FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv finanselev i  Tryg-koncernen

Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, og varetage indkøbsarbejde i en af Nordens største handelsvirksomheder? Så er det nu, at du skal tage første skridt mod din fremtidige karriere.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv finanselev i  Tryg-koncernen

Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, og varetage indkøbsarbejde i en af Nordens største handelsvirksomheder? Så er det nu, at du skal tage første skridt mod din fremtidige karriere.

Elev i verdens største transportvirksomhed?

DHL Global Forwarding

Hvem er vi

Eksperterne inden for global godstransport til lands, til vands og i luften.

Logistik

Large size

Hele landet


DHL er verdens førende logistikvirksomhed. Hver dag arbejder mere end 380.000 professionelle forsendelsesmedarbejdere i over 220 lande og regioner på at hjælpe dig med at krydse grænser, nå ud til markeder og skabe vækst i din virksomhed. Eller blot at sende et brev til dine nærmeste. I Danmark arbejder vi på tre lokationer, nemlig Aalborg, Vejle og Kastrup.

Fantastisk sted at arbejde

Ifølge den årlige medarbejderundersøgelse vil 89% af vores medarbejdere anbefale DHL, som en god arbejdsplads. Hele 91% er stolte af at arbejde for DHL. I 2020 vandt DHL Global Forwarding titlen som Top Employer 2020

Det er bevist, at når folk er motiverede og engagerede, skaber de gode relationer til kunderne og leverer kvalitetsservice, som vi er meget afhængige af. Hos DHL har vi en uformel og afslappet stemning og omgangstone, og vi er stolte af, at vores medarbejdere føler sig som én stor familie - samtidig med at vi er professionelle.

Vores medarbejdere

Som en af verdens største og mest innovative arbejdsgivere er vi særligt stolte af vores medarbejdere. Vi er en global virksomhed, der værdsætter diversitet, ambitioner og en samarbejdsorienteret can-do-indstilling. Og vi giver dig al den støtte, du har brug for for at gøre din karriere så berigende som muligt. Bliv en del af DHL-familien og udnyt dit fulde potentiale.

Som elev i DHL Global Forwarding arbejder du i et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger. Du får en spændende hverdag med kontakt til afdelinger og kunder både nationalt og internationalt.

Vi lever ansvarligt

Vi arbejder dedikeret på at minimere både din og vores miljøpåvirkning. Som eksperter i grøn logistik arbejder vi for at forhindre forurening i alle vores aktiviteter verden over og hjælper dig med at finde metoder til, hvordan du kan drive en grønnere og mere bæredygtig virksomhed.

I kraft af vores størrelse og vores betydning for international handel har vi et særligt ansvar - over for vores medarbejdere, samfundet og miljøet. Derfor har vi introduceret en række internationale miljøbeskyttelses- og hjælpeprogrammer samt en ambitiøs mission om at reducere al logistikrelateret udledning til nul inden 2050.

Mød os

DHL tilbyder et bredt spektrum af karrieremuligheder over hele verden. Mød nogle af vores elever og læs hvorfor, de har valgt en karriere hos DHL.

Mød tidligere og nuværende elever

Vickie Hagberg

Jeg har altid vidst at jeg gerne ville have et internationalt arbejde, hvor dagene ikke er ens. Hos DHL kan man mærke at man er en del af et kæmpe internationalt team, hvilket giver rigtig mange muligheder. Man møder nye udfordringer hver dag og der er aldrig et kedeligt øjeblik.

Christoffer Madsen

Som elev hos DHL oplever du ikke to dage der er ens, og selvom der er opgaver der går igen er der altid nye aspekter man skal overveje inden en beslutning træffes, hvilket gør hver eneste dag spændende. Derudover får du en masse gode og kompetente kollegaer til at vejlede.

Emilie Larsen

At søge ind som elev i DHL, kan klart anbefales! Arbejdsdagen er en spændende proces, og det er den fedeste følelse når man fuldfører ens opgaver! Du vokser som menneske, lærer en masse om dig selv og du er sikret en hverdag i selskab, med fantastiske kollegaer.

Udtalelse fra tidligere elev

Da min elevtid sluttede, afsøgte jeg mulighederne for en karriere i udlandet. Jeg kontaktede vores regionale kontor i Asien, som inviterede til en snak. Efter et besøg hos kollegerne i Singapore fik jeg job i DHL’s regionale søfragtsorganisation, hvor man bl.a. forhandler priserne på de globale søfragtskontrakter. Efter en tur til Bremen, hvor jeg mødte vores tyske kolleger på området, gik rejsen til Asien og derefter Singapore.

Det blev hurtigt klart for mig, at mine nye kollegaer brænder for at opnå de bedste resultater. Arbejdskulturen er lidt anderledes end i Europa. Der er klare forventninger om, at man præsterer og træffer beslutninger på vegne af mange andre mennesker. Den arbejdsfacon passer mig nu rigtig godt - følelsen af at ens arbejde lykkes, giver et fedt adrenalinsus. DHL er som en stor familie, der ønsker deres folk det bedste og er parat til at hjælpe med videreuddannelse og karriere. Fx sendes vi løbende på kurser, så vi hele tiden udvikler vores færdigheder.

DHL er en gigantisk virksomhed, hvor man kan komme langt med dedikation og ydmyghed. DHL er også en international virksomhed midt i en digital transformation, hvor der satses på de unge og fremtiden for at sikre positionen som den mest pålidelig transportør i verden. Hver eneste dag er jeg glad for, at jeg valgte at uddanne mig i og arbejde for DHL - det er svært at finde samme muligheder hos andre virksomheder.

Din karrierevej

Bliv speditørelev i verdens største transportvirksomhed

Elev i DHL Global Forwarding

Som speditørelev i DHL Global Forwarding vil du i løbet af den 2-årige elevtid få en bred uddannelse. En uddannelse der vil introducere dig til de mange arbejdsområder, der er inden for de forskellige transportformer sø og luft. Du vil undervejs supplere din praktiske uddannelse med ophold på henholdsvis Roskilde Handelsskole eller IBC Kolding. Alt i alt skal du forvente at være på skole 8 til 10 uger. På skoleforløbene bliver du introduceret til en række områder, du vil kunne bygge videre på tilbage i virksomheden.

Arbejdsopgaver

Som speditørelev hos os vil dine arbejdsopgaver bl.a. inkludere ansvar for egne kunder (servicering og rådgivning), planlægning og tilrettelæggelse af kundernes transporter.

Du vil lære at lave mersalg – af både transportydelser, men også af øvrige services. Derudover vil du lære om økonomien rundt om dine kunder, herunder indkøb, fakturering m.m.

Fremtidsmuligheder

Som speditøruddannet er fremtidsmulighederne nærmest uendelige. Du kan varetage en lang række stillinger inden for transport og logistik, og du har mulighed for at videreuddanne dig - fx kan du blive eksamineret speditør eller tage en akademi- eller diplomuddannelse.

Bliv en af os

Er du klar til at blive knivskarp inden for logistik?
Og kan du forestille dig fremtid i en global virksomhed med et hav af karrieremuligheder?

Hvem er du?

Du betragter dig selv som en teamplayer, der kan arbejde selvstændigt og forstår, hvad godt købmandsskab indebærer. Vi forventer, at du tager ansvar for dig selv og dine opgaver, og at du kan bevare overblikket - selv i pressede situationer. Du trives med skarpe deadlines, har fokus på kvaliteten i dit arbejdet og ser service som en naturlig del af din dagligdag.

Uddannelseskrav

Har du en gymnasial baggrund, som HHX eller EUX, kan du starte direkte på speditionsuddannelsen. Har du en STX- eller HTX-uddannelse, skal du inden din første arbejdsdag have en 5-ugers grunduddannelse, som skolerne også tilbyder online. Kontakt din lokale handelsskole, hvis du har spørgsmål til uddannelseskravene.

Elevopstart

DHL tilbyder gennem hele din elevtid og evt. efterfølgende ansættelse en række interne kurser, alt sammen samlet i konceptet ”CIF – Certified International Forwarder”. Du vil starte med et todages introduktionskursus til DHL, vores kultur, produkter, strategi, vision m.m. Udover at lære virksomheden at kende, så har kurset også til formål at ryste nye medarbejdere sammen.

Ledige stillinger

Er du vores kommende elev?

DHL Global Forwarding søger speditørelever.
Du kan læse mere om stillingerne nedenfor.

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

DHL Global Forwarding
Kirstinehøj 42
2770 Kastrup
T: (+45) 36 90 55 07

() På lager
  Gem til senere

Handelselev

Schou søger handelselev inden for B2B indkøb

Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, og varetage indkøbsarbejde i en af Nordens største handelsvirksomheder? Så er det nu, at du skal tage første skridt mod din fremtidige karriere.

Revisortrainee & graduate

Bliv revisortrainee eller graduate hos Deloitte

Sæt kursen mod Deloitte NEXT og forløs dit potentiale. Bliv en del af et stærkt og støttende fællesskab med endeløs udvikling og muligheder. Din karriere starter sammen med mere end 100 andre unge i september 2024.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®