FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Ansøg nu

Lokation: Denmark, FORCE Technology - Vejen 

Er du på udkig efter nye udfordringer efter endt skoleforløb? Og har du et ønske om at lære alle aspekter af logistik og supply chain management? Så er du måske vores nye logistiktrainee! 

Vi søger en ambitiøs og selvstændig logistikassistent elev, som vil være med til at bidrage til udviklingen af Gas Flow Technology i Vejen. 

Vi tilbyder et grundigt toårigt uddannelsesforløb, hvor du vil udvikle dig både fagligt og personligt. Du træder ind i en velfungerende, fremtidsorienteret og nytænkende organisation og bliver en vigtig del af et dynamisk og engageret team og kan forvente et uhøjtideligt arbejdsmiljø. 

Om jobbet 

Som logistiktrainee vil du få faglig indsigt og en praktisk tilgang til varestyring gennem uddannelsesforløbet, som veksler mellem praktik i Gasflow Technology og teori på uddannelsescenteret. 

På blot to år får du fyldt rygsækken med professionelle færdigheder og vil få mulighed for at lære om alle aspekter af logistik og supply chain management og du vil blive introduceret til alsidige opgaver som: 

  • Styring af flowet af varer 
  • Lagerstyring, økonomi og logistik 
  • Sikre at kunden får sin ordre til aftalt tid 
  • Medvirke til at optimere og kontrollere lagerbeholdningen 
  • Kvalitetssikre opgaver som kundereklamationer og kvalitetssikring 
  • Lære førsteklasses kundeservice. 
Din profil 

Vi håber at finde dig, som er struktureret og ansvarsbevidst og har et stort ønske om at lære at planlægge og organisere. 

Du har kendskab til IT og er nysgerrig på data og kan lide at arbejde med alsidige opgaver, selvom alt selvfølgeligt er nyt, når du starter. 

Som trainee får du en stor kontaktflade både internt og i relation til kunder og det er derfor vigtigt, at du er serviceminded og har lyst til at arbejde sammen med mange forskellige mennesker i et internationalt miljø. 

Derudover forestiller vi os, at du: 

  • Er motiveret af ny læring og har en positiv indstilling 
  • Er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at tage selvstændigt ansvar 
  • Trives med nye udfordringer en afdeling med masser af deadlines. 
Yderligere information 

Hvis du finder ovenstående interessant samtidig med at du vil få indsigt i, hvordan olie/Gas branchen foregår, har du nu muligheden for at blive en del af holdet i Vejen. Vi har siden 2015 opereret på verdens største anlæg til kalibrering af gasmålere og vi har ambitioner om at blive endnu større. 

Det overordnede team består i dag af 40 ingeniører og teknikere, der tilsammen har ansvaret for at kalibrere gasmålere for en lang række nationale og internationale kunder. Planen er at vi i løbet af det kommende år skal vækste yderligere, så du får mulighed for at komme med på en spændende udvidelse af forretningen. 

Vi kan tilbyde en unik arbejdsplads med meget stor alsidighed i fagligheder og markeder. Som Godkendt Teknologisk Serviceinstitut er vi en central del af teknologiudviklingen i Danmark og ikke mindst formidlingen heraf. 

Du vil derfor blive mødt af mere end 1.000 ildsjæle, der hver dag arbejder for at gøre størst mulig gavn for erhvervsliv og samfund. 

Noget for dig? 

Hvis du mener, at ovenstående er noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende og indkalder kandidater til samtale undervejs. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem. 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Rasmus V. Andersen på 60 38 20 02

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og andre relevante bilag. 

Hos FORCE Technology går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Force Technology Denmark
Narvervej 1 
6600 Vejen 

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigt muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Rasmus V. Andersen
(+45) 60 38 20 02Find vej

.

Om Force Technology

FORCE Technology er en teknologisk rådgivnings- og servicevirksomhed, der arbejder for at skabe positiv teknologisk forandring og gøre verden mere bæredygtig og sikker. 

Vi har siden 1940 hjulpet virksomheder gennem store teknologiske transformationer: Fra nitter til svejsning. Fra olieeventyr til vindmøller. Fra analogt til digitalt. Og vi er fortsat med til at definere den teknologiske fremtid. Med mere end 1.000 medarbejdere fordelt på over 20 kontorer i 6 lande er vi førende, når det gælder specialistrådgivning, test, inspektion og kurser. Og som et af de store GTS-institutter i Danmark er vi en vigtig del af rygraden i det danske innovationssystem.

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®