FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Ansøg nu

Shippingelev til Chr. Olesen

  • Er du klar til at kickstarte din karriere med en elevplads indenfor shipping og logistik, og ønsker du en elevplads med læring og udfordring?
  • Er du interesseret i internationalt samarbejde, hvor du har kontakt til hele Europa, USA, Brasilien og Mexico?
  • Og sidst men ikke mindst, kunne du tænke dig at arbejde i en solid, dansk virksomhed med mere end 135 års erfaring?

Så er det dig vi søger i Chr. Olesen.

Elev med interesse for internationalt samarbejde

Chr. Olesen handler med ingredienser til foder-, fødevare- og medicinal- og mineralindustrier over hele verden. Vi arbejder hver dag med at sikre, at disse essentielle produkter kommer fra vores leverandører til vores kunder i rette tid og rette mængde. Her er vores elever med til at udføre vores professionelle service hver dag.

Vi søger en elev, som er ivrig for at lære om en kombination af kunde- og leverandørkontakt, transport, lagerhåndtering, distribution og koordinering af disse – helt fra leverandør til kunde. Du vil få kendskab til vores sortiment af produkter, og lære hvordan vi arbejder på tværs af regioner i hele verden.

Som elev vil du bl.a. blive lært op i:

  • At oprette og holde overblik over købs- og salgsordrer
  • Booking af transport til kunder og lagre
  • Håndtering af eksport- og import dokumentation
  • Varelager disponering
  • Daglig kontakt til kolleger, kunder og leverandører i hele verden
  • Fakturering
  • Ad hoc administrative opgaver

Chr. Olesen Group

Chr. Olesen er en dansk familieejet virksomhed, som har distribueret bl.a. vitaminer og mineraler rundt i Europa, USA, Brasilien og Mexico i mere end 135 år.

Som shippingelev vil du blive del af vores internationale Shipping-afdeling, som har kontor i Gentofte. Vi er 48 kolleger på kontoret, og i Shipping-afdelingen er vi 26 kolleger fordelt på fire teams; Feed, Food, Pharma og Overseas. Vi har et bredt spænd af kulturer og kompetencer på kontoret, som hver dag er med til at gøre Chr. Olesen til en dynamisk og ambitiøs arbejdsplads.

Kontoret i Gentofte huser, udover Shippingafdelingen, vores internationale QA-afdeling, HR, IT og Accounting. Udover dine kolleger i Danmark vil du få kolleger i 8 andre lande.

I Chr. Olesen siger vi ”We are more than colleagues”, hvilket afspejler sig i vores dedikerede kollegiale sammenhold. Vi arbejder kontinuerligt med udvikling og forbedring af arbejdsmiljøet, og som elev har du, udover mulighed for at udvikle og udfordre dig selv, god balance mellem arbejde og fritid, udviklingsplaner, hyggeligt arbejdsmiljø, sundhed og velvære, og meget mere. Du kan læse mere om vores virksomhed på vores hjemmeside: www.chr-olesen.dk eller se vores LinkedIn-indlæg på @chrolesengroup.

Hvad betyder det at være elev?

En elevplads er, for dig, som er i gang med, eller gerne vil uddanne dig inden for kontor og/eller handel. Som elev vil du veksle mellem skoleperiode og praktik, hvor du i praktikperioderne arbejder fuldtid hos en virksomhed. Hos Chr. Olesen har vi god erfaring med elever, som er i gang med logistikassistent-uddannelsen og kontoruddannelsen med speciale i shipping. Hvis du er ved at uddanne dig til andet, end de ovenstående, skal dette ikke afskrække dig fra at søge hos os.

Udover en masse kompetente kollegaer i afdelingen, vil du blive teamet op med én af kollegerne, som vil blive din mentor. Mentorens rolle er at introducere dig til hvordan en arbejdsplads og arbejdet i branchen fungerer.

Hvem søger vi?

Vi lægger vægt på, at du har en struktureret tilgang til din uddannelse, at du er grundig og har en lyst til at uddanne dig. Samtidig passer du ind i vores Shippingafdeling, fordi du er imødekommende, ordentlig og engageret i dit arbejde. Vi kalder det welcoming, dedicated, and sincere.

Du skal, ud over dansk, kunne tale og skrive flydende engelsk. Hvis du mestrer enten tysk eller spansk vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Så hvis du har passion for logistik og distribution, ønsker at gøre en forskel for kunder, leverandører og kolleger, og samtidig ønsker verdens bedste elevplads, så er det dig vi søger, som vores næste shippingelev!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Chr. Olesen
Jægersborg Allé 164
2820 Gentofte

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftaleFind vej

.

Chr. Olesen ledes i dag af den samme familie, som grundlagde virksomheden i 1885. Siden 2022 har familiens 5. generation været en del af den daglige ledelse. Med mere end 135 års erfaring er Chr. Olesen i dag en international og global spiller inden for distribution af vitaminer, mineraler og aktive ingredienser til foder, fødevarer og medicin.

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®