FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Elev til handelsuddannelse i Kontorland

Er du studerende på handelsuddannelsen? – Så har vi en elevplads til dig!

Beskrivelse af arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil være meget alsidige og orientere sig omkring salg, indkøb, marketing, kundekontakt og den digitale kunderejse og webshop. Du vil få erfaring med kundekontakt både i butik, telefonisk og digitalt. Ikke 2 dage er ens i Kontorland.

Hvem leder vi efter?

Du er struktureret og energisk med en interesse for at lære. Du har gode færdigheder i dansk retskrivning. Du har ønsker og ambitioner om at yde en god kundeservice og få arbejde fra hånden.

Hvad får du ud af det?

Opgaven vil give erfaring med og kompetencer indenfor salg, indkøb, marketing, kundeservice, webshop og e-handel. Der vil være gode muligheder for at udvikle sig også via kurser ud af huset. Har du interesse for det digitale, er der gode muligheder for at opnå kompetencer.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Kontorland A/S
Industrivænget 15
3400 Hillerød

Datoer

Ansøgningsfrist: 30. juni 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Lena Astrid Poulsen
(+45) 61 44 00 73
info@kontorland.dkFind vej

.

Om Kontorland A/S

Kontorland A/S er en B2B engroshandel med kontorartikler, kontormaskiner og kontormøbler stiftet i 1981. Vi er 20 fuldtidsansatte, der har en arbejdsdag med en sjov og uformel tone. En personaleforening, der arrangerer udflugter er frugt- og morgenmadsordning er eksempler på personalegoder. Det er en arbejdsplads med højt til loftet. Arbejdstiden er fra 8:30-16:30 man-tors og fra 8-15 fre. Dog vil to dage om ugen have mødetiden kl. 8.

() På lager
  Gem til senere

Revisorelev

Start din karriere hos Ecovis Danmark

Går du og drømmer om en karriere som revisor, og ønsker du at blive en del af et team bestående af både erfarne medarbejdere blandet med ambitiøse aspiranter som dig selv? Så skal du søge stillingen som revisorelev hos Ecovis Danmark i Ringsted.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®