FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Er du Jettimes nye økonomielev og har du mod på at få luft under vingerne? Så læs med her og lad os udvikle dit potentiale.

Vi søger en ny økonomielev, som skal hjælpe til i Jettimes regnskabsafdeling. Jettime er virksomhed som er i konstant bevægelse, hvor udvikling og digitalisering er i fokus. I de seneste år har vi været igennem en eksponentiel udvikling, fra 30 medarbejdere til nu snart 500, samt positive tal på bundlinjen og en kontinuerlig vækst. 

Som økonomielev i Jettime, sørger vi for at du kommer hele vejen omkring grundelementerne (debitor, kreditor og finans) i vores regnskabsafdeling. Derudover får du et godt indblik i hvordan vi i Jettime arbejder med økonomistyring. Du vil med andre ord blive godt klædt på, til at kunne varetage et job i en økonomifunktion, når du er færdig med elevuddannelsen i Jettime. 

Din arbejdsdag planlægger du oftest selv ud fra de opgaver, du har ansvar for. Dette betyder, at du skal have lysten og evnen til proaktivt og selvstændigt at forme og strukturere din tid og dine ansvarsområder. Du er nysgerrig efter nye udfordringer og samtidig har du forståelse for, at rutineopgaver er en essentiel del af hverdagen. 

Du vil blive tilknyttet en vejleder, som udarbejder en uddannelsesplan sammen med dig og løbende følger op på din uddannelse, så du altid får det bedst mulige ud af din elevtid. I løbet af din elevperiode vil du også besøge vores forskellige afdelinger i Jettime, så du får den størst mulige forretningsforståelse, ligesom du har mulighed for at komme på forskellige interne kurser. 

Om dig… 

  • Du har en EUX/ HHX eller STX suppleret med EUS 
  • Du elsker at arbejde med tal, gerne i Excel, og er god til IT 
  • Du er initiativrig, serviceminded, struktureret og har øje for detaljer
  • Du tager ansvar for dine opgaver og fungerer godt i et team 
  • Du har lyst til at arbejde i en dynamisk virksomhed 
  • Du er god til engelsk, både mundtligt og skriftligt 
Dine nye kollegaer 

I Accounting teamet arbejder vi seriøst og målrettet samtidig med, at vi altid sørger for at hjælpe hinanden og have det sjovt. Vi prioriterer det sociale miljø og arrangerer jævnligt arrangementer udenfor arbejdspladsen. Din kommende leder, Simon, er samtidig åben, kompetent og har øje for at udvikle dig som medarbejder. Simon udtaler: ”I vores afdeling bestræber jeg mig på, at der er højt til loftet, at vi kan arbejde effektivt og levere resultater, men samtidig kan have det sjovt og føle, at man går fra arbejde med fornyet energi”

At være ombord hos Jettime… 

Betyder at du er en del af en dynamisk virksomhed med en flad organisation og engagerede kolleger. Vi tager vores værdier alvorligt og betragter tillid og respekt som fundamentet for en god forretning og for vores kultur. Vi forventer, at du på en konstruktiv og positiv måde udfordrer status quo, så du bidrager til både din egen og vores fælles udvikling. 

Jettime flyver på vegne af de største rejsearrangører i Norden som TUI, Bravo Tours og Club la Santa samt ruteselskaber som Air Greenland og SAS. 

Er vi noget for dig… 

Så send din ansøgning, CV og karakteroversigt. Vi gennemgår ansøgningerne løbende, så du kan med fordel søge straks – og senest den 23. juni 2023. Vi forventer opstart i august/september 2023. 

Hvis du har brug for at høre mere, så er du velkommen til at skrive til Accounting Manager Simon Johansen på SJO@Jet-time.dk, med dine spørgsmål. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Jettime a/s
Amager Strandvej 390
2700 Kastrup 

Datoer

Ansøgningsfrist: 25. juni  2023
Tiltrædelse: 1. September 2023

Kontakt

Accounting Manager Simon Johansen 
SJO@Jet-time.dkFind vej

.

Do you want to be a Jettimer? 

We offer all new “Jettimers” a throrough introduction to our company and to our values. You quickly become part of a workplace where we value team work, good colleagues and lasting relations. During the year, we gather from all of our job areas for different social events, and even though we often work thousands of kilometers apart, we always have focus on preserving the team spirit throughout the company.

Jettime's Operation 

We operate a fleet of the type Boeing 737-700 & 737-800. In the air, a large network of approximately 200 colleagues consisting of Captains, First Officers and Cabin Crew operates . On ground, all flights are supported by our Technical Department in Kastrup along with a number of operational and administrative functions, primarily at our Head Quarter in Kastrup . 

A large proportion of our flights are for larger and smaller tour operators to classic charter destinations – but our ad hoc assignments also take us to more untraditional destinations . In addition to this, we also fly scheduled air service on behalf of other Airlines.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®