FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Bliv uddannet revisor i

Deloitte

Hvem er vi

Vi er Danmarks største revisions- og konsulenthus og det forpligter.

Revision

Large size

Hele landet


Deloitte er Danmarks største revisions- og rådgivingshus. Globalt set er vi mere end 330.000 kollegaer. Selvom vi er store, bevarer vi følelsen af den lokale kultur og en tæt forbindelse til vores team.

Som medarbejder i Deloittes revisionsforretning får du:

  • En mulighed for at gøre en mærkbar forskel for kunder og samfund
  • En lærings- og udviklingskultur, der gennemsyrer alt, hvad vi gør
  • Et stærkt netværk af kolleger og kunder
  • En karriere med fokus på fleksibilitet, inklusion og som er tilpasset dine ambitioner
  • Et af livets vigtigste fællesskaber

Deloittes talentprogram ’NEXT’

Start din karriere på vores unikke talentprogram NEXT, der udvikler og giver dig kompetencerne til at udfordre den gængse tilgang til revision.

Hos Deloitte ser vi dig, som den du er - vi udvikler dig i et ungt og dynamisk fællesskab, både fagligt og personligt med fokus på at give dig muligheden for at nå dine karrieremål.

Vi er Danmarks største revisions- og konsulenthus og det forpligter. Derfor bestræber vi os hver dag på at hjælpe vores kunder med at realisere deres ambitioner, at gøre samfundet bedre og at støtte hinanden i at få størst mulig succes.

Med vores viden, vores sammenhold og professionalisme skaber vi rammerne for det bedste talentprogram, der rækker langt ud over dine forventninger.

En fremtid i krydsfeltet mellem data, økonomi, IT og rådgivning

Hos Deloitte tror vi på livslang læring. Som en del af vores talentprogram vil du blive taget med på kundeopgaver og inddraget i revisionsarbejdet tidligt i dit forløb. Du får fingrene i virkeligheden og vil allerede inden for det første år opleve, at du bidrager med meget.

Vi anvender de nyeste teknologier i vores revisionsarbejde. Mange standardopgaver er derfor blevet automatiseret, hvilket giver plads til at du kan fokusere på meget andet end bare tal. Du vil bl.a. komme til at sidde med analyseopgaver, rådgivning og være med til at løse komplekse problemstillinger.

Nutidens revisor-fag handler i høj grad om at skabe de gode kunderelationer. Vi har fokus på at forstå vores kunders forretning, deres ambitioner og drømme. Derfor er det vigtigt, at du lærer at se kunden bag tallene.

Kort sagt: ’Vi gør dig til den bedste udgave af en revisor – én, der kan og vil gøre en forskel.’

Mød os

Læs mere om jobbet som revisor hos Deloitte

Helena Lyman Rasmussen

Hvordan ser du fremtiden for revision?

Revision bliver kun mere og mere spændende. Man skal ikke længere sidde og lave ”hakke af-opgaver”. Det kan automatiseres, og vi begynder at sende disse opgaver ned til en anden afdeling, så vi har færre manuelle og kedelige opgaver. Vi har flere komplekse problemstillinger, analysearbejde, rådgivning, og det handler i høj grad om kunderelationer. Man skal se revision som én stor mulighed. Det bliver en spændende rejse!

Mathias Lønborg

Har du altid vidst, at du ville arbejde med revision?

Jeg har altid været glad for tal. I gymnasiet var vi på virksomhedsbesøg i Deloitte, hvor vi fik præsenteret talentprogrammet, og der gik det op for mig, at det var den vej jeg ville gå. Jeg var altid lidt en matematiknørd, men da jeg så blev ansat her, var jeg overrasket over, at man ikke behøver være matematiknørd som revisor. Man skal hellere bare have en generel fornemmelse for økonomi og tal og forstå fornuften og tankerne bag økonomi.

Camilla Pelving

Hvad var dine forventninger om Deloitte, inden du startede, og hvordan viste det sig at være?

Der blev lagt vægt på fællesskab og det at arbejde i teams. Så fik jeg også indtryk af, at det handlede meget om mesterlære, især for mig var det vigtigt at opleve jobbet i praksis og ikke kun læse op på teorien. Det fik jeg meget indtrykket af, og sådan er det helt præcist også i virkeligheden. Der er gode muligheder for at udvikle sig, du skal bare give udtryk for, hvad du gerne vil, så vil der være nogen, der hjælper dig på vej. Der er stor vægt på fællesskabet, det at være en del af noget og hjælpe dine kolleger. Selvom man er ny, kan man også hjælpe til.

Hør Maries rejse fra studerende til revisor

Bliv klogere på hvorfor Marie vil anbefale dig at søge jobbet som revisor og hør hendes allerbedste råd til netop dig.

Din karrierevej

Kom med i Deloittes talentprogram – og bliv en del af et større ungt revisionsteam.

Din karriere hos Deloitte

Når du starter din karriere i Deloitte bliver du en del af et stort globalt netværk og et fællesskab, hvor vi vægter sociale arrangementer og teams-aktiviteter højt. Din karriere starter sammen med mere end 100 andre unge den 1. september 2024. Alle kommer igennem det samme interne program uanset uddannelsesbaggrund. Du vil derfor opleve et stærkt sammenhold og godt kollegaskab fra start til slut.


Vi er ambitiøse på dine vegne og ved, at du giver det bedste af dig selv, når der er balance mellem arbejde og fritid. Derfor har vi fokus på den fleksible arbejdsdag, der tager højde for hvor du er i dit liv.

Alt efter hvornår du starter din karriere i Audit følger du sideløbende et deltidsstudie, fx en HD eller Cand.merc.aud. Men som et led i dit daglige arbejde i Audit følger du også Deloittes talentprogram, NEXT, som giver dig praktiske kompetencer i dit virke som revisor – og ikke mindst sender dig på en udviklingsrejse. NEXT er skræddersyet til at sikre dig en god start på din karriere.

Bliv en af os

Er du klar til at starte din karriere inden for revision?

Lyder det attraktivt med et talentprogram, hvor du både får erhvervserfaring og bliver en del af et stort internationalt kollegialt netværk?

Så sæt kursen mod Deloitte NEXT og forløs dit potentiale.
Bliv en del af et stærkt og støttende fællesskab med endeløs udvikling og muligheder.

Vi har nu afsluttet rekrutteringen af trainees og graduates med opstart i 2024.

Bliv en del af vores Talent Community og lad os holde kontakten.


Vi søger praktikanter til vores revisionsafdeling med start januar 2025

Få svar på dine spørgsmål

Ansøgning

Hvordan søger jeg?

Du kan se vores ledige stillinger på vores jobportal her. Når du har fundet den stilling, du ønsker at søge bedes du udfylde dine personlige oplysninger i vores ansøgningsportal. Vedhæft din motiverede ansøgning, CV og karakterbevis fra din senest afsluttede og nuværende uddannelse.

Hvad skal min ansøgning indeholde?

Din ansøgning skal indeholde alt det, vi ikke lærer om dig i dit CV og dine karakterer. Det er her, du kan reflektere over, hvordan netop du passer ind i Deloitte – og endnu vigtigere – hvordan du passer ind i en hverdag med revision. Vi vil gerne vide, hvorfor det er revision, der interesserer dig.

Hvordan er ansøgningsprocessen? Efter du sender din ansøgning, er det vigtigt, at du færdiggør din profil ved at vedhæfte dit CV, motiveret ansøgning og karakterbevis. Hvis ikke alle dokumenter er uploadet korrekt, vil du modtage en besked fra os. Når alle obligatoriske dokumenter er uploadet, vil du få svar på din ansøgning inden for to uger.

Ønsker vi at lære dig bedre at kende, vil du invitere dig til en personlig samtale, hvor du vil møde to rekrutterende revisorer. De vil lære dig mere om stillingen, og hvad det vil sige at arbejde i revision hos Deloitte. Samtidig vil vi blive klogere på dig, dine erfaringer og kompetencer, så vi kan afgøre, om et samarbejde kan blive aktuelt. Du vil få svar på, om du er gået videre i processen i løbet af fire hverdage.

I det sidste stadie af rekrutteringsprocessen vil du blive inviteret til en anden samtale eller en assessment day. På en assesment day vil du møde andre kandidater, og I vil sammen arbejde med en case. Du vil blive guidet igennem casen af vores revisorer, og det primære fokus vil være på din faglige viden, evnen til at præsentere og interagere med en kunde. Du vil få svar på, om vi kan tilbyde dig en stilling i løbet af fire hverdage.

Uddannelse

Hvilken uddannelsesbaggrund skal jeg have?

Hvis du har afsluttet eller er ved at afslutte en gymnasial-, akademi- bachelor- eller kandidatuddannelse, kan du komme i betragtning. For uanset dit uddannelsesniveau kan du blive en del af Deloittes revisionsforretning. Du vil blive tilknyttet vores talentprogram, der sikrer dig den bedste overgang og start på karrieren - til dig som er færdiguddannet, og dig der skal uddanne dig sideløbende med din ansættelse.

Kan jeg uddanne mig samtidig med at arbejde hos jer?

Det kan du. Hvis ikke du kommer ind som færdiguddannet, så er det faktisk en del af din fuldtidsstilling hos os, at du videreuddanner dig undervejs. Vi sørger for at du får muligheden for at læse en HD og senere en Cand.merc.aud. på deltid mens du arbejder. Det er vigtigt for os, at du mærker effekten af at kombinere det praktiske med teorien, så derfor får du mulighed for at kombinere uddannelse og arbejde. Nogle fortsætter også senere med at læse efter afsluttet kandidat. Som revisor kan du nemlig læse til statsautoriseret revisor, en særlig revisoruddannelse. Men det er ikke et krav.

Jobbet som revisor

Hvad går jobbet ud på?

Et job i revision kan se meget forskelligt ud, alt efter hvor du er i din karriere. Om du har en gymnasial eller kandidatuddannelse, om du har begrænset eller meget erfaring. Dine arbejdsopgaver bliver skræddersyet til dig og din profil. Men en ting er fælles for alle – vi sigter efter at udvikle dig til dit fulde potentiale.

Ansat i Deloitte

Hvordan er det at arbejde i Deloitte?

I Deloitte ønsker vi, at du udlever dit fulde potentiale. Det betyder, at vi har høje forventninger til hinanden og vores arbejde. Men det betyder ikke, at man ikke kan være sig selv. Vi går rigtig meget op i at gøre plads til hinanden, for det mener vi, skaber den bedste forudsætning for teamarbejde, som går hånd i hånd med kvalitet.

Praktikanter

Tager I praktikanter?

Ja, det gør vi. Vores praktikperiode starter hvert år i januar og varer cirka 3-6 måneder alt efter dit studie. Praktikansættelsen er fuldtid og ligger i vores statussæson, hvor vi altid har spændende og lærerige opgaver. Vi åbner op for ansøgninger allerede i foråret, året inden du starter. Hvis du er sent ude, så kontakt vores rekrutteringskoordinator på talent@deloitte.dk.

Mød os

Hvor kan man møde jer eller lære mere om jer?

Til arrangementer Events for students and young professionals (deloitte.com)

På vores Instagram Deloitte Denmark (@deloittedenmark) | Instagram

På vores LinkedIn Deloitte: Overview | LinkedIn

På vores Facebook Deloitte | Copenhagen | Facebook

Du er velkommen til at række ud

Mette Perregaard Falsig

Manager

talent@deloitte.dk

Mathilde Eierslev Oszadlik

Recruitment coordinator

talent@deloitte.dk

Katrine Venborg Pedersen

Consultant

talent@deloitte.dk

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

Deloitte
Weidekampsgade 6
2300 København S
T: (+45) 36 10 20 30

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®