FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev til Greve Kommune

Hjælp Greve Kommune med at realisere de politiske visioner om stærke fællesskaber, borgerinddragelse og bæredygtig fremtid. Bliv kontorelev i Greve Kommune med fokus på økonomi, indkøb og ledelsesinformation. Du starter 1. september 2023.

Vi tilbyder dig en meningsfuld, sjov og lærerig uddannelse, som gør dig attraktiv på arbejdsmarkedet efter endt elevtid. Du vil som elev med speciale i offentlig administration få en varieret hverdag i en organisation, hvor der er fokus på faglig stolthed, på at få tingene til at lykkes og på humor og omtanke for hinanden. Du vil opleve et miks af en række faste opgaver, som du selvstændigt får ansvaret for og en række udviklingsopgaver, som du kan sætte dit eget præg på.

Du får muligheden for at prøve kræfter med forskellige fagområder inden for økonomi, indkøb og ledelsesinformation. Dine opgaver bliver alt fra markedsføring af grønne varekataloger og genbrugsbyttebørs i kommunens e-handelsportal til udvikling af befolkningsprognoser, som hjælper politikerne med at forudse behovet for daginstitutioner, skoler og plejecentre i fremtiden.

Center for Økonomi & HR

Du bliver en del af Center for Økonomi & HR. Centrets primære formål er at understøtte organisationen, når det kommer til økonomi, udbud og indkøb samt HR, og vi er således en vigtig sparringspartner for både institutioner, fagcentre, Direktionen og Byrådet.

Du vil undervejs være tilknyttet flere teams, og du vil opnå kompetencer ift.:

  • Budgetlægning og budgetopfølgning
  • Regningsbetaling og afstemninger
  • Befolkningsprognose, ledelsesinformation og budgetanalyser
  • E-handel, grønne indkøb og udbud

Vi vægter tryghed i ansættelsen og en elevuddannelse, som er målrettet. Du vil derfor få tilknyttet en elevvejleder, der følger dig gennem dit elevforløb, og du bliver oplært af fagligt dygtige oplæringsansvarlige. Dit elevforløb vil følge en uddannelsesplan, og der vil løbende blive afholdt evalueringssamtaler, så vi sikrer kvalitet og udvikling i dit uddannelsesforløb.

Om dig

Som person er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, har en høj arbejdsmoral, er nysgerrig og tør gå nye veje, og så motiveres du af at yde en god service. Vi forventer, at du brænder for at vise os dit engagement i opgaveløsningen, at du er interesseret i at lære, er kvalitetsbevidst og er god til at overholde deadlines.

Du har gode It-kompetencer, herunder kendskab til Office pakken, har flair for tal, data og kommunikation og er god til at formulere dig, både mundtligt og skriftligt.

Du har bestået eller forventer at bestå:

  • EUX merkantil med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer
  • HTX, STX eller HF der er suppleret EUS kontorretning
  • HHX
  • HG2, HGV eller HGS med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer opnået før 1. august 2015

​Er du over 25 år, er startet på uddannelsen efter 1. august 2015 og har relevant erhvervserfaring/uddannelse, skal dine kompetencer vurderes af studievejlederen på en handelsskole. Realkompetencevurderingen, skal du vedlægge din ansøgning.

​Øvrige oplysninger

Du bliver ansat efter overenskomsten for administration og It indgået mellem KL og HK/Kommunal. Arbejdstiden udgør 37 timer pr. uge. Lønnen udgør pr. 01.01.2023 på 1. år 15.767,28 pr. måned og på 2. år kr. 16.410,47 for elever under 25 år. Er du over 25 år er lønnen kr. 23.602,50 pr. måned.

Vi forventer at modtage en motiveret ansøgning, et CV og aktuelle eksamensbeviser. Du kan uploade dine ansøgninger under ”Dokumenter” via "ansøg nu" knappen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte elevkoordinator Camilla Norén Lindgreen på telefon 4397 9562 eller tidligere kontorelev Louise Wind Andersen på telefon 4397 3243.

Du kan læse mere om Greve Kommune og de enkelte centre på www.greve.dk og læse om det at være kontorelev i Greve Kommune her.

Vi afholder to samtalerunder i uge 26 og 27. I forbindelse med 2. samtale gør vi brug af en faglig case.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Greve Kommune
Rådhusholmen 10
2670 Greve

Datoer

Ansøgningsfrist: 25. juni 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Lønkonsulent, Camilla Norén Lindgreen
(+45) 43 97 95 62
cnl@greve.dk



Find vej

.

Greve Kommune ser forskellighed som en ressource og værdsætter, at vores medarbejdere kommer med forskellig baggrund, personlighed og kompetencer.

I Greve Kommune tænker vi effekt for borgerne (Effekt for borgerne)

Lige nu er vi ca. 2650 ansatte, som skaber rammerne for at Greve Kommune er et attraktivt sted at leve, arbejde og drive virksomhed.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®