FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Datateknikerelev med programmering som speciale - DTU Sustain

Vi søger en frisk og serviceorienteret datateknikerelev med programmering som speciale.

DTU Sustain søger en datateknikerelev med programmering som speciale med start den 1. september 2023. Som elev på DTU Sustain bliver du en del af et spændende og moderne universitetsmiljø, hvor du er med til at løse opgaver professionelt for studerende, forskere og teknikere fra mange forskellige lande, samtidig med at du udvikler dine egne færdigheder.

Du får frie muligheder for at arbejde med programmering og kodning alt efter dine egne interesser og de behov vores meget forskellige brugere har. Uddannelsen inkluderer også daglig support af vores mange brugere og lokale IT-systemer. Det er bl.a. konfiguration, fejlsøgning, rådgivning, vedligeholdelse og opsætning af nye systemer i forsøgslaboratorier. Du får stor indflydelse på din arbejdsdag og vil være omgivet af dygtige og engagerede kolleger og brugere.

Vi forventer, at du

  • Har afsluttet grundforløbet Data og kommunikation
  • Har stor interesse for IT og følger med i alt det nye der sker med bl.a. AI
  • Tænker IT-baserede løsninger på stort set alle problemstillinger
  • Er god til at kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale

Derudover er du:

  • Åben og serviceorienteret
  • Positiv og trives i et travlt miljø
  • Engageret og klar til at tage nye udfordringer
  • Selvstændig og holdspiller på samme tid
  • Kvalitetsbevidst, struktureret og omhyggelig
  • God til at planlægge og har overblik
  • Fleksibel

Det kan du regne med at få hos os

  • En arbejdsplads med fokus på innovation, videndeling og kompetenceudvikling
  • Selvstændigt og udfordrende job
  • En fri og uformel omgangstone med mange grin
  • Stort netværk med andre IT-folk på DTU

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten samt Organisationsaftale for Håndværkere i staten.

Arbejdssted: DTU Sustain, DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt

Skal du være DTU Sustains nye IT-elev? Fortæl os hvorfor. Fortæl om dine kvalifikationer, erfaringer, interesser og mulige fremtidsplaner.

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 21. juni 2023. Klik på "ansøg nu" knappen, hvorefter du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV, adgangsgivende eksamensbeviser, sidste karakter meddelelser og eventuelle udtalelser.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte IT-chef Dag Stinus, DTU Sustain, tlf. 45 25 18 85.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

DTU Sustain - Institut for Miljø- og Ressourceteknologi - er et af de største universitetsinstitutter i Europa med speciale i miljø- og ressourceteknologi. Instituttet udfører forskning, udvikling og forskningsbaseret rådgivning og leverer uddannelsesprogrammer og service til samfundet. Vi arbejder på at udvikle nye miljøvenlige og bæredygtige teknologier, metoder og løsninger samt at formidle denne viden til samfundet og nye generationer af ingeniører. Instituttet har cirka 300 medarbejdere med mere end 30 nationaliteter.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Brovej 
2800 Kgs. Lyngby

Datoer

Ansøgningsfrist: 21. juni 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

IT-chef, Dag Stinus  
(+45) 45 25 18 85



Find vej

.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®