FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Ansøg nu

Økonomitrainee med opstart 1. oktober 2023 til Baker Tilly i Valby

Har du lyst til at uddanne dig inden for økonomi samtidig med, at du bliver en del af en ambitiøs og skøn arbejdsplads? Så er du muligvis vores kommende økonomitrainee.

Som økonomitrainee i Baker Tilly får du en unik mulighed for at tilegne dig praktisk erfaring samtidig med, at du uddanner dig. Vi tilbyder dig et toårigt forløb, hvor du vil blive knivskarp på regnskaber og bogholderi – altså det du skal bruge for at kickstarte din karriere inden for regnskab, bogføring og økonomi. Udover selve traineeforløbet, vil du blive en del af et fællesskab og en arbejdsplads, som er helt unik på det sociale sammenhold og ikke mindst på fagligheden.

Baker Tilly som arbejdsplads

Hos os får du opbygget et solidt fundament for din fremtidige karriere. Vi vil sikre dig en god oplæring og et team, som du kan sparre med, og som vil tage dig med under vingerne. Du vil blive en del af vores erhvervsserviceteam på ca. 30 personer i en virksomhed med ca. 150 ansatte. Vores erhvervsserviceteam står for at lave bogføring for alle slags virksomheder- lige fra enkeltmandsvirksomheden til store koncerner, som vi bogfører for flere gange om ugen. Du vil få tilknyttet en mentor, som løbende vil give dig sparring og være med til at sætte fokus på din faglige udvikling.

Baker Tilly har et velfungerende socialt fællesskab på tværs af alle niveauer og afdelinger, hvor det sociale liv er godt forankret i kulturen. Vi har en aktiv personaleforening, der sørger for sociale aktiviteter året rundt, herunder blandt andet fredagsbar, julefrokost, en årlig tivolitur, DHL-stafetten og meget mere.

Hvem er du?

 • Du har som minimum færdiggjort HHX eller STX
 • Behersker det danske sprog, mundtligt som skriftligt
 • Har en oprigtig interesse for regnskab og bogføring
 • Ønsker at igangsætte din karriere
 • Har relativt nemt ved at indgå i et team
 • Trives med at få ansvar og har lyst til personlig og faglig udvikling

Vi tilbyder dig:

 • En dynamisk virksomhed i vækst, hvor udvikling og samarbejde er i fokus
 • Betalt uddannelse af Baker Tilly
 • En arbejdsplads med godt socialt sammenhold
 • Dygtige, hjælpsomme og passionerede kollegaer
 • Mulighed for fastansættelse efter traineeforløb

Lyder muligheden som noget for dig?

Er du interesseret i stillingen som økonomitrainee, så send os en skriftlig ansøgning gennem linket her på siden. Udover din ansøgning bedes du vedlægge dit CV og karakterer, og eventuelle anbefalinger med videre.

Er du interesseret i stillingen som økonomitrainee, så send os en skriftlig ansøgning gennem linket her på siden. Udover din ansøgning bedes du vedlægge dit CV og karakterer, og eventuelle anbefalinger med videre.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Manager Ida Ytterberg Jessen på tlf.: +45 3073 0658 eller mail ije@bakertilly.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Baker Tilly
Poul Bundgaards Vej 1 
2500 København

Datoer

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. oktober 2023

Kontakt

Recruitment Manager, Ida Ytterberg Jessen
(+45) 30 73 06 58
ije@bakertilly.dkFind vej

.

Vi er en dynamisk rådgivnings- og revisionsvirksomhed og iblandt verdens 10. største revisionsnetværk med kontorer i 145 lande verden over. I Baker Tilly har vi ca. 150 dedikerede og engagerede medarbejdere i Danmark, fordelt på 3 kontorer, henholdsvis i København, Sorø & Odense, hvor vi arbejder i storrumskontorer med dynamik og videndeling. Omgangstonen er uformel, men præget af høj faglighed og meget kompetente medarbejdere.

Baker Tilly har et velfungerende socialt fællesskab på tværs af alle aldersgrupper, hvor det sociale liv er godt forankret i kulturen. Vi har en aktiv personaleforening, der sørger for mange sociale aktiviteter året rundt, herunder blandt andet DHL-løb, julefrokost, tivolitur, fredagsbar mm.

Vores kerneværdier, som vi efterstræber at efterleve både internt og eksternt er:

 • PASSION
 • ONE FIRM
 • BEST IN CLASS
 • THINK STRAIGHT TALK STRAIGHT

Læs meget mere om vores virksomhed på vores hjemmeside.

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®