FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Ansøg nu

Svensktalende kontorelev til Dansk Logistik Partner

Vi tilbyder:

Udfordrende og krævende arbejdsopgaver, som løbende vil udvikle dine færdigheder, så du står bedst muligt rustet til fremtidige karrieremuligheder efter endt uddannelse.

Vi er en lille og flad organisation hvor det at du bidrager, betyder mere end din alder. Hos os vægter vi trivsel og kundskaber. Vi skal have det sjovt med det vi laver, samtidig med at vi performer.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 

  • Excelberegninger
  • Tenderskrivelse
  • Dataindsamling/behandling
  • Daglig kontakt med kunder/transportører
  • Daglig kontakt til svenske virksomheder
  • Ad hoc-opgaver

Du vil blive en central spiller i virksomheden, hvor dine arbejdsopgaver er vigtige for det øvrige personale. Den rette profil vil springe flere niveauer over – og vil skulle sparre og agere i et miljø som kræver mange års erfaring, men er du den rette, så vil vi klæde dig på til opgaven.

Dine personlige & faglige kvalifikationer:

Du opfylder kravene til uddannelsen fra hhx, eux business, et grundforløb (hg, hgv, hgs) fra en handelsskole eller har en studentereksamen (hf, stx, htx) suppleret med et 5 ugers EUS opkvalificeringskursus til kontor. Du har et godt kendskab til Office-pakken – specielt Excel, da denne del er et redskab du skal kunne arbejde i, som fisk leger i vandet. Behersker dansk i skrift og tale – og skal være flydende i skift og tale på svensk. Du er fleksibel, udadvendt og har et godt humør – og så skader det ikke at være typen med argumenterne i orden, og formår at sælge disse ind. Du har gode samarbejdsevner, men er også i stand til at arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine opgaver.

Har du spørgsmål?

Kontakt Kenneth Petersen på tlf. 2225 5003 elle mail: kpe@dansklogistikpartner.dk.

Stillingen ønskes besat den 1. Oktober 2023, men vi venter gerne på den rette.

Vi inviterer løbende til samtale, så send din ansøgning og CV allerede i dag via 'ANSØG NU' knappen. Bemærk at du her bliver viderestillet til Jobindex's QuickApply, hvor du bedes oprette din profil.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Dansk Logistik Partner ApS
Sandager 1
2605 Brøndby

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. oktober 2023

Kontakt

Kenneth Petersen
(+45) 22 25 50 03
kpe@dansklogistikpartner.dkFind vej

.

Hvem er Dansk Logistik Partner

Vi er en konsulentvirksomhed – hvis fornemmeste opgave er at optimere virksomheders kvalitet og økonomi indenfor fragt og transport. Vi rådgiver mellemstore og store virksomheder indenfor transport og logistik. Vi er i daglig dialog med kunder og transportører i en til tider hektisk hverdag, hvor du skal kunne være tovholder.

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®