FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Bliv elev i

Lidl Danmark

Hvem er vi

Bliv elev i Lidl. Vi har højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

Butik - Detail

Large size

Hele landet


Vi er 3.300 stolte og ambitiøse kollegaer, som hver dag møder ind, smøger ærmerne op og giver alt, hvad vi kan, for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse.

Dagligdagen som elev

Der er mange flere spændende opgaver og udfordringer forbundet med at arbejde i vores butikker, end man umiddelbart tror. Dagligdagen er spændende og uforudsigelig. Du ved aldrig, hvad kunderne ønsker, og du vil dagligt blive udfordret og udvikle dig personligt og fagligt. Blandt de mange spændende arbejdsopgaver kan nævnes: vareopfyldning, bagning af brød, afskrivninger, friskhedskontroller, statusoptælling, vareregistrering, bestillinger, opbygning af varepræsentationer, kassearbejde, trimning af varer og rengøring.

2-årig elevuddannelse

Uddannelsen er sammensat af både teori og praksis. Den baggrundsviden, som du får på skoleopholdene, bruger du i din dagligdag i butikken, hvor du bl.a. lærer alt om butiksdrift; lige fra varebestilling, planlægning, og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder.

Sammenhold er vinderhold

Vores elever har et fantastisk sammenhold på tværs af butikkerne. Eleverne bor sammen en uge ad gangen i forbindelse med skoleopholdene og har en fælles Facebook gruppe.

Aktiviteterne på skoleopholdene er med til at fremme såvel det faglige som det sociale sammenhold. Udlandsophold og styring af egen butik skaber for alvor et sammenhold, hvor alle tager ansvar og gør hinanden bedre.

8-ugers skoleophold

Som elev i Lidl tilbringer du hverdagen i en af vores butikker, hvor du indgår som en del af den daglige butiksdrift. Du er på skoleophold sammen med de andre elever i alt 8 gange i løbet af den 2-årige elevtid. Et skoleophold varer 1 uge ad gangen. Undervisning og indkvartering finder sted i Grenå.

Mød os

Du trives i en virksomhed med højt tempo, masser af kundekontakt og hvor to dage sjældent er ens

Noget af det, jeg tager med mig fra min elevtid i Lidl, er, hvor meget man som menneske kan blomstre og vokse med sine opgaver, når man påtager sig et ansvar. Jeg gik fra at være en ret genert pige til at være hende, der går forrest. Hvis jeg ikke havde været elev i Lidl, tror jeg ikke, at jeg havde udviklet mig lige så meget personligt og fagligt

— Tidligere elev, Thea

Eleverne styrer butikken

Som noget unikt i Lidl Danmark får vores andenårs elever, som afslutning på uddannelsen, lov til helt selvstændigt at styre en af vores butikker i en hel uge. I løbet af ugen har eleverne ansvaret for alt lige fra vagtplanlægning til analyse af nøgletal.

Lidl-elev tillæg på 1.000 kr.

Du får løn under hele forløbet. Er du under 25 år, får du den overenskomstmæssige elevløn samt et ekstraordinært Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. brutto. Er du over 25 år (voksenelev), bliver du aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst på området.

Din karrierevej

I Lidl er der plads til dine ambitioner, og du bliver en del af et ambitiøst karriereforløb.

Faglige udfordringer og plads til dine ambitioner

I Lidl kan vi tilbyde dig et stærkt fundament at videreudvikle din karriere på. Hvis du vil noget med dit arbejdsliv, lover vi, at du lykkes her. Derfor tilbyder vi dig et væld af muligheder efter endt elevuddannelse.

Men som med de fleste andre ting her i livet, kommer man ikke sovende til succes eller til en spændende karriere i Lidl. Du skal bevise, at du kan og vil, du skal opsøge og gribe mulighederne, og du skal fortælle os om dine drømme. Så gør vi, hvad vi kan for at støtte dig i din udvikling.

I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din karriereudvikling. Fra din første dag hos os bliver du en del af et ambitiøst karriereforløb, vi er sikre på, ikke fås bedre i den danske dagligvarebranche.

Hvis du gerne vil gøre karriere hos os, har vi en nøje tilrettelagt plan, der kan bringe dig til tops. Karrieretrappen viser de syv trin, du kan tage i vores butikker. Så drømmer du om at arbejde dig opad, ligger planen klar.

Bliv en af os

I Lidl søger vi elever til butikker i hele landet

Højt til loftet

Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret, og hvis du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive leder en dag, så er Lidl det perfekte match for dig. Hos os er der nemlig plads til dine ambitioner og højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

En del af et vinderteam

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer. Vi tilbyder en uddannelse, der kombinerer praktik med teori og giver dig mulighed for en måneds ophold i en af vores butikker i udlandet. Som elev i Lidl gennemgår du både en faglig og en personlig udvikling. Du lærer at tage ansvar og kommer omkring alle vigtige opgaver i detailhandlen.

Ledige stillinger

Bliv elev i Lidl 2024

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned? Så har vi elevpladsen til dig!

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

Lidl Danmark K/S
Carl Blochs Gade 89
8000 Aarhus C
T: (+45) 76 30 00 00

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®