FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Elev i verdens største transportvirksomhed?

DHL Global Forwarding

Hvem er vi

Eksperterne inden for global godstransport til lands, til vands og i luften.

Logistik

Large size

Kastrup & Vejle


DHL Global Forwarding Danmark hører til DHL Group, som består af fem divisioner, der tilsammen beskæftiger mere end 600.000 medarbejdere i mere end 220 lande og territorier. Uanset lokation er målet at bevare positionen som verdens førende logistikvirksomhed, og derfor er digitalisering, sustainability, ledelse samt diversitet og inklusion i højsædet. Hos DHL Global Forwarding Danmark er vi 220 medarbejdere fordelt på flere kontorer. Alle lokationer beskæftiger sig med sø- og luftfragt og servicerer kunder indenfor stort set alle brancher. Kulturen er familiær, og vi gør en dyd ud af at arbejde for vores fælles vision “Connecting people, Improving lives” og vores værdier Respect and Results.

Fantastisk sted at arbejde

Ifølge den årlige medarbejderundersøgelse vil 97% af vores medarbejdere anbefale DHL, som en god arbejdsplads. Hele 96% er stolte af at arbejde for DHL. I 2023 blev DHL Global Forwarding Danmark endnu en gang certificeret A Great Place To Work.

Det er bevist, at når folk er motiverede og engagerede, skaber de gode relationer til kunderne og leverer kvalitetsservice, som vi er meget afhængige af. Hos DHL har vi en afslappet stemning og omgangstone, og vi er stolte af, at vores medarbejdere føler sig som én stor familie - samtidig med at vi er professionelle.

Vores medarbejdere

Som en af verdens største og mest innovative arbejdsgivere er vi særligt stolte af vores medarbejdere. Vi er en global virksomhed, der værdsætter diversitet, ambitioner og en samarbejdsorienteret can-do-indstilling. Og vi giver dig al den støtte, du har brug for for at gøre din karriere så berigende som muligt. Bliv en del af DHL-familien og udnyt dit fulde potentiale.

Som elev i DHL Global Forwarding arbejder du i et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger. Du får en spændende hverdag med kontakt til afdelinger og kunder både nationalt og internationalt.

Vi skaber bæredygtige forandringer

Vi arbejder dedikeret på at minimere vores miljøpåvirkning og skabe positive forandringer. Som markedsleder i bæredygtig logistik arbejder vi målrettet med, hvordan vi kan drive en grønnere og mere bæredygtig forretning. I kraft af vores størrelse og vores betydning for international handel har vi et særligt ansvar - over for vores medarbejdere, samfundet og miljøet. Derfor har vi introduceret en række internationale miljøbeskyttelses- og hjælpeprogrammer samt en ambitiøs mission om at reducere al logistikrelateret udledning til nul inden 2050.

Mød os

DHL tilbyder et bredt spektrum af karrieremuligheder over hele verden. Mød nogle af vores elever og læs hvorfor, de har valgt en karriere hos DHL.

Mød tidligere og nuværende elever

Vickie Hagberg

Jeg har altid vidst at jeg gerne ville have et internationalt arbejde, hvor dagene ikke er ens. Hos DHL kan man mærke at man er en del af et kæmpe internationalt team, hvilket giver rigtig mange muligheder. Man møder nye udfordringer hver dag og der er aldrig et kedeligt øjeblik.

Christoffer Madsen

Som elev hos DHL oplever du ikke to dage der er ens, og selvom der er opgaver der går igen er der altid nye aspekter man skal overveje inden en beslutning træffes, hvilket gør hver eneste dag spændende. Derudover får du en masse gode og kompetente kollegaer til at vejlede.

Emilie Larsen

At søge ind som elev i DHL, kan klart anbefales! Arbejdsdagen er en spændende proces, og det er den fedeste følelse når man fuldfører ens opgaver! Du vokser som menneske, lærer en masse om dig selv og du er sikret en hverdag i selskab, med fantastiske kollegaer.

Udtalelse fra tidligere elev

Da min elevtid sluttede, afsøgte jeg mulighederne for en karriere i udlandet. Jeg kontaktede vores regionale kontor i Asien, som inviterede til en snak. Efter et besøg hos kollegerne i Singapore fik jeg job i DHL’s regionale søfragtsorganisation, hvor man bl.a. forhandler priserne på de globale søfragtskontrakter. Efter en tur til Bremen, hvor jeg mødte vores tyske kolleger på området, gik rejsen til Asien og derefter Singapore.

Det blev hurtigt klart for mig, at mine nye kollegaer brænder for at opnå de bedste resultater. Arbejdskulturen er lidt anderledes end i Europa. Der er klare forventninger om, at man præsterer og træffer beslutninger på vegne af mange andre mennesker. Den arbejdsfacon passer mig nu rigtig godt - følelsen af at ens arbejde lykkes, giver et fedt adrenalinsus. DHL er som en stor familie, der ønsker deres folk det bedste og er parat til at hjælpe med videreuddannelse og karriere. Fx sendes vi løbende på kurser, så vi hele tiden udvikler vores færdigheder.

DHL er en gigantisk virksomhed, hvor man kan komme langt med dedikation og ydmyghed. DHL er også en international virksomhed midt i en digital transformation, hvor der satses på de unge og fremtiden for at sikre positionen som den mest pålidelig transportør i verden. Hver eneste dag er jeg glad for, at jeg valgte at uddanne mig i og arbejde for DHL - det er svært at finde samme muligheder hos andre virksomheder.

Din karrierevej

Bliv speditørelev i verdens største transportvirksomhed

Elev i DHL Global Forwarding

Som speditørelev hos DHL Global Forwarding vil du i løbet af din 2-årige elevtid få en bred uddannelse indenfor primært luftfragt og søfragt. Du vil undervejs supplere din praktiske uddannelse med skoleophold på henholdsvis Roskilde Handelsskole, IBC Kolding eller Aarhus Business College. Alt i alt skal du forvente at være på skole i 8 til 10 uger. På skoleforløbene får du tilegnet relevant viden, som du kan bruge i dit daglige arbejde som speditørelev.

Arbejdsopgaver

Som speditørelev hos os vil dine arbejdsopgaver bl.a. inkludere ansvar for egne kunder (servicering og rådgivning), planlægning og tilrettelæggelse af kundernes transporter.

Du vil lære at lave mersalg – af både transportydelser, men også af øvrige services. Derudover vil du lære om økonomien rundt om dine kunder, herunder indkøb, fakturering m.m.

Fremtidsmuligheder

Som speditøruddannet er fremtidsmulighederne nærmest uendelige. Du kan varetage en lang række stillinger inden for transport og logistik, og du har mulighed for at videreuddanne dig - fx kan du blive eksamineret speditør eller tage en akademi- eller diplomuddannelse.

Bliv en af os

Er du klar til at blive knivskarp inden for logistik?
Og kan du forestille dig fremtid i en global virksomhed med et hav af karrieremuligheder?

Hvem er du?

Du betragter dig selv som en teamplayer, der kan arbejde selvstændigt og forstår, hvad godt købmandsskab indebærer. Vi forventer, at du tager ansvar for dig selv og dine opgaver, og at du kan bevare overblikket - selv i pressede situationer. Du trives med skarpe deadlines, har fokus på kvaliteten i dit arbejdet og ser service som en naturlig del af din dagligdag.

Uddannelseskrav

Har du en gymnasial baggrund, som HHX eller EUX, kan du starte direkte på speditionsuddannelsen. Har du en STX- eller HTX-uddannelse, skal du inden din første arbejdsdag have et 5-ugers EUS kursus, som skolerne også tilbyder online. Er du over 25 år, skal du hos den nærmeste udbyder af kontoruddannelsen få foretaget en Real Kompetence Vurdering (RKV) og sende med ansøgningen. Kontakt din lokale handelsskole, hvis du har spørgsmål til uddannelseskravene.

Elevopstart

DHL tilbyder gennem hele din elevtid og evt. efterfølgende ansættelse en række interne kurser, alt sammen samlet i konceptet ”CIF – Certified International Forwarder”. Du vil starte med et introduktionskursus til DHL, vores kultur, produkter, strategi, vision m.m. Udover at lære virksomheden at kende, så har kurset også til formål at ryste nye medarbejdere sammen.

Ledige stillinger

Bliv elev hos DHL Global Forwarding

Vi søger lige nu en speditørelev til Industrial Projects i Kastrup.
Læs mere og ansøg via knappen.

Bliv kontorelev hos DHL Global Forwarding

Vi søger lige nu en Kontorelev til HR-afdelingen i Kastrup.
Læs mere og ansøg via knappen.

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

DHL Global Forwarding
Kirstinehøj 42
2770 Kastrup

Centerbakken 1
7100 Vejle

T: (+45) 36 90 55 07

M: hr.dgf.dk@dhl.com

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®