FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Bliv vores nye administrative trainee og udvikl dine kompetencer inden for administration, analyse og international handel!

Vil du være en del af en international handelsvirksomhed i rivende udvikling? NoriDane Foods A/S søger lige nu en administrativ trainee til vores kontor i København. Som trainee hos os får du muligheden for at udvikle dine færdigheder inden for administration, analyse og international handel.

Vi søger lige nu en administrativ trainee til vores kontor i København. Stilingen er med fokus på back-office opgaver, koblet op på én af vores afdelinger med oversøisk handel. Tiltrædelse ønskes så snart den rette kandidat er fundet. 

Om stillingen 

Din opgave som administrativ trainee er at varetage opgaver som supporterer den daglige forretning. Dette udføres i samråd med den administrative ansvarlige, sælgere og indkøbere i afdelingen, samt service til kunder og leverandører. Du vil blive grundigt oplært i alle virksomhedens processer og vil blive den administratives ansvarliges højre hånd. 

Dine arbejdsopgaver vil typisk være: 

 • Ordreoprettelse og opdatering af ordre. 
 • Service til kunder og leverandører i form af blandt andet ordreoversigter, opdatering på afskibninger. 
 • Ugentlige rapporter til internt brug. 
 • Dokumentationsopgaver i forbindelse med afskibning. 
 • Spændende ad-hoc opgaver - to dage er aldrig ens, containerne står aldrig stille og alt kan ske.

Din profil 

Du er udadvendt og har et smittende humør. Du har et naturligt drive, tager ansvar og løser opgaver på eget initiativ. Vi forventer ikke at du kommer ind og mestrer det hele med det samme, men at du kommer med en lyst til at lære. 

Dig som person

 • Du er lærenem. 
 • Du er ambitiøs. 
 • Du er analytisk, undersøgende og løsningsorienteret. 
 • Du er struktureret. 
 • Du er ansvarlig og følger dine opgaver til dørs.
 • Du har gå-på mod og er ikke bange for at tage en udfordring op. 
 • Du er en social person, som ikke har noget imod at tale med nye mennesker hver dag. 
 • Du er en teamplayer. 

Dine kvalifikationer 

 • Du har enten en gymnasiel- eller en erhvervsuddannelse. 
 • Du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale (organisationssproget er engelsk). 

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder dig en 2-årig inhouse trainee-uddannelse med mulighed for fastansættelse efterfølgende. Din trainee uddannelse består af grundig oplæring og masser af muligheder for at udvikle dig både personligt og professionelt. Du vil have dine egne ansvarsområder og blive en del af et dedikeret og støttende team. Vi er en virksomhed med et ungt og socialt anlagt team, hvor vi har det sjovt både når vi arbejder og udenfor jobbet og holder en del sociale arrangementer. Du vil blive en del af en flad organisationskultur, hvor alle har mulighed for at blive hørt og sætte sit præg på udviklingen. Du kommer til at sidde på et kontor i hjertet af København, med Amalienborg som nabo og med gåafstand til metro og det pulserende byliv. Her kommer du til at sidde i et åbent kontormiljø med åbne og hyggelige lokaler, hvor atmosfæren er præget af et internationalt og dynamisk salgsmiljø med en frisk og fri tone. 

Derudover tilbyder vi også: 

 • Pensionsordning og sundhedsforsikring. 
 • Betalt telefonabonnement, samt tilskud til køb af høretelefoner og mobiltelefon. 
 • Morgenmad-, frugt- og frokostordning. 
 • Fællesmorgenmad om fredagen. 
 • Fredagsbar. 
 • Rabataftaler. 
 • Erhvervskort. 
 • 5 ugers ferie samt 5 feriefridage. 
 • Årlig sommertur med hele virksomheden.
Er du interesseret? 

Send din ansøgning og CV til via. "ansøg nu" knappen eller på Jobs@noridane.com - ATT Alexander. Vi gennemgår ansøgninger løbende. Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Alexander Bech Hansen på +45 61 44 03 19 /abh@noridane.com

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

NoriDane Foods A/S
Amaliegade 9B
1256 København

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Alexander Bech Hansen
(+45) 61 44 03 19
abh@noridane.com Lær os bedre at kende


Find vej

.

NoriDane Foods A/S

Vi er en international handelsvirksomhed, der opererer fra vores hovedkvarter i Danmark og fra Norge, Polen, Spanien, Brasilien, Kroatien, Tyrkiet, Vietnam, Serbien og Island. Og vi er bl.a. 5-dobbelt Gazelle-vinder, Norges største importør af kød og omsætter for mere end 2 milliarder årligt. 

Vi handler med kødprodukter, fisk og skaldyr, æg og tørfødevarer af høj veterinær standard. En del af vores produkt er den viden, vi bringer til vores handelsmarkeder. Vi hjælper vores leverandører med at flytte deres produkter og vores kunder med at finde deres til den rette markedspris. 

Vores stolteste produkt er at gøre dette med et ekstraordinært serviceniveau og villighed til at tilpasse os enhver given situation. Vores forretning bygger på missionen om at være dedikerede og pålidelige partnere for vores kunder. Vi handler med høje etiske standarder og med et varmt hjerte. 

Vores virksomhed er bygget på en "Vi-kultur". Vi passer på vores medarbejdere og tager det meget seriøst, at vi som arbejdsgiver har et ansvar for at hjælpe dem med at opbygge et solidt fundament i livet. Faktisk har vi gjort det til en del af vores virksomhedsmission at hjælpe vores medarbejdere med dette. En del af vores fokus er at skabe gode relationer mellem alle niveauer i organisationen. Vi gør dette ved at bruge mange ressourcer på sociale arrangementer og ved at arbejde tæt sammen med Arbinger Institute for at skabe et fælles sprog. Vi tror på, at gode personlige relationer er en del af grundlaget for at skabe en god arbejdsmiljø.

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®