorelev med gå-på-mod til vores kundeserviceafdeling

ParkZone leder efter en kontorelev med masser af gå-på-mod og lyst til at udvikle sine kompetencer og blive en stærk, administrativ medarbejder.

Har du lyst til en praktisk uddannelse, som giver gode jobmuligheder inden for administration? Så har vi den rette stilling til dig.

Din primære position som elev hos ParkZone vil være i vores kundeserviceafdeling, hvor du har muligheden for at have en finger på pulsen med alt, hvad der rører sig i organisationen.

Det er en afdeling med fart over feltet, og til tider løber vi rigtig hurtigt. Du vil indgå i et stærkt og åbent team, hvor vi løfter i flok og hjælper hinanden. Vi har humor i fokus, og vi klarer hverdagens strabadser med et smil. Holdet består af tidligere elever og andre garvede holdspillere, der vil være klar til at hjælpe dig igennem din udvikling hos ParkZone.

I kundeserviceafdelingen supporterer vi henholdsvis eksisterende kunder, samt parkerende der kontakter os enkeltvist. Vi spiller samtidig en vigtig rolle, når det kommer til at opstarte nye parkeringsområder. ParkZone har for nyligt udviklet vores eget kamerasystem, så vi kan opsætte pladser med automatisk kameraparkering, hvor vores afdeling også har en finger med i spillet for at få det op at køre.

Som elev bliver du tilknyttet en mentor, som hjælper dig godt ind i organisationen og i gang med dine nye arbejdsopgaver. Derudover vil din mentor være en sparringspartner undervejs i forløbet, og de kan hjælpe dig, når du f.eks. skal vælge fagprøveemne på 2. år.

Om ParkZone

ParkZone er en danskejet servicevirksomhed, der tilbyder parkeringsløsninger til bilister, grundejere og virksomheder. Med en daglig administration af over 1.500 parkeringsanlæg i hele Danmark er ParkZone en af de største aktører i branchen. Virksomheden blev etableret i 2003 og ekspanderede i 2018 til Norge. ParkZone modtog i 2009, 2017 og 2018 Børsens Gazellepris.

ParkZone ser parkering som en service, og tager altid udgangspunkt i kunders ønsker og udfordringer. Vores slogan, »vi skaber plads«, er kernen i vores arbejde. Plads til at de, der skal parkere, har mulighed for det, og plads til at kunder kan fokusere på andet end parkering og parkeringsadministration.

Et 2-årig elevforløb hos os giver dig mulighed for at afklare hvilket fagområde, der interesserer lige netop dig. Du vil arbejde i samarbejde med selskabets andre afdelinger, hvor du kan opnå et helhedsbillede af alle de arbejdsprocesser, som vi arbejder med. Med en uddannelse hos ParkZone vil du være godt klædt på til at varetage et administrativt job efter endt uddannelse.

Hvad tilbyder vi dig?

 • En god faglig all-round kontoruddannelse
 • En detaljeret uddannelsesplan, hvor vi tager udgangspunkt i dine interesser
 • Mulighed for selv at være med til at præge og skræddersy forløbet, så det passer til dig
 • En mentor der vil støtte dig igennem forløbet
 • En sjov hverdag i et professionelt miljø med engagerede og motiverede kollegaer
 • Kendskab til diverse relevante It-redskaber
 • Kendskab til sagsbehandling
 • Kendskab til vagtplanlægning
 • Kendskab til økonomi og regnskabsforståelse
 • Kendskab til salg
 • Mulighed for at være en del af vores administrative team

Hvad kommer du med?

 • Gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner
 • Stor interesse for kontorfaget
 • Gåpåmod og godt humør
 • Udadvendt af natur
 • Nysgerrighed og evnen til at tage initiativ
 • Mod til at arbejde selvstændigt og i teams
 • Lysten til at møde nye mennesker

Sådan søger du

Hvis det har vakt din interesse, så tøv endelig ikke med at søge stillingen. Vi afholder samtaler løbende.

Du skal sende din ansøgning og CV samt dine uddannelsespapirer/-eksamenspapirer eller seneste karakterblad via "Ansøg nu" knappen.

Der er ansøgningsfrist søndag den 15. juni 2023, og du starter som elev hos os d. 1. september 2023.

Du vil blive lønnet efter overenskomst, og du vil have din base på vores hovedkontor på Valhøjs Allé 174-176, 2610 Rødovre.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på mbn@parkzone.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Parkzone A/S
Valhøjs Allé 174-176
2610 Rødovre

Datoer

Ansøgningsfrist: 15. juni 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Malene Becker
mbn@parkzone.dkFind vej

.

Om ParkZone

ParkZone er et danskejet parkeringsselskab med fokus på digitale parkeringsløsninger og med stærke kompetencer inden for parkeringsadministration, parkeringskontrol og rådgivning. ParkZone blev stiftet i 2003. Med en daglig administration af ca. 180.000 p-pladser fordelt over hele landet er vi et af de førende parkeringsselskaber i Danmark.

Vi tilbyder innovative og fleksible parkeringsløsninger, der tager udgangspunkt i vores kunders unikke behov. Parkering skal være nemt, og det ligger i forlængelse af vores vision om at skabe de bedste parkeringsoplevelser, der letter hverdagen for den enkelte.

() På lager
  Gem til senere

Revisorelev

Start din karriere hos Ecovis Danmark

Går du og drømmer om en karriere som revisor, og ønsker du at blive en del af et team bestående af både erfarne medarbejdere blandet med ambitiøse aspiranter som dig selv? Så skal du søge stillingen som revisorelev hos Ecovis Danmark i Ringsted.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®