FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Trainee 2024

Christensen Kjærulff

Hvem er vi

Vi er drevet af personligt engagement både i ord og handling

Revision

Medium size

København


Christensen Kjærulff er et mellemstort statsautoriseret revisions- og rådgivningsfirma i København. Vores kunder er primært små og mellemstore ejerledede virksomheder og privatpersoner. Mange af vores kunder har vi samarbejdet med i flere årtier, og vi betragtes for dem som en loyal og dedikeret partner, der spiller en vigtig rolle for dem og deres udvikling. Vi engagerer os personligt og fagligt i det, vi laver. Vi gør meget ud af at lære vores kunder og deres omgivelser godt at kende med henblik på at hjælpe dem bedst muligt på vej.

Start din karriere hos Christensen Kjærulff

Som trainee hos os bliver du en del af et professionelt arbejdsmiljø med skarpe kollegaer. Et traineeforløb hos os tager typisk to år, hvor du kombinerer teoretisk og praktisk erfaring. Hos os kan du forvente en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og hvor vi både har øje for din faglige udvikling og mennesket bag.

Fokus på trivsel og fleksibilitet

Det er ikke nogen hemmelighed, at vores branche er kendt for at være travlere i nogle perioder fremfor andre. Heldigvis ved vi også, at vi har nogle af branchens dygtigste og mest professionelle medarbejdere, og vi gør os umage for at skabe balance mellem arbejde og fritid for den enkelte medarbejder.

Mød os

Mød vores tidligere trainees

Mød Laurits, der er stud. HD.

Laurits studerer HD på CBS samtidig med, at han er trainee i Christensen Kjærulff. Se videoen og find ud af, hvad Laurits synes, der er det bedste ved at være kollega i CK.

Mennesker og organisation

Hos os er der korte kommandoveje og et godt fællesskab – både i afdelingerne og på tværs af huset. Vi arbejder afdelingsorienteret, og det betyder, at du vil blive en del af en afdeling, der typisk ledes af mellem en og tre partnere. Desuden består alle vores afdelinger af medarbejdere på forskellige uddannelsesniveauer, og du vil altså komme til at arbejde sammen med andre, der – som du – studerer ved siden af arbejdet.

Hvordan er det at være trainee i Christensen Kjærulff?

Når du kickstarter din karriere som revisor hos CK, bliver du en del af et onboardingforløb, der rummer både faglige og sociale elementer. Vi synes, at der er en stor værdi i, at I, trainees, får et godt sammenhold, fordi vi tror på, at det skaber fundamentet for en stærk faglighed. Derfor følges du tæt sammen med dine traineekollegaer gennem traineeforløbet, samtidig med at du også indgår som ligeværdig kollega med de øvrige medarbejdere, i din afdeling. Som trainee hos os bliver du en del af et professionelt miljø med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer. Hos os er der kort kommandovej og et godt fællesskab. ”At være trainee i CK er lig med en stejl læringskurve – fagligt såvel som socialt. Du bliver tildelt en mentor, som guider dig og hjælper dig med de opgaver, du får tildelt. Derfor agerer vedkommende som en slags sparringspartner. Hurtigt begynder man dog selv at være den, der strukturer sin hverdag og opgaver, og det er rigtig fedt,” fortæller Laurits Reinholdt Jepsen, der netop har afsluttet HD 1. del.

Din karrierevej

Dine muligheder

Traineeforløb hos os

Et traineeløb tager typisk to år, hvor du kombinerer teoretisk erfaring med praktisk erfaring. Vi sørger for, at dine arbejdsopgaver bliver tilrettelagt, så de stemmer overens med det, du lærer på skolen.

Hvad kan du forvente?

Hos os kan du forvente en hverdag med skarpe kollegaer og spændende arbejdsopgaver.

Vores arbejde består i en bred vifte af opgaver inden for vores kerneområder. Det giver dig en stor viden og et hav af muligheder for din karriere.

Christensen Kjærulff er et af de større huse blandt de små, og det gør, at du hos os har mange muligheder. Måske ved du allerede nu, at du drømmer om at blive statsautoriseret revisor en dag eller blive specialist inden for et fagområde? Vi er der for dig – hele vejen igennem.

Vores personlige engagement sikrer en professionel og proaktiv rådgivning, der omfatter alle virksomhedens forhold. Vores struktur betyder en hurtig respons og let tilgængelighed til din revisor samtidig med nem adgang til vores brede faglige netværk.

Arbejdsområder

Vi beskæftiger os med hele processen omkring regnskabsaflæggelse og erklæringsafgivelse, herunder – naturligvis – revision af årsrapporter. Eksempler på vores kerneområder er:

 • Økonomisk rådgivning, herunder risikovurdering
 • Finansiel rådgivning og styring
 • Skatte- og afgiftsmæssig rådgivning samt planlægning
 • Regnskabsmæssig rådgivning
 • Generationsskifte
 • Koncern- og selskabsforhold, herunder omstruktureringer
 • Køb og salg af virksomheder
 • Budgettering og økonomistyring
 • Erhvervsservice
 • Fast ejendom, herunder andelsboligforeninger
 • Iværksætterrådgivning

Bliv en af os

En karrierestart i et ungt, dynamisk og professionelt fællesskab, der skaber muligheder for livet.

Bliv en del af et ungt og udviklende miljø

Vi tilbyder en kickstart på din karriere, der vil åbne til et hav af muligheder. Du vil blive en del af et arbejdsmiljø, der i særdeleshed er præget af professionalisme. Hos os vil du helt sikkert komme til at opleve, at den gode indsats belønnes med flere, spændende opgaver og et stigende ansvar.

Revisortrainee 2024

Revisortrainee 2024

Vi søger revisortrainees til opstart i september 2024. 

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

Christensen Kjærulff
Østbanegade 123
2100 København Ø
T: (+45) 33 30 15 15
M: ck@ck.dk

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®