FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi har måske Danmarks bedste elevplads. Skal den være din?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi har måske Danmarks bedste elevplads. Skal den være din?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Kickstart din karriere

Elevuddannelse hos Eimskip Denmark A/S

Hvem er vi

Eimskip Denmark A/S


Rederiet Eimskip blev etableret i Island i 1914 og er i dag markedsledende indenfor enhver form for transport samt lager og logistikservices med Nordatlanten som vores primære fokus. I eget system tilbyder vi desuden forbindelse til og fra USA og Canada via Reykjavik. Herudover tilbyder vi enhver form for globale dør til dør transportløsninger via sø, luft, kurér samt vej. Eimskip Denmark A/S beskæftiger 170 medarbejdere på vores 2 kontorer i henholdsvis Aarhus og Aalborg. Rederiet Eimskip råder over egen flåde og opererer ca. 17 skibe, egen flåde af dry og reefer containere, lastbiler samt trailere. Eimskip er lokaliseret på 56 kontorer i 20 lande og beskæftiger samlet ca. 1.700 medarbejdere.

Atlantic Trucking, som er en del af Eimskip Denmark A/S, har over 30 års erfaring med enhver form for landevejstransport – primært med fokus på indenrigs og udenrigs container, stykgods og specialtransporter. Find mere info om Atlantic Trucking her: Atlantic Trucking - Vi styrkes af tilfredse kunder

Du kan lære meget mere om Eimskip i vores playbook her.

Som elev hos Eimskip Denmark A/S
tilbyder vi dig

 • En bred og udfordrende praktisk elevuddannelse som åbner døre til spændende karrieremuligheder
 • Mulighed for skibssejlads på et af Eimskips egne containerskibe i Nordatlanten – en stor oplevelse!
 • Nyrenoverede kontoromgivelser på en attraktiv lokation med flot udsigt over Aarhus Havn
 • Gode medarbejderforhold, bl.a. morgenmads-, frokost- og frugtordning og en Personaleforening, der arrangerer sociale arrangementer. Vi har en uformel omgangstone og arbejder i afslappede rammer.
 • Mulighed for fastansættelse eller udstationering på en af vores internationale kontorer efter endt uddannelse
 • Mulighed for 2 ugers valgfag i Austin, Texas

Du kan blive elev i følgende funktioner

 • Shipping
 • Vejspedition
 • Told
 • Økonomi
 • Lager og logistik
 • Projekt
 • Luft/kurér

Mød os

Eimskip Denmark A/S tilbyder en elevuddannelse indenfor mange områder af logistikbranchen

Mød vores elever

Hos Eimskip Denmark A/S har vi stor erfaring med at uddanne elever og udvikle talenter. Mange tidligere elever er fortsat hos os, da udviklings- og fremtidsmulighederne er spændende og mange. Eimskip Denmark A/S har et veletableret elevprogram med faste og individuelle målsætninger så vi sikrer, at vores elever får den bedste uddannelse.

Hos Eimskip Denmark A/S bliver eleverne en del af et topmotiveret ungt elevhold, der gennem elevtiden giver hinanden faglig sparring og masser af sociale aktiviteter. Vi er meget stolte af vores elevprogram og lægger mange kræfter i at sikre vores elever får den bedst tænkelige uddannelse.

Ayanna Victoria Charles

Toldelev

Som toldelev er der aldrig en uge der er ens og man kommer ofte ud for nye spændende sager. Der er altid hjælp at hente fra dine kompetente kollegaer til de små og store udfordringer, hvilket gør at der er meget vidensdeling og man hele tiden lærer sig nye ting. At specialisere sig indenfor toldområdet er noget helt for sig selv og det fede er at uden told så kommer vi ingen vegne. Toldområdet er både firkantet og flexibelt, og det er med til at gøre hverdagen sjov.

Magnus Hald Jørgensen

Shippingelev

Som shippingelev i Liner Forwarding bliver du en del af et dynamisk team. Fra start bliver du udfordret på spændende opgaver, som kan strække sig langt ud over landegrænserne. Du vil opleve et stort ansvar, tidligt i dit elevforløb, med tryghed i, at hjælpen altid er en sidemakker væk. Hverdagene er fyldt med mange bolde i luften, og hvor du vil opleve at ingen dage er ens. Du kommunikerer dagligt med udenlandske kollegaer, kunder og leverandører for at føre fragten til ende. Vigtigst er, at der er et super godt socialt fællesskab, hvor du føler dig velkommen fra dag ét.

Aleksander Henriksen

Shippingelev

Som shippingelev vil du arbejde i et stærkt og støttende team, hvor du vil møde nye og varierende opgaver hver uge. Man vil hele tiden møde nye udfordringer, og man har aldrig en kedelig uge. Du vil få lov at vokse med dit ansvar og du vil føle at du får praktisk hands-on erfaring fra dag 1. Du vil både skulle have kontakt med kunder, og tage vigtige beslutninger i momentet, og du vil lære at have mange bolde i luften på en gang. Du kommer til at lære en masse, både personligt og professionelt. Men vigtigst af alt, så vil du komme til at arbejde med en masse gode og støttende kollegaer i et godt socialt miljø.

Josefine Graugaard Nielsen

Økonomielev

Som økonomielev har jeg tilegnet mig en masse viden og god erfaring indenfor bogholderi og andre administrative opgaver. Jeg bliver hver dag mødt med nye og spændende udfordringer, som sjældent er ens. Man bliver en del af et super kompetent team, som altid står klar til at hjælpe dig, men omvendt også har tillid til at man selv kan løse sine egne opgaver. Det giver mig frihed til at udvikle mine egne kompetencer, og komme med forslag til alternative eller smartere løsninger.

Anders Neupart

Shippingelev

Som shippingelev i Liner Operation bliver man en del af et lille team, men som arbejder sammen med en masse kompetente kollegaer i virksomheden. Dagligdagen byder på mange blandede opgaver og en hverdag som hurtig kan vende 180 grader alt efter hvordan skibsoperationen forløber sig. Du får mulighed for at nørde og udvikle dig bl.a. indenfor containermanagement. Der er mulighed for at komme helt tæt på, da vi også arbejder som agent for vores egne skibe og dermed selv kommer ud på skibene. Jeg er en del af et fedt elevteam som man kan spare med og støtte dig op af. Under elevforløbet kan man udvikle sig meget fagligt inden for shipping men også personligt når det gælder om at have mange bolde i luften og løse nye forskelligartede opgaver.

Din karrierevej

Bliv klædt på til en karriere i logistikbranchen

Fremtiden som færdiguddannet

Under din elevtid, vil du tale med din nærmeste leder om dine ønsker for fremtiden. Det kan være ønske til nye opgaver eller nye udfordringer. I den sidste del af din elevtid, vil du have en samtale med din nærmeste leder om dine fremtidsmuligheder i virksomheden. Senest 3 måneder før at du er udlært, vil du få at vide om du vil blive tilbudt fastansættelse.

Bliv en af os

Er du klar til en fremtid med et hav af karrieremuligheder?

Hvem er du?

 • Du er en teamplayer, men trives også når du arbejder på egen hånd 
 • Du har fokus på kvalitet og oplever service som en naturlig del af din hverdag 
 • Du er positiv, udadvendt og har lyst til at kommunikere med internationale kollegaer, kunder og leverandører 
 • Du er nysgerrig og engageret, du må gerne udfordre os positivt
 • Du har en sund og professionel holdning til arbejds- samt mødedisciplin 
 • Du har IT flair og solid erfaring i Microsoft Office Pakken 
 • Du er god til sprog, du skal kunne begå dig på engelsk både mundtligt som skriftligt 
 • Du har kørekort (B) til bil

Vil du med ombord?

Opfylder du de formelle adgangskrav til elevuddannelsen, som er en bestået HHX / STX suppleret med 5-10 ugers grundforløb eller alternativt HG eller EUX med fagretningen kontor, så skynd dig at læse de åbne elevstillinger og send din ansøgning samt CV til os her.

Har du spørgsmål til elevstillingerne, er du meget velkommen til at kontakte Human Resources Manager Ann Skyggebjerg på mail hrdk@eimskip.dk

Ledige stillinger

Bliv en del af Eimskip

Kickstart din karriere hos Eimskip.
Vi søger både shipping-, speditør- og økonomielever.

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

Eimskip Denmark A/S
Østhavnsvej 37
8000 Aarhus
T: (+45) 70 20 16 02
M: info@eimskip.dk

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®