FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Ansøg nu

Kontorelev hos Dokka Fasteners

Har du lyst til at få foden inden for i en spændende koncern med gode udviklingsmuligheder? Kunne du tænke dig at være en del af et team med egne selvstændige opgaver og ansvar, hvor ikke to dage er ens?

Vi søger en elev til en 2-årig kontoruddannelse med speciale i administration, som har lyst til at få en god uddannelse i en global virksomhed, med masser af muligheder for fremtiden.

Arbejdsstedet er i Brande, og ønsket startdato for stillingen er hurtigst muligt.

Vi tilbyder

Som elev hos os får du en alsidig hverdag præget af spændende udfordringer. Du lærer nyt fra første dag, og du får ansvar for egne opgaver og kunder. Du kommer til at være en del af et team med hjælpsomme kolleger.

Målet med uddannelsen er, at du bliver i stand til at håndtere de forskellige aspekter, der er forbundet med salg, salgssupport og kundeservice i en international organisation.

Vi har således en plan klar, som garanterer, at du får et afvekslende og lærerigt uddannelsesforløb, og ender op med en attraktiv uddannelse og en bred forståelse af en international virksomhed med kunder i alle verdens hjørner.

Du vil blive del af vores interne salgsafdeling og blive oplært i daglige opgaver inden for administrative opgaver, ordrebehandling, koordinering, logistiske opgaver og meget mere.

I forbindelse med din oplæring vil du blive tilbudt at komme på et kortvarigt besøg i vores produktion i både Norge og Litauen. Her har du også mulighed for at snakke mere med vores finansafdeling, HR, Master Data, osv.

Om dig

Din faglige baggrund er ønsket indenfor højere handels eksamen (HHX), højere teknisk eksamen (HTX) eller tilsvarende uddannelse.

Da opgaverne indebærer internationale kontakter, er det vigtigt, at du kan kommunikere flydende, både mundtligt og skriftligt, på minimum dansk og engelsk. Du er vant til IT i hverdagen og er en erfaren bruger af Microsoft Office pakken.

Som person er du udadvendt, selvstændig og struktureret. Du er serviceminded og trives i et uformelt miljø med gode kollegaer, hvor udfordringer og ansvar er en del af hverdagen.

Send din ansøgning

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Janni Fiskbæk Pedersen, Team Lead for internal sales på tlf. 2555 0003.

Send din ansøgning på enten dansk eller engelsk via "Ansøg nu" knappen med overskriften ”Kontorelev”.

Der afholdes samtaler løbende.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Dokka Fasteners A/S
Højmarksvej 11
7330 Brande

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Janni Fiskbæk Pedersen
(+45) 25 55 00 03Find vej

.

Om Dokka Fasteners A/S

Dokka Fasteners A/S er en af verdens førende leverandører af befæstelse som bruges i vindmøller, samt inden for offshore olie/gas. Vi har omkring 140 medarbejdere fordelt på afdelinger i Brande, Norge og Litauen.

Dokka Fasteners er en del af Würth-koncernen.

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®