FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Vil du håndplukkes til et job med fremtid?

inforevision

Hvem er vi

Et revisions- og konsulenthus i vækst

Revision

Large size

København


inforevision er et velfunderet revisions- og konsulenthus med 19 partnere, 140 medarbejdere og 3100 kunder – primært mindre og mellemstore virksomheder inden for mange brancher.

Siden sin etablering har inforevision haft en organisk vækst på gennemsnitlig 10 procent om året. I et støt tempo har vi bevæget os fra traditionelt revisionsfirma til et helhedsorienteret revisions- og konsulenthus. I dag arbejder vi med revision og regnskab, skat og moms, internationale forhold, M&A, transaction services, erhvervsservice og it, herunder ERP-systemer, Business Intelligence løsninger og hosting.

Bliv revisortrainee

Hvert år ansætter vi ca. 7-10 trainees i vores revisionsdel. Vores trainees integreres hurtigt som en del af en årgang og i revisionsteamet, hvor man sidder på kontor sammen med sin ”mentor”. Inden for den første måned inviteres der på weekendtur i Marienlyst sammen med de øvrige trainees – og herefter føler man sig rigtig hjemme!

Meget mere end talkundskaber

Det at blive og være revisor i inforevision er meget mere end det at besidde talkundskaber. Du skal have din faglighed på plads, det er dit værktøj, men derudover handler det i høj grad om nysgerrighed og lysten til at gøre en forskel for både kunder og kollegaer.

”En god revisor kan sit håndværk, er i tæt dialog med kunden, forstår kundens forretning og kan rådgive så tal får liv og mening”.

Mød os

Hør hvad vores revisortrainees siger om inforevision

Mød vores revisortrainees

Majken Jørgensen

Trainee

”Selvom vi er på en travl arbejdsplads, så har inforevision virkelig fokus på at skabe gode rammer og relationer blandt os unge. Hvert år er alle trainees afsted på en sommerhustur, hvor vi lærer hinanden godt at kende, og vi har mulighed for at holde fredagsbar og arrangementer efter arbejdstid. Det er virkelig godt.”

Tobias Adolphsen

Trainee

”Folk er virkelig hjælpsomme, og det er et kæmpe plus. Strukturen er også meget flad. I mange virksomheder har en trainee sjældent ret meget med partnerne at gøre, og måske sidder de ikke engang på samme etage, men her oplever jeg slet ikke den afstand. Det er rigtigt fedt.”

William Mikkelsen

Trainee

"Det er vildt, hvor meget og hvor hurtigt man lærer som trainee. Vi bliver hurtigt sat til at løse rigtige opgaver og har også intern undervisning, så der hele tiden bliver bygget på. Den tætte sammenhængen mellem teori og praksis, gør at det hele bliver koblet sammen undervejs.”

Mød flere fra inforevision her

Indsatsen honoreres

Den indsats, som vores trainees lægger i arbejde og studie, honoreres med bl.a. en god traineeløn med markante lønstigninger, betalt HD-studie, bøger, bærbar PC – men frem for alt med et uvurderligt fagligt og socialt fundament for resten af karrieren.

Din karrierevej

Vil du have en karriere med fremtid? - Bliv revisortrainee

Stejl læringskurve

Som trainee vil din læringskurve stige stejlt de første to år. For at skabe de bedste rammer og vilkår for den udvikling, ansætter vi vores trainees i årgange, som følges ad – både i vores interne uddannelsesprogram og på HD. Desuden bliver du tilknyttet en mentor, som vejleder dig i det daglige, faglige arbejde.

Aktivt arbejds- og studiemiljø

Noget af det særlige ved at være trainees i inforevision er det aktive og unge arbejds- og studiemiljø, men i høj grad også vores samarbejdskultur. Vi har en flad organisationsstruktur, hvor vi samarbejder med kunder og kollegaer i en uhøjtidelig tone, præget af gensidig respekt.

Karriere i inforevision

Du har som medarbejder i inforevision flere forskellige muligheder undervejs. Gennem uddannelse, arbejdsopgaver, afdelingsplacering og samarbejdsrelationer byder inforevision på alsidige karrieremuligheder for den enkelte medarbejder. Ønsker, evner og interesser drøftes løbende, og tages fast op ved vores to årlige udviklingssamtaler.

Bliv en af os

Vi har karrierejobbet, hvis du har ambitionerne!

Har du, hvad der skal til for at blive revisortrainee?

  • HHX eller en tilsvarende uddannelse, så du kan begynde på HD 1. del, når du starter hos os
  • En faglig stærk baggrund i de fag, der er direkte relevante for revision, fx dansk, matematik og virksomhedsøkonomi
  • Lyst til at arbejde med både tal og mennesker
  • Mod på udfordringer, udvikling og samarbejde

Hvad kan du forvente som revisortrainee?

  • Et omfattende introduktionsprogram og intern uddannelse
  • Betaling af HD-studiet, bøger, bærbar pc, tid til skole m.v.
  • Spændende opgaver og mulighed for kundekontakt fra begyndelsen
  • God løn og et supergodt netværk på alle niveauer
  • En personlig mentor og løbende coaching

Ledige stillinger

Skal du være revisortrainee hos inforevision?

Vi har afsluttet rekrutteringen af trainees for 2024.
Vi søger igen til næste år, og indtil da kan du læse mere om vores uddannelse via knappen herunder.

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

inforevision
Buddingevej 312
2360 Søborg
T: (+45) 39 53 50 00

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®