FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Ansøg nu

Økonomielev til Chr. Olesen – en international distributionsvirksomhed

  • Er du klar til at kickstarte din karriere med en elevplads indenfor økonomi, og ønsker du en elevplads i en international virksomhed?
  • Kunne du tænke dig at arbejde i en dansk virksomhed med flere små datterselskaber og 130 ansatte på tværs af Europa, USA, Brasilien, Mexico, Columbia og Polen?

Så er det dig vi søger i Chr. Olesen.

Elev med interesse for internationalt samarbejde

Chr. Olesen distribuerer ingredienser til foder-, fødevare-, medicinal- og mineralindustrier over hele verden. Vi køber produkterne i Asien sikrer at de kommer fra vores leverandører ud til vores internationale kunder i rette tid og rette mængde. Eleverne i Chr. Olesen er hver dag med til at udføre denne professionelle service i de afdelinger, hvor de sidder.

Som økonomielev kommer du til at sidde i vores Accounting-afdeling og indgår i Accounting teamet som har ansvaret for virksomhedens samlede økonomi og finansiering for de +20 internationale selskaber.

Vi søger en elev, som er ivrig for at lære om bogføring af både debet og kredit, håndtering af internationale valutaer, moms, afstemning af konti og kreditforsikring, samt Chr. Olesens regnskaber og pengestrømme på tværs af regioner i hele verden.

Som elev vil du bl.a. blive oplært i:

  • At oprette og holde overblik over debet- og kreditposteringer
  • Afstemning af virksomhedens bankpostering
  • At arbejde i forskellige valutaer
  • Håndtering af kreditforsikring
  • At begå dig i virksomhedens IT-systemer og være med til at udvikle disse.
  • Overblik over virksomhedens værdikæde, og hvordan vores accounting services passer ind i dette
  • Daglig kontakt til kolleger, kunder og leverandører i hele verden
  • Og derudover vil du indgå i diverse ad-hoc administrative opgaver

Chr. Olesen Group

Chr. Olesen er en dansk familiejet virksomhed, som har distribueret bl.a. vitaminer og mineraler rundt i Europa, USA, Brasilien og Mexico i mere end 135 år.

Vi er 48 kolleger på kontoret, og i accounting-afdelingen er vi 6 kolleger. Vi har et bredt spænd af kulturer og kompetencer på kontoret, som hver dag er med til at gøre Chr. Olesen til en dynamisk og ambitiøs arbejdsplads.

Kontoret i Gentofte huser, udover accounting-afdelingen, vores internationale shippingafdeling, QA, HR og IT-afdeling. Udover dine kolleger i Danmark vil du få kolleger i 8 andre lande.

I Chr. Olesen siger vi ”We are more than colleagues”, hvilket afspejler sig i vores sammenhold. Vi arbejder kontinuerligt med udvikling og forbedring af arbejdsmiljøet, og som elev har du, udover mulighed for at udvikle og udfordre dig selv, god balance mellem arbejde og fritid, udviklingsplaner, hyggeligt arbejdsmiljø, sundhed og velvære, og meget mere. Du kan læse mere om vores virksomhed på vores hjemmeside: www.chr-olesen.dk eller se vores LinkedIn-indlæg på @chrolesengroup.

Hvad betyder det at være elev?

En økonomi-elevplads er, for dig, som er i gang med, eller gerne vil uddanne dig fx inden for kontor. Som elev vil du veksle mellem skoleperiode og praktik, hvor du i praktikperioderne arbejder fuldtid hos en virksomhed. Hos Chr. Olesen har vi god erfaring med elever, så vi søger alle der kunne være interesseret. Hvis du er ved at uddanne dig til andet, end det ovenstående, skal dette ikke afskrække dig fra at søge hos os.

Udover kompetente kolleger i afdelingen, som altid er klar til at hjælpe, vil du blive teamet op med én af afdelingskollegerne, som vil blive din mentor. Mentorens rolle er at introducere dig til hvordan en arbejdsplads og arbejdet i branchen fungerer.

Hvem søger vi?

Vi lægger vægt på, at du er en god kollega og har en struktureret tilgang til din uddannelse, at du er grundig og har en lyst til at uddanne dig. Samtidig passer du ind i vores Accountingafdeling, fordi du er imødekommende, ordentlig og engageret i dit arbejde. Vi kalder det welcoming, dedicated, and sincere.

Du skal, ud over dansk, kunne tale og skrive flydende engelsk. Hvis du mestrer enten tysk eller spansk vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Så hvis du har passion for tal og regnskab, og ønsker at gøre en forskel for kunder, leverandører og kolleger, så er det dig vi søger som vores næste økonomielev!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Chr. Olesen A/S
Jægersborg Alle 164
2820 Gentofte

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftaleFind vej

.

Chr. Olesen ledes i dag af den samme familie, som grundlagde virksomheden i 1885. Siden 2022 har familiens 5. generation været en del af den daglige ledelse. Med mere end 135 års erfaring er Chr. Olesen i dag en international og global spiller inden for distribution af vitaminer, mineraler og aktive ingredienser til dyrefoder, fødevarer og medicin.

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®