FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Ansøgningsfristen er udløbet

Vi søger en dygtig HR-kontorelev

Vil du også være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, der producerer stålplader – og kan du se dig selv i et internationalt miljø? Er du frisk på en udfordring inden for administration sammen med fantastiske kollegaer, så har vi måske jobbet til dig!

Hos NLMK DanSteel A/S søger vi en ny HR-kontorelev til vores velfungerende HR-team på vores kontor i Frederiksværk. Vi er en virksomhed på omkring 500 medarbejdere og vores HR-afdeling har fart på og masser af godt humør.

Forventninger til dig:

Du skal have bestået eksamen fra HHX, EUX-business, STX eller HF suppleret med EUS5 og have erfaring med Office-pakken (primært Word, Excel og Outlook).

Vi forventer, at du er positiv og kan yde en ekstra god service til alle vores medarbejdere på alle niveauer. Derudover forventer vi også, at du kan formulere dig på engelsk både i mundtlige og skriftlige opgaver, da vores koncernsprog er engelsk og vi har mange engelsktalende kollegaer.

Hvad kan du forvente:

Som vores nye HR-kontorelev vil du blive en del af et team på 7 medarbejdere og du vil få en stor berøringsflade med vores øvrige medarbejdere. Du vil få dine egne ansvarsområder og være med til at udvikle eksisterende arbejdsgange.

Vi sørger for at give dig en solid uddannelse og støtter dig gennem hele forløbet, så du får det bedste ud af din uddannelse og kommer godt videre i din karriere.

Dine opgaver vil primært være:

  • Administration af nye medarbejdere.
  • Sygdomsadministration.
  • Kursusadministration.
  • Opfølgning i tidsregistrerings- og lønsystem.
  • Deltagelse i projekter og større opgaver.
  • Diverse ad hoc opgaver og hvad dagligdagen ellers byder på.

Vi håber, at du sidder derude og får lyst til at arbejde sammen med os de næste 2 år. Vi sidder klar og glæder os til at læse din ansøgning.

Vi gennemfører samtaler løbende. Starttidspunkt efter aftale.

Sådan ansøger du

Er du interesseret, så send venligst din ansøgning og dit CV via "Ansøg nu" knappen inden søndag den 2. juli 2023. Ansøgninger modtages kun gennem vores rekrutteringssystem. Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte HR Administrator Henriette T. Lund på tlf.: 4778 2368.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

NLMK DanSteel A/S
Havnevej 33
3300 Frederiksværk

Datoer

Ansøgningsfrist: 2. juli 2023
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

HR Administrator Henriette T. Lund
(+45) 47 78 23 68Find vej

.

Om NLMK DanSteel A/S

NLMK DanSteel A/S beskæftiger over 480 medarbejdere i Frederiksværk og er en del af NLMK Europe.

NLMK DanSteel A/S har en årlig produktionskapacitet på mere end 500.000 tons stålplader, som primært anvendes til skibsbygning, bygge- og anlægsprojekter, olie- og gasprojekter, transportsektoren og vindmølleindustrien (on-/offshore). Størstedelen af produktionen eksporteres.

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®