FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Ansøg nu

Mekanikerlærling hos P. Christensen Padborg

Er du klar på at kickstarte din karriere i autobranchen, og er du ambitiøs og har lyst til at specialisere dig inden for Mercedes-Benz Lastbiler? - så er du muligvis vores nye mekanikerlærling til vores lastbilsværksted i Padborg.

Hos P. Christensen Padborg søger vi mekanikerlærling, som er klar til at starte sin karriere på vores lastbilsværksted, hvor vi er autoriseret forhandler af Mercedes-Benz lastbiler samt autoriseret værksted for Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler. Vi har stort fokus på de rette kompetencer og faglig dygtighed, hvor du under dit uddannelsesforløb vil tilegne dig den nyeste viden om teknik og mekanisk reparation af biler.

Du vil komme til at lære at arbejde med fejlsøgning, reparation og servicering af lastbiler Der vil i dit uddannelsesforløb være en glidende overgang mellem uddannelsens teoretiske elementer og det praktiske arbejde hos os på værkstedet, hvilket giver dig et solidt fundament i din fremtidig karriere i autobranchen, hvor der efter endt uddannelse er gode jobmuligheder - også hos os.

Skal du med på holdet?

For at være klar til at blive mekanikerlærling hos os, skal du være i gang med slutningen af eller have bestået grundforløbet som mekaniker og indenfor den nærmeste fremtid være klar til at starte i lære. Derudover er det en fordel, at du er vild med biler eller gerne vil lære mere omkring det, samt er ansvarsbevidst, har gåpåmod og sætter en ære i god service og kvalitet. Da du fra start vil komme til at køre bilerne mellem vores forskellige etager på værkstedet, er det et krav, at du har kørekort.

Søg stillingen hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges indtil, den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Driftsleder for lastbiler Jesper Petersen på telefon 65561669.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

P. Christensen A/S
Industrivej 17
6330 Padborg

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Jesper Petersen
(+45) 65 56 16 69Find vej

.

Om P. Christensen A/S

Hos P. Christensen A/S har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang. I dag er vi en af landets ældste, største og mest innovative bilkoncerner med forretninger i det meste af landet fordelt på 9 lokationer, hvor vi repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, smart, Opel, Peugeot, Citroën, Alfa Romeo, Jeep, Fiat og Honda. Tilsammen beskæftiger vi mere end 400 dedikerede medarbejdere.

Vi er en familieejet virksomhed gennem flere generationer og har en åben og flad organisation, hvor den enkelte medarbejders potentiale hele tiden bliver set og udviklet. Vi tror på, at hver enkelt medarbejder bidrager til vores succes, således vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og give vores kunder en troværdig samt personlig rådgivning.

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®