FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Rør & Blikkenslagernes Fagforening af 1873 søger en kontorelev med fokus på administration

Rør & Blik søger en kontorelev med fokus på administration Rør & Blik er en dynamisk arbejdsplads, hvor du skal varetage opgaver som administration, økonomi samt faglige opgaver i fagforening og eventuelt i A-kassen. Du kan se frem til en alsidig og spændende hverdag med et godt arbejdsmiljø.

Hvem er du: 

  • Vi forventer, at du har forståelse for fagbevægelsen og dens virke 
  • Vi forventer, at du har gennemført adgangsgivende HHX eller STX med efterfølgende EUS Online Kontor med et godt resultat og er godkendt som kontorelev med administration som speciale 
  • Du skal have flair for IT og ikke være bange for at lære nye systemer at kende, og du har et godt kendskab til Office-pakken, herunder en god forståelse for tal og regneark og du er god til dansk retskrivning 
  • Du er mødestabil, ansvarsbevidst og gerne initiativrig 
Uddannelsen varer 2 år hos os. 

Du vil indgå i den daglige drift af medlemsadministrationen og bl.a. assistere daglig ledelse, opmåler, faglige sekretærer, A-kassen og bladredaktion i den løbende drift og udvikling af Rør & Blik. 

Ingen arbejdsdag er ens og byder ofte på nye udfordrende opgaver. 

Som ansat vil du blive en del af et stærkt samarbejdende team. Stillingen er på 37 timer efter overenskomst med HK. 

Hvis dette kan være noget for dig, og du gerne vil vide mere, så ansøg via. 'ansøg nu' knappen eller tag  kontakt til:
Henrik Juul Rasmussen (26 88 20 79) / hjr@blikroer.dk eller Bjørn Rosenørn Due (26 88 20 75) / bjd@blikroer.dk 

Sidste ansøgningsfrist er fredag den 30. juni 2023. 

Snarest herefter vil ansættelsessamtaler finde sted. 

Forventet tiltrædelse og påbegyndelse af uddannelsesaftale er tirsdag den 1. august 2023 – meget gerne før hvis muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Rør & Blik
Lygten 10
2400 København NV

Datoer

Ansøgningsfrist: 30. juni 2023
Tiltrædelse: 1. juli 2023

Kontakt

Bjørn R. Due
(+45) 26 88 20 75
bjd@blikroer.dk



Find vej

.

Hvem er vi?

Rør & Blik er en selvstændig fagforening som er en del af Blik-og Rørarbejderforbundet, der binder alle landets Rør og Blikkenslagere sammen i et stærkt sammenhold. Rør & Blik rådgiver om løn, ferie, rettigheder, uddannelse og meget mere. Vi er knap 3.000 medlemmer i vores kreds. 

Vi samarbejder med de øvrige bygningshåndværkeres fagforeninger i København gennem Byggefagenes Samvirke, hvor vi tager aktivt del i arbejdet for bedre erhvervsuddannelser, et sundere arbejdsmiljø og et arbejdsmarked uden social dumping. 

Vi bor sammen med Malernes Fagforening i Storkøbenhavn i Byggefagenes Hus. Her er altid åbent for medlemmerne og ofte mange faglige aktiviteter, klubmøder, aktioner m.v. 

Vi er p.t. 10 ansatte/valgte i Rør og Blik.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®